1. Discover Lexus
  2. A Lexus a Davis Cup by Rakuten 2021-es döntőjének hivatalos autómárkája
A LEXUS LETT A DAVIS CUP BY

RAKUTEN 2021-ES DÖNTŐJÉNEK HIVATALOS AUTÓJA

Prémium autógyártóként ebben az évben is hivatalos partnerként veszünk részt a november 25. és december 5. között Madridban megrendezésre kerülő versenyen. A csoportkörben az olaszországi Torinóban és az osztrák Innsbruckban is játszanak majd.

A mai napon bejelentették, hogy a Lexus lesz a november 25. és december 5. között Madridban megrendezésre kerülő Davis Cup by Rakuten 2021-es döntőjének hivatalos autóipari szponzora. A partneri megállapodás részeként a Lexus lesz a felelős a 18 résztvevő nemzet játkosainak és csapatának hivatalos szállításáért a teniszfaluba. Az olaszországi Torinóban és az osztrák Innsbruckban is lesznek majd fordulók.

A Lexus és a Davis Cup hitelesen tud együttműködni, hiszen mindkettő páratlan luxusra törekszik, és felejthetetlen élményeket kínál mind az ügyfelek, mind a rajongók számára. Az eseményen való részvétel egybeesik a vadonatúj Lexus NX piaci bevezetésével is, amely új külső és belső irányvonalaival, a Lexus első plug-in hibrid hajtásláncát is magába foglaló új erőforrásaival, dinamikusabb viselkedésével, élménydúsabb vezethetőségével, valamint újgenerációs multimédiájával és konnektivitásával friss fejezetet nyit a márka történelmében.

Az 1900-ban alapított Davis Cup by Rakuten a legnagyobb évenként megrendezésre kerülő világbajnoksággá nőtte ki magát, amihez 2021-ben 142 nemzet csatlakozott. A döntők megrendezésének új formáját 2019-ben alkalmazták először, amikor Spanyolország nyerte a címet Madridban.

Spiros Fotinos, a Lexus Europe vezetője így nyilatkozott: “Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy újra feleleveníthettük a kapcsolatunkat ezzel az ikonikus sporteseménnyel. A Davis Cup egyedi formátumban hozza össze számtalan nemzet teniszezőit és rajongóit - közülük pedig sokan luxuscikkek felhasználói. A Lexus nem hagyja ki azt a lehetőséget, hogy a kiválóság, az elszántság és a hihetetlen élmények iránti közös szenvedélye révén kapcsolatba léphessen ezzel a közönséggel."

Albert Costa, a Davis Cup döntők igazgatója a következőket fűzte hozzá: "Nagy luxus számunkra, hogy újra számíthatunk a Lexusra a döntők második változatában. Az idei rendezvény három ország több helyszínén kerül megrendezésre, a Lexus pedig megmutatta, hogy milyen magas szintű logisztikát, szolgáltatásokat és professzionalizmust tud nyújtani. Biztosak vagyunk benne, hogy akárcsak 2019-ben, a világ legjobb játékosai és csapatai ezúttal is meg lesznek elégedve a Lexus által nyújtott teljesítménnyel a verseny alatt."