1. New Cars
A MEGÚJULT ES

ES 300h

Lexus ES luxusszedán modellek készletről akár 3 500 0000 forintos árelőnnyel
+ 1 000 000 forint értékű gyári kiegészítővel.

Összevonható cégautó ajánlatainkért keresse hivatalos lexus márkakereskedéseinket! *

6 változat

 • ES - F SPORT DESIGN - Sedan

  ES F SPORT DESIGN

  Sedan
  • +
   19" F SPORT könnyűfém keréktárcsák, 235/40 R19 gumiabroncsokkal
  • +
   F SPORT hűtőrács
  • +
   F-Sport jelzés az első sárvédőn

  Motor kiválasztása

  Induló ár

  23 700 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  Fokozatmentes sebességváltó (Kétkerék hajtás) | 4X2
 • ES - ELEGANCE - Sedan

  ES ELEGANCE

  Sedan
  • +
   17" könnyűfém keréktárcsák, 215/55 R17 gumiabroncsokkal
  • +
   10 hangszórós Pioneer® prémium audiorendszer
  • +
   8" érintőképernyő (Lexus Media Display)

  Motor kiválasztása

  Induló ár

  21 750 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  Fokozatmentes sebességváltó (Kétkerék hajtás) | 4X2
 • ES - ELEGANCE PLUS TECH - Sedan

  ES ELEGANCE PLUS TECH

  Sedan

  Motor kiválasztása

  Induló ár

  22 550 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  Fokozatmentes sebességváltó (Kétkerék hajtás) | 4X2
 • ES - PRESTIGE - Sedan

  ES PRESTIGE

  Sedan
  • +
   Tripla LED fényszórók
  • +
   4 irányban állítható deréktámasz a vezetői oldalon
  • +
   Vezetőoldali üléspozíció (ülés és kormánykerék) állítása memóriafunkcióval (3 elmenthető beállítás)

  Motor kiválasztása

  Induló ár

  25 570 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  Fokozatmentes sebességváltó (Kétkerék hajtás) | 4X2
 • ES - F SPORT - Sedan

  ES F SPORT

  Sedan

  Motor kiválasztása

  Induló ár

  26 290 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  Fokozatmentes sebességváltó (Kétkerék hajtás) | 4X2
 • ES - LUXURY - Sedan

  ES LUXURY

  Sedan
  • +
   18" könnyűfém keréktárcsák, 235/45 R18 gumiabroncsokkal
  • +
   Háromzónás automata klímaberendezés
  • +
   Kulcskártya

  Motor kiválasztása

  Induló ár

  29 390 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  Fokozatmentes sebességváltó (Kétkerék hajtás) | 4X2
 • JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE!

  Próbálja ki a megújult Lexus ES 300h modellt és fokozza tovább a vezetési élményt!

 • KIVÉTELESEN ALACSONY ÜZEMANYAG FOGYASZTÁS

  Az ES 300h a német ADAC Ecotest felmérésén ért el kivételes teljesítményt.

 • LEXUS ÖNTÖLTŐ HIBRID

  Tudjon meg többet az ES 300h szívéről, a negyedik generációs Lexus öntöltő hibrid technológiáról.

PRÉMIUM HIBRID GARANCIA

Célunk, hogy ügyfeleink várakozásait minden területen felülmúljuk, legyen szó modelljeink látványos formavilágáról, a luxus új szintjét képviselő prémium kidolgozottságáról, a jövőbemutató technológiákról, vagy épp autóink legendás megbízhatóságáról és az azokhoz kínált szolgáltatásokról.
E szellemiség jegyében dolgoztuk ki Ön számára Prémium Hibrid Garancia programunkat, mely nem csak öntöltő hibrid modelljeinkre, hanem a plug-in hibrid modellekre is érvényes.

TESZTVEZETÉS

Válassza ki az Önhöz legközelebbi Lexus márkakereskedést és egy időpontot, mely megfelel Önnek és próbálja ki a megújult ES modellt!

ISMERJE MEG AZ ES MODELLT!

Merész, provokatív megjelenésével a megújult Lexus ES 300h szinte félresöpri a felső-középkategóriás limuzinokról alkotott előítéleteket. A Lexus új, látványos formanyelvét alkalmazva egy alacsonyabb, szélesebb és karcsúbb autót terveztünk. A kupés sziluett és a nagy teret kínáló, kifinomult utastér kombinációjaként az ES egy lenyűgöző modellben kínál eleganciát és kényelmet egyaránt.

