1. Owners
  2. Maintenance
  3. Vehicle service

LEXUS SZERVIZ

Márkaszervizeink kiemelkedően magas minőségű szolgáltatásaikkal állnak Ügyfeleink rendelkezésére.

A LEXUS SZERVIZ ELŐNYEI

Képzett szerelőink és szervizszakembereink egyedülálló szolgáltatásokat nyújtanak Önnek, így biztosítva, hogy Lexusa a lehető legjobb formában maradjon.

01

LEXUS SZERVIZ CSEREAUTÓ PROGRAM

Őrizze meg mobilitását míg autója szervizben van! Kérjen ingyenes Lexus csereutót!

Szerviz csereautó szolgáltatásunkat, ingyenesen biztosítjuk ügyfeleinknek az alábbi esetekben:
- 2 órát (az ügyfél szervizben tartózkodási ideje) meghaladó szervizművelet esetén, 14 napi maximális időtartamra
- EUROCARE csereautó érvényességének lejártát (3 nap) követő időszakra, 14 napi maximális időtartamra,
- karosszéria javítás esetén, 14 napi maximális időtartamra,
- adott javítási hosszat meghaladó garanciális javítás esetén, a Lexus garanciális szabályzatával összhangban

További részletekről érdeklődjön Lexus Márkaszervizében!

Évek tapasztalata, képzéssel töltött hosszú órák, alapos típusismeret, és a márka iránti elkötelezettség áll a Lexus szerelőinek rendkívüli hozzáértése mögött. A rendszeres képzés eredményeként szerelőink tudása állandóan naprakész.

A Lexus alkatrészeket ugyanolyan, minden részletre kiterjedő figyelemmel tervezzük és gyártjuk, mint autóinkat. Szerelőink pedig mindennap próbáknak és teszteknek vetik alá ezeket. Az Ön Lexus Márkaszervize rendelkezik mindazokkal a diagnosztikai eszközökkel és célszerszámokkal, amelyeket kifejezetten az Ön Lexusához terveztek.

A megfelelő autódiagnosztikai eszközök létfontosságúak ahhoz, hogy Ön a lehető leghamarabb visszatérhessen autójával az utakra. A diagnosztikai vizsgálat az autó gyors és pontos felmérését szolgálja, beazonosítva bármilyen probléma forrását. A Lexus diagnosztikai eszközök segítségével végzett eredeti szoftverfrissítések garantálják a leghatékonyabb szervizt, és járműve mindenkori lehető legjobb állapotát.

A vadonatúj Lexusok és a használt, több százezer kilométert futott járművek is megérdemlik ugyanazt a kiemelkedő gondoskodást. Ezért a karbantartások során - az autó életkorától és futásteljesítményétől függetlenül - a szükséges ellenőrzéseket, cseréket, és beállításokat kiemelkedő gondossággal és szakértelemmel végzik el minden Lexus Márkaszervizben.

A Lexus Állapotfelmérést minden esetben - a márkára jellemőz - kiemelkedő szakértelemmel rendelkező szakember végzi el. Az autó összes alapvető elemét ellenőrzi, a gumikat, a kormányt, a fékeket, a világítást, a karosszériát, a kipufogót és a folyadékszinteket. A vizsgálat összegzése felhívja a figyelmet a sürgősen elvégzendő munkálatokra és jelzi azokat is, amelyekre a közeljövőben esetleg szükség lehet. A Lexus Állapotfelmérés bármely Lexus Márkaszervizben elvégeztethető.

Hibrid Állapotfelmérés minden szervizben elérhető. A széleskörű vizsgálatot képzett szakember végzi, aki a teljes hibridrendszert felméri, és a vizsgálat eredményéről tájékoztatja Önt szóban és írásban egyaránt.