1. Discover Lexus
  2. Performance
  3. F SPORT

A PÁLYÁRA SZÜLETETT

F SPORT KÜLSŐ DIZÁJN-ELEMEK

Az F SPORT dizájn után garantáltan megfordulnak az emberek. A különleges, orsó formájú hűtőrácsot hálómintázatú betétek és krómozott elemek díszítik. A fékekhez levegőt szállító légbeömlők és az első spoiler alján látható légterelő lapok nemcsak az aerodinamikai teljesítményt javítják, hanem céltudatos szépséget sugallnak. A dizájnt egyedi könnyűfém keréktárcsák és F SPORT emblémák egészítik ki, egyértelműen jelezve, hogy ez az autó a híres Fuji Speedway versenypályán született.

FEDEZZE FEL AZ F SPORT VILÁGÁT

Minden F SPORT modell magában hordozza az LFA szupersportkocsi és az RC F szellemiségét, sportos stílussal fűszerezve a Lexusok egyébként is egyedi külső megjelenését. A Lexus F filozófia hibátlanul testesül meg az F SPORT változatok izmos domborulataiban, sportos hangulatú cockpit-kialakításában és exkluzív futóműhangolásában. Az F SPORT modellek látványa ugyanolyan lenyűgöző, mint a vezetésük.

 

EXKLUZÍV KERÉKTÁRCSÁK ÉS TUNINGOLT FUTÓMŰ

A könnyűfém keréktárcsák formavilága jól illik az alacsony oldalfalú abroncsokhoz, amelyek kiválóan tapadnak a kanyarokban. A Lexus mérnökei úgy hangolták át az első és a hátsó futóművet, hogy még magasabb szintre emeljék az autó irányíthatóságát, ugyanakkor a rugózási kényelem is megmaradjon.

EXKLUZÍV ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ ÉS HŰTŐRÁCS

Mutatós, méhsejt-mintázatú hűtőrácsával és különleges lökhárítójával az F SPORT orr-része nemcsak szemet gyönyörködtető látvány, hanem valóságos formatervezési remekmű is. A lökhárító mélyre húzott alsó részét légterelő egészíti ki, valamint kétoldalt egy-egy további légbeömlő.

F SPORT UTASTÉR

F SPORT modelljeinkben olyan exkluzív megoldások teremtenek versenyautós hangulatot, mint a határozott oldaltartású ülések, a csiszolt felületű alumínium pedálok vagy az F SPORT kormánykerék. Foglaljon helyet a gondosan kialakított vezetőülésen, és azonnal megérzi majd: itt minden részletet úgy terveztünk meg, hogy Ön ösztönösen eggyé válhasson az autóval.

A NAGY TELJESÍTMÉNYHEZ FORMÁLT ÜLÉSEK

A kanyarokban a csípőtől a vállig stabil megtámasztást nyújtó F SPORT ülések tökéletes kidolgozással készülnek, és remekül illenek a test vonalaihoz. A gyönyörű öltések 'Takumi' kézműves mestereink munkáját dicsérik

VERSENYAUTÓS KIJELZŐ

A minden fontos információt megjelenítő F SPORT műszeregyüttes dinamikus kialakítása révén azonnal rendelkezésre állnak a kívánt teljesítményadatok. Az üzemmódválasztóval összekötött műszerek látványa mindig a kiválasztott beállításhoz igazodik.

Figyelem: csak a Lexus termékkínálat bizonyos modelljeihez érhető el.

SPORTOS KORMÁNYKERÉK ÉS PEDÁLOK

Az ergonomikus kialakítású, perforált bőrrel borított és F SPORT emblémával díszített volán tökéletesen illik a sebességváltóhoz. A csiszolt felületű alumínium pedálok az F SPORT modellek versenysportos múltját idézik - emellett pedig remekül tapadnak, és jó visszajelzést adnak.

Figyelem: csak a Lexus termékkínálat bizonyos modelljeihez érhető el.

 

VÁLASSZA KI SAJÁT F SPORT MODELLJÉT!

A F SPORT modellváltozatok téveszthetetlen stílusa a Lexus teljes palettáján megjelennek, beleértve a kompakt CT, az RC kupé és az RX SUV modelleket is. Itt az ideje, hogy Ön is letegye a voksát: fedezze fel az F SPORT modelleket!

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/hu/hu?model=ux%2Crx%2Cnx%2Ces&gclid=Cj0KCQiAy579BRCPARIsAB6QoIb9ymDuof_TVOBzs_7jk4ETXbpeimMb67KnDr1NUz5T-NI1uzhAeD0aAnVVEALw_wcB

Forced client side injection based on cached strategy