1. Owners
  2. Connected Services
LEGYEN ÖN AZ IRÁNYÍTÓPOZÍCIÓBAN!

CSATLAKOZTATOTT SZOLGÁLTATÁSOK

Élje át a teljes irányítás és kényelem élményét Csatlakoztatott Szolgáltatásainkkal, amikor úton van Lexusával, és akkor is, amikor távol van tőle. Szorosabb kapcsolatot tarthat fenn autójával a Lexus Link+ alkalmazáson, autója multimédia-rendszerén vagy a My Lexus ügyfélportálon keresztül.

MIÉRT VÁLASSZA A CSATLAKOZTATOTT SZOLGÁLTATÁSOKAT?

ERŐSEBB KÖTŐDÉS

LEXUS LINK+ ALKALMAZÁS

Az új Lexus Link+ alkalmazás egy csokor csatlakoztatott szolgáltatást nyújt Lexusához, amelyek még inkább zökkenőmentessé teszik a használati élményét. Bárhová is induljon, az otthona kényelméből kommunikálva autójával megtervezheti az útját, optimalizálhatja a vezetését, beállíthatja távolról az utastér hőmérsékletét, és még sok minden mást – mindezt az okostelefonján keresztül. A jövőnek tervezett Lexus Link+ alkalmazás a csatlakoztatottság új fejezetét nyitja meg.
KIFOGÁSTALAN TECHNOLÓGIA

MULTIMÉDIA & SZÓRAKOZÁS

Merüljön el a sokféle szolgáltatásban, amelyeket autója érintőképernyőjén keresztül érhet el. Használjon a felhőalapú navigációval rendszeresen frissített térképeket, értesüljön a forgalommal kapcsolatos információkról, sebességmérő kamerákról, és találja meg könnyen a közelben lévő töltőállomásokat. Csatlakoztassa okostelefonját az Apple CarPlay vagy Android Auto segítségével, és élvezze kedvenc zeneszámait vagy podcastjait.
EGYSZERŰ FUNKCIONALITÁS

MY LEXUS ÜGYFÉLPORTÁL

Lexus Link+ Csatlakoztatott Szolgáltatásaink még egyszerűbb használata és elérése érdekében ügyfélportálunkon autója minden elemét egyetlen helyen gyűjti össze. Használja a könnyen használható funkciókat, amikor szüksége van rájuk: egyszerűen csak jelentkezzen be okostelefonján keresztül, bárhol is jár. A Lexus Link+ lehetővé teszi, hogy kezelje autója karbantartási időpontjait, megtekintse a kezelési útmutatót, frissítse a navigáció térképeit, és még sok minden mást.

MÉG TÖBB CSATLAKOZÁSI PONT*

TÁVVEZÉRELT NYITÁS/ZÁRÁS

Zárja be az autó ajtajait távolról, vagy engedélyezze, hogy mások hozzáférjenek az autójához.

HYBRID VEZETÉSI TRÉNER

Tudja meg, hogyan hozhatja ki a legtöbbet hibrid Lexus-ából: vezessen hatékonyan EV módban.

TÁVVEZÉRELT KLÍMA

Tartsa kézben az utastér fűtését vagy hűtését bárhonnan.

VEZETÉSI ADATOK

Kövesse nyomon a megtett útjait, vezetési stílusát, és rögzítse az üzleti célú utakat.

ÚTI CÉLOK

Tervezze meg következő útját távolról, és küldje el az úti célt közvetlenül a Lexus-a navigációs rendszerének.
*A szolgáltatások elérhetősége a járművek típusa, felszereltsége, évjárata függvényében különböző lehet. Bizonyos szolgáltatások Magyarországon nem elérhetőek. További információkért forduljon Toyota Márkakereskedéséhez, vagy nézze meg a használati útmutatót.