MERÉSZ, ÚJ LÁTVÁNYVILÁG

Az ES vadonatúj karosszériája nemcsak kifejezetten elegáns, hanem széles is, súlypontja pedig alacsonyan van. A megújult felsővezetői szedán a kupés tetővonal ellenére is kifejezetten nagy lábteret és tágas utasteret kínál hátsó utasai számára.

HIBÁTLAN PRECIZITÁS

Takumi mesterek a legapróbb részletek minőségét is ellenőrzik, legyen szó akár az ülések varrásáról vagy a csábító F Alumínium utastérbetétekről, ami a japán kardok 'Hadori' csiszolású pengéinek szépségét idézi.

4. GENERÁCIÓS LEXUS ÖNTÖLTŐ HIBRID HAJTÁS

A városi forgalomban az ES 300h öntöltő hibrid rendszere gyakran kapcsol át elektromos hajtásra; ilyenkor az autó zéró károsanyag-kibocsátással közlekedik. Ön csak azt fogja észlelni, hogy az autó hihetetlen dinamikával reagál a gázpedál érintésére, mégis rendkívül keveset fogyaszt.

INNOVATÍV TECHNOLÓGIA

Üljön be az ES 300h volánja mögé, és azonnal megérzi majd, hogy a vezetőközpontú vezetőteret úgy terveztük, hogy kirekessze a zavaró külső hatásokat. A Head-up display segít Önnek a forgalomra összpontosítani, az üzemmódválasztó kapcsolóját és az érintőpadot pedig úgy helyeztük el, hogy az üléshelyzete változtatása nélkül is könnyen elérhető legyen az Ön számára.

5 CSILLAGOS BIZTONSÁGI BESOROLÁS

Bármerre is autózik a megújult Lexus ES modellel, mindig megnyugtató lesz a tudat, hogy minden idők egyik legbiztonságosabb prémium szedánját vezeti. Ezt bizonyítja az is, hogy a neves Euro NCAP szervezet az autót nemcsak 5 csillaggal díjazta, hanem a Nagyméretű Családi Autók és Hibrid-Elektromos Autók Kategóriájának Legjobbja címmel is kitüntette. Ezt a kimagasló biztonságot a Lexus Safety System + csomag teszi lehetővé, amelyben olyan rendszerek működnek, mint a gyalogosokat immár éjszaka, a kerékpárosokat pedig nappali világításnál felismerő ütközést megelőző biztonsági rendszer.

F SPORT STÍLUS

A megújult ES F SPORT hibátlan dinamizmusát tükrözi az orrkialakítás, az exkluzív F SPORT mintázatú, jellegzetes Lexus-hűtőrács és a hátsó légterelő. A könnyűfém keréktárcsák és a látványos karosszériaszínek hatásosan hangsúlyozzák ki az autó teljesítményét, amit még magasabb szintre emel az adaptív futómű. Az utastérben sportülések, perforált bőrborítású váltókar és F SPORT kormánykerék, valamint csiszolt alumíniumból készült pedálok és műszerfalbetétek teremtenek sportos hangulatot.

ES GALÉRIA

Fedezze fel a megújult ES kínálta luxust, kifinomultságot és lenyűgöző megjelenést.

* Ajánlatunk 2023. október 1. után visszavonásig megkötött lízingszerződésekre érvényes, kizárólag meghatározott, készleten lévő Lexus ES, NX és RX modellekre. A finanszírozási ajánlat alapja a Toyota Pénzügyi Zrt. üzleti (fogyasztónak nem minősülő) ügyfeleknek szóló forint alapú, rögzített kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukciója, ami teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes, Lexus Privilege Programban. Feltételek – minimum önerő: 20%, futamidő: 36–60 hónap, minimum finanszírozott összeg: 2.000.000 Ft. THM: 4,8%, Ügyleti kamat: 5,9%. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, és az abban foglaltakat a Toyota Pénzügyi Zrt. külön tájékoztatás nélkül is visszavonhatja. A tájékoztatás nem teljeskörű, további feltételekért és részletekért keresse fel hivatalos Lexus Márkakereskedéseinket! A bruttó 1 millió forintos gyári kiegészítő kupon esetén, a számítás alapját a gyári kiegészítőknek, a jármű rendelésekor érvénye bruttó lista árai képzik. Gyári kiegészítő csomagok esetén a csomagok bruttó listaára az alapja a kalkulációnak, nem a kiegészítő egyedi lista ára. Az összeget kizárólag egyedi gyári kiegészítőkre, gyári kiegészítő csomagokra, Lexus Boutique termékekre és gyári szereltkerekekre lehet felhasználni. Amennyiben a kiválasztott termékek összes listaára nem éri el az 1 millió forintot, a fel nem használt különbözet elvész, ha meghaladja azt, a különbözet a vásárlót terheli.