1. Owners
  2. Replacement parts

LEXUS EREDETI ALKATRÉSZEK

Magasan képzett szerelőink kizárólag eredeti Lexus alkatrészek beszerelését ajánlják, mivel ezek ugyanolyan kifogástalan minőségben és precizitással készültek, mint maga az autó. Az eredeti Lexus alkatrészek biztosítják járműve kifogástalan működését, teljesítményét, kényelmét és biztonságát, ráadásul ezekre a termékekre a Lexus saját alkatrész garanciája érvényes.

HOL VÁSÁROLHAT EREDETI LEXUS ALKATRÉSZEKET?

Ahogy Takumi mestereink számára a legapróbb részlet is fontos, úgy a vezetés élményében a legkisebb alkatrész is lényeges szerepet játszik.

Egy kizárólag eredeti Lexus alkatrészeket és tartozékokat tartalmazó autóban még a legapróbb részletmegoldás is kifogástalan minőségről tanúskodik.

Szakembereink gondoskodnak autójáról, hogy Ön a legtöbbet hozhassa ki belőle a következő évek során. A garantáltan megfelelő alkatrészek használata, az átlátható árképzés, a Lexus-termékek széles kínálata és a hibridek beható ismerete miatt mindig bízhat abban, hogy autója a Lexus Márkaszervizben mindent megkap, amit egy Lexus megérdemel.

 

HOL VÁSÁROLHAT EREDETI LEXUS ALKATRÉSZEKET?

A Lexus Márkaszervizekben minden olyan eredeti Lexus alkatrész rendelkezésre áll, ami ahhoz szükséges, hogy autóját megjavítsák vagy még jobbá varázsolják, és hogy Ön minél hamarabb újra használhassa Lexusát.