1. Owners
  2. Connected Services
  3. Your Personal Site
KÉNYELMES FUNKCIÓK

A MY LEXUS ÜGYFÉLPORTÁL

A My Lexus ügyfélportál internet böngésző program használatával elérhető ingyenes Lexus ügyfél fiókot biztosít Önnek. Az itt elérhető szolgáltatások részint megegyeznek a Lexus Link+ alkalmazásból elérhető szolgáltatásokkal, de vannak olyan funkciók is, amelyek kizárólag itt találhatóak.

GYORS ÉS EGYSZERŰ

KÉNYELMES CSATLAKOZÁS

Az ügyfélportál hamisítatlan kényelmet élhet át, és azt érezheti, hogy Lexus-élményének minden állomásán az Ön döntése érvényesül. Kezelheti autóját, lefoglalhatja a következő karbantartási időpontot, frissítheti navigációját..., és még több funkció vár Önre.
GYORS ÉS EGYSZERŰ

ONLINE SZERVIZ BEJELENTKEZÉS

Lexus Link+ alkalmazásunk Szerviz és Karbantartás funkciójával ellenőrizheti autója karbantartásait, lefoglalhatja a következő szerviz időpontot választott Lexus márkakereskedésében.

SZEMÉLYES ADATOK TÖRLÉSE

Számos személyes adat megadása szükséges a Multimédia Rendszer, a Lexus Link+ alkalmazás vagy a My Lexus ügyfélportál nyújtotta kényelmi szolgáltatások használatához. Ha úgy dönt, hogy Lexus-át eladja, javasoljuk, hogy törölje összes személyes adatát ezekből a rendszerekből.

AZ ÜGYFÉLPORTÁL SZOLGÁLTATÁSAI*

SAJÁT AUTÓ

Kövesse nyomon autója karbantartási előzményeit, ellenőrizze, hogy mikor esedékes a biztosítási évfordulója, vagy töltse le autója használati utasítását.

EMLÉKEZTETŐK

Állítson be emlékeztetőket az autóval kapcsolatos fontos teendőkről, például a gumicseréről, vagy foglaljon szervizidőpontot.

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

Próbálja ki hasznos online keresőnket, és keresse meg autója kezelési útmutatóját a My Lexus portálon.

E-BOLT

Keressen új alkalmazásokat, frissítse a navigációt, kezelje multimédia rendszerét, és gondoskodjon arról, hogy mindig a legújabb szoftvert használja.

ÚTI CÉLOK

Tervezze meg következő útját távolról, és küldje el az úti célt közvetlenül a Lexus-a navigációs rendszerének.
*A szolgáltatások elérhetősége a járművek típusa, felszereltsége, évjárata függvényében különböző lehet. Bizonyos szolgáltatások Magyarországon nem elérhetőek. További információkért forduljon Toyota Márkakereskedéséhez, vagy nézze meg a használati útmutatót.