1. Discover Lexus
  2. Concept cars

TANULMÁNYAUTÓK

Újszerű, merész tanulmányautóink a Lexus lényegét testesítik meg. Hihetetlen energia feszül bennük; energia, ami a jövőbe röpít minket. Ezek az autók szinte észrevétlenül váltják valóra a lehetetlent.

TÁGULÓ HORIZONTOK

A jövőnket továbbra is az autók határozzák meg; az autók, amelyek számtalan új gondolatot ébresztenek bennünk. Nem véletlen, hogy a Lexus útját tanulmányautóinkkal igyekszünk kijelölni, méghozzá olyan merész koncepciókkal, mint az LF-FC, az LF-SA vagy az UX Concept. Ezek a tanulmányok a világon mindenütt lenyűgözik az autókiállítások látogatóit.

AZ ELECTRIFIED SPORT CONCEPT GOODWOODBAN DEBÜTÁLT

Bemutatkozott a Lexus elektrifikált jelene és jövője a 2022-es Goodwood Festival of Speed rendezvényen

LF-30 ELECTRIFIED

A Lexus folyamatosan azon munkálkodik, hogy újító szellemű, lenyűgöző élményeket szerző termékeket hozzon létre. Ennek következő lépcsője a Lexus Electrified elképzelés, amely az elektromos járművek következő generációját vázolja fel.

VILÁGPREMIER - LEXUS LF-Z ELECTRIFIED

Az LF-Z tanulmányautónk bemutatásával bepillantást engedünk márkánk izgalmas és fenntartható jövőképébe, mely előre vetíti a következő generációs Lexus modelleket.

LS+ TANULMÁNYAUTÓ

2020-ban bemutattuk az LS+ zászlóshajó tanulmányt, amely az önvezető technológiák jövőbeli megjelenését vetíti előre.

UX CONCEPT

Az UX Concept tanulmány terveit a Lexus Európai Formatervezési Központ készítette, hatásosan szólítva meg nagyvárosi környezetben élő, progresszív szemléletű vásárlóközönséget, amely vezetés közben is folyamatos kapcsolatot igényel a külvilággal.

LF-FC

Az LF-FC tanulmányautó hatásosan mutatja be, hogyan nyerhet egyre mélyebb értelmet a luxus fogalma, és hogy milyen szenvedéllyel igyekszünk megvalósítani izgalmas jövőképünket.

LF-1 Limitless

A Lexus új prémium crossover zászlóshajójaként mutatkozott be a Lexus LF-1 LIMITLESS