1. Ajanlatok Allami Tamogatassal
  • KÖZÚTI ELEKTROMOS JÁRMŰ BESZERZÉS TÁMOGATÁSA VÁLLALKOZÁSOKNAK

  • Vezesse át vállalkozását az elektromos mobilitás korába a Lexus segítségével! Ha cégvezetőként vagy vállalkozóként villanyautó beszerzésében gondolkodik, soha nem volt ennél kedvezőbb az alkalom: egyrészt azért, mert a Lexus újgenerációs elektromos járművei kézzel fogható előnyöket kínálnak a fenntartási költségek, a menetbiztonság és a vezetési élmény terén, másrészt azért, mert vállalkozása most vissza nem térítendő állami támogatással szerezheti be ezeket a modelleket.

TEKINTSE MEG AZ  ELEKTROMOS AUTÓ TÁMOGATÁSRA JOGOSULT LEXUS MODELLJEINKET!

2024. február 5-től vissza nem térítendő állami hozzájárulást igényelhetnek elektromos személygépkocsi megvásárlásához a magyarországi vállalkozások. A támogatásra jogosult vállalkozások a foglalkoztatottak számától függően akár tizenhat jármű vásárlásához igényelhetnek vissza nem térítendő állami támogatást 4 000 000 millió forintig.

MIÉRT VÁLASSZON ELEKTROMOS AUTÓT?

  • ZÉRÓ KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS
  • KEVESEBB ZAJTERHELÉS
  • DINAMIKUS GYORSÍTÓKÉPESSÉG
  • KÖRNYEZETBARÁT ÜZEMELTETÉS

    (pl.: töltés részben vagy teljesen megújuló forrásból származó energiával)

  • ALACSONY ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉGEK
RZ 450e

Mely modellekre igényelhető?

Az új Lexus RZ 450e a fejlett elektromos technológián keresztül testesíti meg a Lexus különleges formanyelvét és vezetési élményét. A program keretében az alábbi RZ 450e felszereltségi szintekre igényelhető a támogatás: PRESTIGE, PRESTIGE TOP, LUXURY.

PÁLYÁZÁSI SZÁNDÉK

Amennyiben igénybe szeretné venni az elektromos járművek vásárlására kínált állami támogatást, keresse fel legközelebbi Lexus márkakereskedését, ahol munkatársaink mindenre kiterjedően tanácsot adnak Önnek az igényeinek leginkább megfelelő elektromos modellről, a keretbe beleilleszthető lehetőségekről, valamint az összes többi olyan tudnivalóról, amelyek révén hosszú évekre elégedett tulajdonosa lehet egy Lexus akkumulátoros elektromos járműnek.
UX 300e

Milyen LEXUS modellek vásárlására kérhető támogatás?

2023-ban bemutattuk a megújult UX 300e modellt, mely 72,8 kWh-s akkumulátorral rendelkezik és több mint 450 kilométeres elektromos hatótávolságot biztosít (WLTP adatok szerint).

A program keretében felszereltségi szinttől függően igényelhető állami támogatás Lexus UX 300e vásárlására.

Ajánlatunk kizárólag vállalkozások számára érvényes a Közúti elektromos jármű beszerzés támogatás igénybevétele esetén. További információk: www.lexus.hu.