1. Discover Lexus
  2. Technology

TECHNOLÓGIA

A technológiára az alkotó folyamatok katalizátoraként tekintünk. Sosem elégszünk meg azzal, hogy egyszerűen csak felhasználjuk a legújabb innovációkat; inkább továbbfejlesztjük őket, méghozzá meglepően újszerű és izgalmas irányokban.

A KIVÉTELES TECHNOLÓGIA ALAPFELSZERELTSÉG

Kínálatunk minden modelljében a legújabb és legfejlettebb technológiákat találja - méghozzá tökéletes kivitelben, hogy Ön kivételes élményként élhesse meg az autózást. Legyen szó akár egy gyönyörű utastérről vagy egy olyan intelligens biztonsági rendszerről, mint az LSS+, minden alkotásunk alapja a technológia és a luxus.

MI MÁSKÉPP TEKINTÜNK A TECHNOLÓGIÁRA

Számunkra a technológia sosem valami statikus dolog. Ellenkezőleg: nagyon is dinamikus. Éppen ezért a technológiákat nem a már meglévő formájukban alkalmazzuk, hanem új fejlesztések kiinduló pontjaként tekintünk rájuk. Mindig előre tekintünk, hogy még a legújabb eredményeket is továbbfejleszthessük.

LEXUS INNOVÁCIÓ

Mi nem pusztán alkalmazzuk a fejlett technológiát, hanem merész, új ötleteinkhez formáljuk.

ÚTTÖRŐ TECHNOLÓGIA

A vezetési élmény folyton változik, és új meg új megoldásokkal fejlődik tovább. A technológia minden értékét e fejlődés szolgálatába állítjuk. A jövő előttünk áll - csak fel kell ismernünk.

HIBRID TERVEZÉS

Hihetetlen takarékosság. Csekély emisszió. Élénk teljesítmény. Kompromisszumok nélküli, luxusszínvonalú vezetési élmény. Világelső hibrid technológiánk mindig új értékeket szül.

PRÉMIUM FELSZERELTSÉG

A legmodernebb technológia önmagában nem elég - valami más is kell még. Éppen ezért az élvonalbeli innováció mellé minden Lexusban kifogástalan luxus is társul.

KÜLÖNLEGES OPCIÓK

Kifinomult megoldásaink nagy része alapfelszereltségként kerül az autóba, ám emellett a legújabb szórakoztató rendszerek, klímaberendezések és biztonsági megoldások közül is választhat; így válik még tökéletesebbé a pillanat, amikor a volán mögé ül. Vezetés közben minden az Ön irányítása alatt áll. Elég egyetlen gombnyomás a műszerfalon, hogy pillanatnyi igényeihez alakítsa mindazt, ami autójában körülveszi.

TÖKÉLETES AKUSZTIKA

A prémium audiorendszerek specialistája, a Mark Levinson® szakembereivel közösen fejlesztjük ki azokat az egyedi megoldásokat, amelyek új horizontot nyitnak a fedélzeti szórakoztató rendszerek világában. A Mark Levinson® a munka minden szakaszában szorosan együttműködik velünk. Már akkor is, amikor még csupán formálódik egy új modell koncepciója, hiszen csakis így alakítható ki hibátlanul az utastér akusztikája. Ezért van az, hogy minden egyes modellünkben más és más a hangszórók elhelyezése és kalibrálása.

LEXUS BIZTONSÁG

Számunkra az Ön biztonsága a legfontosabb. A Lexus Safety System + a balesetmegelőzés új korszakát nyitja meg, egyaránt védelmet nyújtva az Ön, utasai, a más járművekben utazók és a gyalogosok számára. Azáltal, hogy kiegészíti és fokozza az Ön autóvezetői képességeit, a Lexus Safety System + szinte kiélesíti érzékeit, hogy mindig nyugodtan és magabiztosan autózhasson.

A FEJLŐDÉS ÚJ DIMENZIÓI

Tanulmányautóink felvázolják az előttünk álló jövőt, és ötleteket adnak a technológia fejlesztéséhez. Az LF-FC, az UX Concept és az LF-30 bepillantást engednek a holnapba, s egyben izgalmas kutatási területeket határoznak meg, ahol próbára tehetjük új ötleteinket, teret adva az újító szellemű, képzeletgazdag gondolkodásmódnak.

AZ LS ÚTTÖRŐ ÚJDONSÁGAI

A Lexus Safety System + rendszerre épülve új, fejlett funkciókat vonultat fel az autó, amelyeknek köszönhetően a vezetéstámogató rendszerek új dimenzióit mutatja be.

Az ütközést megelőző rendszer (PCS), a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDA) és a dinamikus sebességtartó automatika mind továbbfejlődött. Az LS csupa innovatív módon segít elkerülni a baleseteket, mint a gyalogosfelismerő és az aktív kormányrásegítés, melyeknek köszönhetően intuitívan és intelligensen fejlesztheti és egészítheti ki vezetési tudását.

Lexus electrified

Több, mint tizenöt éve tökéletesítjük az elektromos hajtást, melyben úttörőként izgalmas, környezetbarát és tartós autókat tervezünk. A csaknem teljesen csendes modellek dinamikus vezetési élményt kínálnak, miközben óvják a környezetet. A világelső technológiák minden téren biztonságos, zökkenőmentes élményt nyújtanak.