1. Discover Lexus
  2. lbx-at-the-80th-venice-film-festival
A LEXUS LBX FŐSZEREPET KAPOTT

A 80. VELENCEI NEMZETKÖZI FILMFESZTIVÁLON

A Lexus hetedik egymást követő évben is visszatér a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál (La Biennale di Venezia) hivatalos autójaként, megerősítve a márka erős kötődését a mozi világával

  • Az új LBX kompakt crossover előkelő helyet foglal el a Lexus elektrifikált flottájában, luxus körülményeket kínálva a fesztivál VIP résztvevőinek szállításakor
  • A 80. alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál ezúttal is a velencei Lidóban lesz augusztus 30. és szeptember 9. között

Alig több mint egy hónap múlva a reflektorfények ismét a Velencei Lidóra irányulnak majd, hogy megkezdődjön a 2023-as, immár 80. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, azaz a La Biennale di Venezia 2023. A Lexus hetedik egymást követő évben tér vissza a fesztivál hivatalos autójaként, és ezúttal az új LBX kompakt crossover kapja majd a főszerepet.

A Lexus és a világ egyik legrégebb óta fennálló filmes ünnepe közötti kapcsolat megerősíti azokat az értékeket, amelyeken a márka a mozi világával osztozik, és célja, hogy az embereknek felejthetetlen élményeket és lehetőségeket adjon új univerzumok felfedezésére, és az azokban való elmerülésre.

Az augusztus 30-tól szeptember 9-ig tartó fesztivál egész ideje alatt elektrifikált Lexus modellek biztosítják a filmesek, színészek és hírességek szállítását. Zendaya (Pókember: Nincs hazaút), Mike Faist (West Side Story), Josh O’Connor (A korona) és Caterina Murino (Casino Royale) is ott lesznek a vörös szőnyegen.

Az új LBX – amely az eddigi legkisebb Lexus – egy igazi mérföldkőnek számító modell, amely a márkát régóta meghatározó innováció úttörő szellemét tükrözi. Szakít a luxusautók konvencióival, és stílust, kényelmet, valamint olyan vezetési élményt kínál, amely a Lexus márkát egy élénk, új európai piacra vezeti be.

Paolo Moroni, a Lexus Italy igazgatója így nyilatkozott: „Idén is tovább fokozzuk a varázslatos hangulatot Velencében a filmfesztivál ideje alatt, lehetőséget kínálva a vendégeknek, hogy élvezhessék a Lexus által nyújtott csodálatos élményt. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy a bevezetés ezen fontos szakaszában bemutathatjuk a fesztivál résztvevőinek termékpalettánk legújabb tagját, az LBX-et – egy olyan SUV modellt, amely felvonultatja a modern tervezési és technológiai megoldásokat, miközben megőrzi a Lexus márkára jellemző értékeket.”