1. Owners
  2. Warranty
  3. Hybrid

PRÉMIUM HIBRID GARANCIA

A Lexusnál arra törekszünk, hogy a világ legjobb luxusautó-márkáját hozzuk létre.

JELENTKEZZEN TESZTEVEZETÉSRE!

VÁRJUK MÁRKAKERESKEDÉSEINKBEN!
Célunk, hogy ügyfeleink várakozásait minden területen felülmúljuk, legyen szó modelljeink látványos formavilágáról, a luxus új szintjét képviselő prémium kidolgozottságáról, a jövőbemutató technológiákról, vagy épp autóink legendás megbízhatóságáról és az azokhoz kínált szolgáltatásokról.

E szellemiség jegyében dolgoztuk ki Ön számára Prémium Hibrid Garancia programunkat, mely nem csak öntöltő hibrid modelljeinkre, hanem a plug-in hibrid modellekre is érvényes.

PRÉMIUM HIBRID GARANCIA

A Lexus Prémium Hibrid Garancia érvényessége a gyártói általános garancia lejárati napját követő napon veszi kezdetét, és a gépkocsi a forgalomba helyezéstől számított 10 éves kora előtti napon, vagy 200 000 km-es futásteljesítmény elérésével (amelyik előbb bekövetkezik) ér véget.

A garancia a jármű hibrid rendszerének alábbi tartozékaira vonatkozik:
- A nagyfeszültségű hibrid akkumulátor
- A nagyfeszültségű hibrid akkumulátor vezérlő egysége
- A hibrid rendszer központi elektronikus vezérlő egysége
- A hibrid hajtómű (tartalmazza az elektromos motort és a generátort)
- A hibrid jármű invertere és konvertere

A jármű 4 éves korától (vagy 85 000 km-től, amelyik előbb bekövetkezik), a jármű hibrid rendszerének állapotáról évente egyszer vagy 15 000 km megtétele után a Lexus márkaszerviz által elvégzett és eredményesen zárult állapotfelmérő tesztet (HHC teszt) kell elvégezni.

A Lexus Prémium Hibrid Garanciával kapcsolatban további részletekért keresse fel hivatalos Lexus Márkakereskedéseinket vagy Márkaszervizeinket!