1. Discover Lexus
  2. Az új RX a Velencei Filmfesztiválon

AZ ÚJ RX A VELENCEI FILMFESZTIVÁLON

  • A Lexus lesz a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál – La Biennale di Venezia – hivatalos autómárkája, ezzel a márka hatodik egymást követő évben tér vissza szponzorként az eseményre
  • A vadonatúj Lexus RX prémium SUV főszerepet kap majd a fesztivál vörös szőnyeges eseményein
  • A fesztivál világhírű színészeket, hírességeket és alkotókat vonz a Lido di Veneziába 2022. augusztus 31. és szeptember 10. között
 

A Lexus a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál – La Biennale di Venezia – hivatalos autójaként megerősíti szoros kapcsolatát a mozi és a művészetek világával. Ez már a hatodik év, hogy a márka az egyik legrangosabb globális filmes esemény vezető támogatójaként van jelen, és ezúttal az új nagy prémium SUV, az RX lesz a sztárvendég.
A Lexus és az RX kiemelt szerepet kap a vörös szőnyeges eseményeken a Lido di Veneziában, augusztus 31. és szeptember 10. között. Ez az alkalom egyben az új RX olaszországi premierjeként is szolgál, és a látogatók egy olyan járművet ismerhetnek meg, amely tökéletesen kifejezi a kézműves kivitelezés, a technológia és az innováció magas fokát, amely közös a Lexusban és a világ leghíresebb filmeseiben.

Az idén évben bevezetésre kerülő új RX technológiai áttörést jelent majd a Lexus első teljesítményközpontú hibridjével, a turbófeltöltős RX 500h-val, amely DIRECT4 összkerékhajtási rendszerrel is fel van szerelve. Ez az új hajtáslánc, az első plug-in hibrid RX 450h+ és az új RX 350h prémium öntöltő hibrid modellekkel közösen alkotja a típus teljes kínálatát.

„Izgatottak és büszkék vagyunk, hogy visszatérhetünk Velencébe, és abban a megtiszteltetésben részesülünk, hogy bemutathatjuk azokat az értékeket, amelyek megkülönböztetik márkánkat” – mondta Maurizio Perinetti, a Lexus Italy igazgatója. „Ezzel egy rangos és nagy horderejű esemény ad majd otthont a vadonatúj RX premierjének, amely az egyik legikonikusabb modellünk. Reméljük, hogy a fesztivál és közönsége felismeri és értékeli majd azokat a formákat, minőséget, technológiát és környezetkímélő megoldásokat, amelyeket középpontba helyeztünk az új RX és az újabb Lexus Amazing Experience élmény megalkotásának folyamatában.”

A fesztivál hivatalos autójaként a vadonatúj Lexus RX a fesztivál VIP-vendégeit, hírességeit és munkatársait szállítja majd a vörös szőnyeges események alkalmával, de segítségére lesznek a Lexus Electrified sorozat más modelljei is, köztük a teljesen elektromos UX 300e crossover. Az esemény fényének megfelelően a Lexus flottája az LC Convertible modellt is magában foglalja majd, amely a Lexus egyik többszörösen díjnyertes zászlóshajója.