1. Discover Lexus
 2. Awards
Kézműves kidolgozás

DÍJAINK, MELYEKRE BÜSZKÉK VAGYUNK

A világ vezető prémium hibrid autógyártójaként nagy örömünkre szolgál, hogy számos nívós elismerést kaptunk, úttörő technológiáinkért, autóink megbízhatóságáért, valamint magas színvonalú ügyfélkiszolgálásunkért, melyet az elnyert díjaink bizonyítanak a leginkább.

DÍJAINK, MELYEKRE BÜSZKÉK VAGYUNK

 • Az Euro NCAP hiperszigorú új követelményei szerint is ötcsillagos a Lexus RZ

  2023-ra teljesen átdolgozta tesztprotokollját az új autók biztonságát vizsgáló független szervezet, az Euro NCAP. Ez sem akadályozta meg azonban a Lexus RZ tisztán elektromos crossovert, hogy maximális öt csillagot szerezzen a vizsgálaton. Immár huszonhatodik éve teszi közzé átfogó utas- és gyalogosvédelmi vizsgálatainak részletesen kiértékelt eredményeit az Euro NCAP. Az autógyártóktól független, fogyasztóvédelmi, érdekképviseleti és kormányzati intézmények által létrehozott és működtetett szervezet értékelései, meglátásai és ajánlásai mára mértékadóvá váltak nem csak Európában, de szerte a világon.

 • Lexus: megbízhatóan a legmegbízhatóbb

  A brit What Car? magazin olvasói sorban hetedik alkalommal választották meg a Lexust a piac legmegbízhatóbb márkájának. Az eredmény nem csupán a hibák hiányáról szól, hanem az ügyfélpanaszok gyors és hathatós kezeléséről is.

 • Páratlanul megbízható a Lexus

  A Lexus tavalyi címét megvédve idén is a legmegbízhatóbb márkának bizonyult az Auto Trader online szavazásán. A cégcsoport egyéb elsőségeket is szerzett a közel negyedmillió autós véleményét tükröző felmérésen.

 • Ismét a Toyota és a Lexus vezetik az értéktartási dicsőségtáblát

  A világ egyik legrégebben működő autópiaci értékbecslő szervezete, a Kelley’s Blue Book idén huszonegyedik alkalommal kiadott Legjobb értéktartás díjai nem hoztak meglepetést: tavalyi győzelmüket megismételve a Lexus és a Toyota végeztek a lista élén.