1. Owners
  2. Maintenance
  3. Multimedia Software Upgrade

MULTIMÉDIA SZOFTVER FRISSÍTÉS

A Lexus fejlett technológiát, kiemelkedő és gond nélküli vezetési élmény nyújt ügyfeleinek. Új multimédia szoftverfrissítés* jelent meg, mely lehetővé teszi a fejlettebb okostelefon integrációt az ES, NX és UX modellek esetén. Vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi Lexus Márkakereskedést, hogy az szoftverfrissítés elérhető-e az Ön autójához.

JOBB CSATLAKOZTATHATÓSÁG, KÉNYELMESEBB HASZNÁLAT

Új multimédia szoftverfrissítés érhető el a 2017 és 2019 között gyártott Lexus ES, UX és NX modellekhez. A frissítés lehetővé teszi az autók okostelefon csatlakoztathatóságát az Apple CarPlayTM* és az Android AutoTM* alkalmazások segítségével. Lexus autója multimédia készülék képernyőjén számos funkció lesz biztonságosan és kényelmesen elérhető az applikációk használatával, mint például a telefonhívások és SMS-ek kezelése, WhatsApp, navigációs és zenelejátszó alkalmazások.

Lépjen kapcsolatba Lexus Márkakereskedőjével vagy Márkaszervizével, aki elvégzi a szükséges szoftverfrissítést a multimédia készülékén!

Az Apple CarPlayTM és az Android AutoTM alkalmazások elérhetősége, szolgáltatási szintje országonként különböző lehet.

KÉNYELMES HANGVEZÉRLÉS

Pihenjen, és tartsa mindkét kezét a kormányon, miközben hangvezérléssel könnyedén utasítja mobiltelefonját, és élvezze a zökkenőmentes és felhőtlen vezetés élményét! A multimédia frissítés* lehetővé teszi, hogy az iPhone® esetében a Siri®, míg az Android operációs rendszerrel ellátott telefonok esetében a Google Assistant® használatát. Adjon ki navigációs utasításokat, bonyolítson le hívásokat, küldjön vagy fogadjon SMS üzeneteket könnyen, kényelmesen, biztonságosan! .

Információk szerint a magyar nyelvű hangvezérlés sem az IOS, sem az Android operációs rendszerek esetén nem érhető el.

 

MINDEN ÚT SZÓRAKOZÁS

Az Apple CarPlayTM és az Android AutoTM kényelmes hozzáférést biztosít kedvenc alkalmazásaihoz Lexusa multimédia kijelzőjén. Vezetés közben tallózzon kedvére a Spotify® vagy a Pandora® lejátszási listájában hangulata szerint! Diktáljon SMS vagy WhatsAppTM üzenetet, vagy válasszon egy izgalmas podcastet!

 

GÖRDÜLÉKENY TÁJÉKOZODÁS

Bárhova könnyen odatalál. Az Apple CarPlayTM és az Android AutoTM megjeleníti útvonaltervét az autó multimédia kijelzőjén. A Google MapsTM vagy a WazeTM navigáció szintén elérhető. Valamint, online térképfrissítések is elérhetőek és letölthetőek a legfrissebb térképek.

Az Apple, az iPhone, az Apple CarPlayTM és a Siri az Apple Inc. regisztrált védjegyei.
Az Android, az Android AutoTM, a Google Maps, a Google Assistant és a Waze, a Google LLC regisztrált védjegyei.
A Spotify a Spotify AB regisztrált védjegye.
A WhatsApp a WhatsApp Inc regisztrál védjegye.
A Pandora a Pandora Media LLC regisztrált védjegye.