1. Discover Lexus
  2. Lexus ATP Tour Partnership
EGYÜTTMŰKÖDÉS

LEXUS X ATP TOUR

2023-ban a hosszútávú partnerséget kötöttünk az ATP (Tenniszezők Szövetsége) -vel, mint az ATP Tour Hivatalos Autóipari Partnere és Platina Partner.

Mi és az ATP Tour egyaránt az innováció, a teljesítmény és a tökéletességre való törekvés történetét meséljük el. A rajongók és az ügyfelek mindig az első helyen állnak, és márkáink úgy működnek, hogy közben felejthetetlen élményeket nyújtunk.

LEXUS X ATP EXKLUZÍV SOROZAT

LEXUS ATP HEAD2HEAD EXCLUSIVE SERIES

Merüljön el egy olyan izgalmas sorozatban, amely teljesen új szintre emeli a játékosok kihívásait. Ne maradjon le egyetlen pillanatról sem: az összes epizód megtekinthető a YouTube-on.

EURÓPAI VERSENYEK

 

A 2023. júniusában történt partnerségi bejelentés óta a Lexus izgalmas ATP Tornákat támogatott, mint például az ATP 500 Cinch Championships és az ATP 250 Rothesay International Nagy-Britanniában, az ATP 500 Hamburg European Open Németországban, az ATP 250 Generali Open Ausztriában, az ATP 250 Astana Open Kazahsztánban, és másokat, erős márkajelenlétet biztosítva a helyszíneken, valamint a médiában.

A szezon vége ugyanilyen izgalmasnak ígérkezik, hiszen márkánk szponzorálja az október 30. és november 5. között megrendezésre kerülő ATP 1000 Paris Rolex Masterst. A 2023-as szezon csúcspontjaként pedig a november 12-19. között Torinóban megrendezésre kerülő Nitto ATP Finals megmérettetésen is ott leszünk.

Ez utóbbi során egy 45 elektrifikált autóból álló flottát biztosítunk, köztük az új, tisztán elektromos Lexus RZ 450e és az UX 300e típusokkal, valamint számos hibrid és plug-in hibrid  modellel.

2024-ES LEXUS ÁLTAL SPONZORÁLT ESEMÉNYEK

LEXUS X ATP TOUR

GAME. SET. ELEKTRIFIKÁCIÓ.

Tenisz és Lexus. Tökéletes párosítás. A felkészülés, az erőfeszítések, a pillanatok, amelyek megdobogtatják a szíveket.

LEXUS X ATP TOUR

TUDJON MEG TÖBBET!

A márkánk és az ATP Tour közötti többéves együttműködésről részletesen az alábbi sajtóközleményben olvashat. Tudjon meg többet a versenyről és a Lexus Electrified modellekről, valamint ismerje meg közelebbről is márkánkat és az ATP Tourt.