1. Discover Lexus

KÉZMŰVES KIDOLGOZÁS

Precizitás. Elkötelezettség. Szakértelem. Ezek az alapfeltételei minden egyes Lexus páratlan kidolgozásának.

SZÁZADOKON ÁT CSISZOLT TAKUMI PRECIZITÁS

A Takumi egy ősi japán hagyomány, ami a mesteri kézművesség lényegét fejezi ki. Egész gyártási folyamatunkat ez a szemlélet hatja át. Takumi mestereink érzékszervei hihetetlenül kifinomultak, tudásuk pedig évtizedek tapasztalatán alapul. A tökéletes eredményre törekednek, és nem sajnálnak sem időt, sem fáradságot, hogy olyan autókat alkothassanak, amelyekben egyesül a tradicionális technikák szépsége és a modern technológiák minden értéke.

KÉZZEL VARROTT SZÉPSÉG

Amikor legközelebb beül valamelyik autónkba, szánjon egy percet arra, hogy megcsodálja a kárpitok gyönyörű varrásait. Egyszerűségük és eleganciájuk szinte feledteti, milyen bonyolult munkával készültek.

A varrásnak kifogástalanul pontosnak kell lennie - mindig és mindenhol. A kézi munka utánozhatatlan hatása szép kontrasztot alkot a kezelőszervek és a műszerek csúcstechnológiájával.

ORIGAMI MACSKÁK

Takumi mestereink úgy bizonyítják ügyességüket és hozzáértésüket, hogy 90 másodperc alatt meghajtogatnak egy origami macskát, méghozzá az ügyetlenebb kezükkel. Ez csupán egy jelképes teszt - mégis a kiválóság valódi próbaköve.

 

EGY ZÁSZLÓSHAJÓ MINŐSÉGE

A legendás LS legapróbb részlete is hűen tükrözi, milyen szenvedéllyel törekszünk a tökéletességre. A vezetés örömét luxuskivitelű fényezés, kárpitok és anyagok fokozzák - és persze a lélegzetelállító teljesítmény.

A MÉRNÖKI MUNKA FINOMHANGOLÁSA

A motortesztelés nálunk nem csupán egy automatizált folyamat. A kifogástalan minőséget természetesen a legmodernebb technológiák garantálják, de mindent, ami a motorházba kerül, szakértő szemek is átvizsgálnak.

Az érzékeny emberi kéz összehangoltan működik együtt a legmodernebb rendszerekkel, például az orvostudományból átvett komputertomográfiával. A hagyományos szkennerektől eltérően ez a technika mindent megmutat a motor belsejében, biztosítva, hogy minden a Lexus minőségi előírásai szerint működjön.

A pontosság és minőség biztosításához a Takumik néha meglepő eszközöket használnak: például a hagyományos orvosi sztetoszkópot.

TAKUMI MESTEREK

Minden Takumi legalább negyed évszázada dolgozik már a saját szakterületén. A tanulásnak szentelt évtizedeknek köszönhetően elképesztően mély tudásra tettek szert - nem is beszélve kifinomult intuícióikról.

KIMAGASLÓ MINŐSÉG

A részletek rengeteget számítanak. Ezért van az, hogy autóinkban kézzel varrott kárpitokat és egyedi módon készített fényezést talál, amelyek kiválóságát az garantálja, hogy a minőséget emberek ellenőrzik.

ÚJÍTÓ SZELLEMISÉG

Annak a művészete, hogy egy tradíciót miképpen lehet generációról generációra örökíteni.

TAKUMI VILÁG

A Lexusok kézműves kidolgozása egyedülálló - és ez Takumi mestereinknek köszönhető. Tudásuk egy megalkuvást nem ismerő filozófia tüzében kovácsolódott.