1. New Cars

5 változat

 • ES - ELEGANCE - Sedan

  ES ELEGANCE

  Sedan

  Motor kiválasztása

  Induló ár

  22 800 000 Ft

  /Hónap

  Finanszírozási részletek

  Fokozatmentes sebességváltó (Kétkerék hajtás) | 4X2
 • ES - BUSINESS EDITION TECH - Sedan

  ES BUSINESS EDITION TECH

  Sedan

  Motor kiválasztása

  Induló ár

  23 600 000 Ft

  /Hónap

  Finanszírozási részletek

  Fokozatmentes sebességváltó (Kétkerék hajtás) | 4X2
 • ES - PRESTIGE - Sedan

  ES PRESTIGE

  Sedan

  Motor kiválasztása

  Induló ár

  26 800 000 Ft

  /Hónap

  Finanszírozási részletek

  Fokozatmentes sebességváltó (Kétkerék hajtás) | 4X2
 • ES - PRESTIGE TOP - Sedan

  ES PRESTIGE TOP

  Sedan

  Motor kiválasztása

  Induló ár

  27 700 000 Ft

  /Hónap

  Finanszírozási részletek

  Fokozatmentes sebességváltó (Kétkerék hajtás) | 4X2
 • ES - LUXURY - Sedan

  ES LUXURY

  Sedan

  Motor kiválasztása

  Induló ár

  30 700 000 Ft

  /Hónap

  Finanszírozási részletek

  Fokozatmentes sebességváltó (Kétkerék hajtás) | 4X2
 • JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE!

  Próbálja ki a megújult Lexus ES 300h modellt és fokozza tovább a vezetési élményt!

 • KIVÉTELESEN ALACSONY ÜZEMANYAG FOGYASZTÁS

  Az ES 300h a német ADAC Ecotest felmérésén ért el kivételes teljesítményt.

 • LEXUS ÖNTÖLTŐ HIBRID

  Tudjon meg többet az ES 300h szívéről, a negyedik generációs Lexus öntöltő hibrid technológiáról.

PRÉMIUM HIBRID GARANCIA

Célunk, hogy ügyfeleink várakozásait minden területen felülmúljuk, legyen szó modelljeink látványos formavilágáról, a luxus új szintjét képviselő prémium kidolgozottságáról, a jövőbemutató technológiákról, vagy épp autóink legendás megbízhatóságáról és az azokhoz kínált szolgáltatásokról.
E szellemiség jegyében dolgoztuk ki Ön számára Prémium Hibrid Garancia programunkat, mely nem csak öntöltő hibrid modelljeinkre, hanem a plug-in hibrid modellekre is érvényes.

TESZTVEZETÉS

Válassza ki az Önhöz legközelebbi Lexus márkakereskedést és egy időpontot, mely megfelel Önnek és próbálja ki a megújult ES modellt!

ISMERJE MEG AZ ES MODELLT!

Merész, provokatív megjelenésével a megújult Lexus ES 300h szinte félresöpri a felső-középkategóriás limuzinokról alkotott előítéleteket. A Lexus új, látványos formanyelvét alkalmazva egy alacsonyabb, szélesebb és karcsúbb autót terveztünk. A kupés sziluett és a nagy teret kínáló, kifinomult utastér kombinációjaként az ES egy lenyűgöző modellben kínál eleganciát és kényelmet egyaránt.

MERÉSZ, ÚJ LÁTVÁNYVILÁG

Az ES vadonatúj karosszériája nemcsak kifejezetten elegáns, hanem széles is, súlypontja pedig alacsonyan van. A megújult felsővezetői szedán a kupés tetővonal ellenére is kifejezetten nagy lábteret és tágas utasteret kínál hátsó utasai számára.

HIBÁTLAN PRECIZITÁS

Takumi mesterek a legapróbb részletek minőségét is ellenőrzik, legyen szó akár az ülések varrásáról vagy a csábító F Alumínium utastérbetétekről, ami a japán kardok 'Hadori' csiszolású pengéinek szépségét idézi.

4. GENERÁCIÓS LEXUS ÖNTÖLTŐ HIBRID HAJTÁS

A városi forgalomban az ES 300h öntöltő hibrid rendszere gyakran kapcsol át elektromos hajtásra; ilyenkor az autó zéró károsanyag-kibocsátással közlekedik. Ön csak azt fogja észlelni, hogy az autó hihetetlen dinamikával reagál a gázpedál érintésére, mégis rendkívül keveset fogyaszt.

INNOVATÍV TECHNOLÓGIA

Üljön be az ES 300h volánja mögé, és azonnal megérzi majd, hogy a vezetőközpontú vezetőteret úgy terveztük, hogy kirekessze a zavaró külső hatásokat. A Head-up display segít Önnek a forgalomra összpontosítani, az üzemmódválasztó kapcsolóját és az érintőpadot pedig úgy helyeztük el, hogy az üléshelyzete változtatása nélkül is könnyen elérhető legyen az Ön számára.

5 CSILLAGOS BIZTONSÁGI BESOROLÁS

Bármerre is autózik a megújult Lexus ES modellel, mindig megnyugtató lesz a tudat, hogy minden idők egyik legbiztonságosabb prémium szedánját vezeti. Ezt bizonyítja az is, hogy a neves Euro NCAP szervezet az autót nemcsak 5 csillaggal díjazta, hanem a Nagyméretű Családi Autók és Hibrid-Elektromos Autók Kategóriájának Legjobbja címmel is kitüntette. Ezt a kimagasló biztonságot a Lexus Safety System + csomag teszi lehetővé, amelyben olyan rendszerek működnek, mint a gyalogosokat immár éjszaka, a kerékpárosokat pedig nappali világításnál felismerő ütközést megelőző biztonsági rendszer.

ES GALÉRIA

Fedezze fel a megújult ES kínálta luxust, kifinomultságot és lenyűgöző megjelenést.

* Ajánlatunk 2024. június 17. és 2024. augusztus 31. között vagy visszavonásig megkötött lízingszerződésekre érvényes, kizárólag Lexus NX, RX és ES modellekre. A finanszírozási ajánlat alapja a Toyota Pénzügyi Zrt. üzleti (fogyasztónak nem minősülő) ügyfeleknek szóló forint alapú, rögzített kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízing kalkulációja, ami teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes, Lexus Privilege Programban. Feltételek – minimum önerő: 20%, futamidő: 36-60 hónap, minimum finanszírozott összeg: 2.000.000 Ft. THM: 5,5%, Ügyleti kamat: 6,7%.
A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembe vételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A kalkulációk tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. A Toyota Pénzügyi Zrt. a kondíciók változtatásának és a hitelbírálat jogát fenntartja. A pénzügyi lízing részletes szabályait a vonatkozó szerződéses dokumentumok tartalmazzák. További részletekért keresse fel hivatalos Lexus Márkakereskedéseinket!