1. Discover Lexus
  2. Performance
  3. F SPORT
F SPORT

A PÁLYÁRA SZÜLETETT

Minden F SPORT modell magában hordozza az LFA szupersportkocsi és az RC F szellemiségét, sportos stílussal fűszerezve a Lexusok egyébként is egyedi külső megjelenését. A Lexus F filozófia hibátlanul testesül meg az F SPORT változatok vonalaiban, sportos hangulatú cockpit-kialakításában és exkluzív futóműhangolásában. Az F SPORT modellek látványa ugyanolyan lenyűgöző, mint a vezetésük.

F SPORT DIZÁJN ELEMEK

 

A különleges, orsó formájú hűtőrácsot hálómintázatú betétek és krómozott elemek díszítik. A légbeömlők és a légterelő lapátok az aerodinamikai teljesítményen felül egyedi és dinamikus megjelenést biztosítanak. A dizájnt sportos könnyűfém keréktárcsák és F SPORT emblémák egészítik ki, egyértelműen jelezve, hogy ez az autó a híres Fuji Speedway versenypályán született.

LEXUS UX F SPORT DESIGN

Az F SPORT Design felszereltség újdonságként jelenik meg az UX palettáján, és célja, hogy bevezesse azokat az ügyfeleket az F Sport világába, akik a sportos külső dizájnt preferálják.

Az újdonság kiállását az F SPORT hűtőmaszk teszi látványosabbá, ami a jellegzetes, fekete rácsozása mellett alul króm kerettel teszi még exkluzívabbá az autó ültetett hatását. Ugyanez a minta jelenik meg az F SPORT lökhárítók ködlámpái és kanyarfényszórói körül feltűnő részeken, amelyeket az L-alakú keretek kontrasztja emel ki. A hátsó lökhárító szintén F SPORT specifikus formákat kapott, és a teljességhez hozzátartoznak a fekete légterelők és fényszórók körüli betétek is.A könnyűfém keréktárcsák formavilága jól illik az alacsony oldalfalú abroncsokhoz, amelyek kiválóan tapadnak a kanyarokban. A Lexus mérnökei úgy hangolták át az első és a hátsó futóművet, hogy még magasabb szintre emeljék az autó irányíthatóságát, ugyanakkor a rugózási kényelem is megmaradjon.

RX 500h - TURBÓS HIBRID

Az új, nagyteljesítményű RX 500h a Lexus első turbómotoros hibridjeként debütál. A hajtáslánc teljesen új hibrid architektúrát képvisel, amelynek szíve egy 2,4 literes, benzines turbómotor és egy 6-fokozatú automata váltó. A rendszer összteljesítménye 371 lóerő, maximális nyomatéka pedig 645 Nm, ami lenyűgöző gyorsulást és kivételes kanyarképességeket szavatol a DIRECT4 rendszernek köszönhetően. Az RX 500h modell kizárólag F Sport változatokban érhető el. 

EXKLUZÍV KERÉKTÁRCSÁK ÉS TUNINGOLT FUTÓMŰ

A könnyűfém keréktárcsák formavilága jól illik az alacsony oldalfalú abroncsokhoz, amelyek kiválóan tapadnak a kanyarokban. A Lexus mérnökei úgy hangolták át az első és a hátsó futóművet, hogy még magasabb szintre emeljék az autó irányíthatóságát, ugyanakkor a rugózási kényelem is megmaradjon.

EXKLUZÍV ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ ÉS HŰTŐRÁCS

Mutatós, méhsejt-mintázatú hűtőrácsával és különleges lökhárítójával az F SPORT orr-része nemcsak szemet gyönyörködtető látvány, hanem valóságos formatervezési remekmű is. A lökhárító mélyre húzott alsó részét légterelő egészíti ki, valamint kétoldalt egy-egy további légbeömlő.

F SPORT UTASTÉR

F SPORT modelljeinkben olyan exkluzív megoldások teremtenek versenyautós hangulatot, mint a határozott oldaltartású ülések, a csiszolt felületű alumínium pedálok vagy az F SPORT kormánykerék. Foglaljon helyet a gondosan kialakított vezetőülésen, és azonnal megérzi majd: itt minden részletet úgy terveztünk meg, hogy Ön ösztönösen eggyé válhasson az autóval.

A NAGY TELJESÍTMÉNYHEZ FORMÁLT ÜLÉSEK

A kanyarokban a csípőtől a vállig stabil megtámasztást nyújtó F SPORT ülések tökéletes kidolgozással készülnek, és remekül illenek a test vonalaihoz. A gyönyörű öltések 'Takumi' kézműves mestereink munkáját dicsérik

VERSENYAUTÓS KIJELZŐ

A minden fontos információt megjelenítő F SPORT műszeregyüttes dinamikus kialakítása révén azonnal rendelkezésre állnak a kívánt teljesítményadatok. Az üzemmódválasztóval összekötött műszerek látványa mindig a kiválasztott beállításhoz igazodik.

SPORTOS KORMÁNYKERÉK ÉS PEDÁLOK

Az ergonomikus kialakítású, perforált bőrrel borított és F SPORT emblémával díszített volán tökéletesen illik a sebességváltóhoz. A csiszolt felületű alumínium pedálok az F SPORT modellek versenysportos múltját idézik - emellett pedig remekül tapadnak, és jó visszajelzést adnak.

VÁLASSZA KI SAJÁT F SPORT MODELLJÉT!

 A F SPORT modellváltozatok egyedi stílusa a Lexus teljes palettáján megjelennek. Itt az ideje, hogy Ön is letegye a voksát: fedezze fel az F SPORT modelleket!