2018 lexus paris motorshow hero

A LEXUS A 2018-AS PÁRIZSI AUTÓSZALONON

 • A Lexus október 2-án, a Párizsi Autószalon mutatja be az RC luxus sportkupé új változatát, valamint a vadonatúj UX modellt és az ES hetedik generációját.
 • 2018 lexus paris motorshow rc

  PÁRIZSI AUTÓSZALON

  A LEXUS ÚJRAGONDOLTA AZ RC LUXUS SPORTKUPÉT

  A megújult RC nemcsak megőrizte, de magasabb szintre is emelte a jelenlegi modell összes erényét, hála a Lexus stílusnyelv legfrissebb interpretációjának, valamint az autó még sportosabb menetdinamikájának. A megújult modell európai értékesítése 2018 októberében kezdődik.

 • 2018 lexus paris motorshow ux 810x1080 v2

  PÁRIZSI AUTÓSZALON

  AZ ÚJ UX

  Az új Lexus UX a márkára jellemző luxust és biztonságot merész formaelemekkel és ultrahatékony új hajtásláncokkal kombinálja. Kellő dinamizmussal felruházva, az UX-et úgy terveztük meg, hogy kiváló teljesítményt nyújtson. Rendkívül gyors és vonzó, ugyanakkor a Lexusra jellemző kifinomultság teszi valóban egyedivé a luxus kompakt crossoverek szegmensében.

 • 2018 lexus paris motorshow es 810x1080 v2

  PÁRIZSI AUTÓSZALON

  A VADONATÚJ LEXUS ES: A TELJESÍTMÉNY ÉS KIFINOMULTSÁG MAGASABB SZINTJE

  Miután hat generáción át sikert sikerre halmozott a középkategóriás szedánok szegmensében, az új, hetedik generációs Lexus ES most még magasabbra tör. Az autó kényelme, kifinomultsága és luxusa régóta közmondásos már a vásárlók körében, s az új ES pontosan erre a hírnévre épít – mindezt pedig vadonatúj, jóval dinamikusabb formatervű karosszériával és még élvezetesebb menetteljesítménnyel fejeli meg.