1. Discover Lexus
  2. Awards

DÍJAINK, MELYEKRE BÜSZKÉK VAGYUNK

A világ vezető prémium hibrid autógyártójaként nagy örömünkre szolgál, hogy számos nívós elismerést kaptunk, úttörő technológiáinkért, autóink megbízhatóságáért, valamint magas színvonalú ügyfélkiszolgálásunkért, melyet az elnyert díjaink bizonyítanak a leginkább.

DÍJAINK, MELYEKRE BÜSZKÉK VAGYUNK

AZ ÉV PLUG-IN HIBRIDJE: A VADONATÚJ LEXUS NX

A vadonatúj Lexus NX 450h+ kapta meg az Év Plug-in Hibridje díjat az Egyesült Királyság piacvezető autós magazinjától, a What Car?-tól. A zsűri a „kompromisszumok nélkül” élvezhető elektrifikált autó elismerésével illette a modellt.

A LEXUS RX 450h LETT AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁG LEGJOBB PRÉMIUM HIBRID MODELLJE.

A Lexus RX 450h luxus-SUV nyerte el a ’Legjobb prémium hibrid autó’ címet a DrivingElectric megmérettetésén, amit Nagy-Britannia első számú, az elektromobilitásra szakosodott fogyasztói honlapja rendezett.

A LEXUS LC CONVERTIBLE A 2021-ES ÉV KABRIÓJA AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁGBAN

2021-ben a Lexus LC Convertible kapta meg a Legjobb Kabrió megtisztelő címét a carwow nevű honlaptól, ami az Egyesült Királyság egyik vezető új- és használtautó-vásárlási tanácsadó weboldala.

ÚJABB RANGOS SZERVEZET TALÁLTA A LEXUST A LEGMEGBÍZHATÓBB AUTÓMÁRKÁNAK

Első helyen végzett a Lexus a legmegbízhatóbb autómárkák sorában a Holland Fogyasztóvédelmi Szövetség felmérésén. Az eredmény újabb látványos megerősítése a Lexus közismert megbízhatóságának, amelyet a világszerte elvégzett felmérések rendre visszaigazolnak.

SOROZATBAN A NEGYEDSZER VÉGZETT AZ ÉLEN A LEXUS A BRIT AUTO EXPRESS MAGAZIN ÜGYFÉLELÉGEDETTSÉGI FELMÉRÉSÉN

Továbbra sincs jobb autómárka az Egyesült Királyságban a Lexusnál – ez derül ki a legutóbbi Auto Express Driver Power felmérésből. A Lexus immár a negyedik egymást követő évben szerezte meg az aranyérmet.

A LEXUS LC CONVERTIBLE HOZTA EL A ’LEGJOBB LUXUSAUTÓ’ CÍMET A VILÁG NŐI AUTÓJA DÍJON 2021-BEN

A Lexus LC 500 Convertible nyerte el a 2021-es év legjobb luxusautója címet a Világ Női Autója (WWCOTY) szavazásán. A Lexus első vászontetős modellje a kilenc kategóriagyőztes autó egyike, amelyeknek biztonságát, komfortját, technológiáját és ár-érték arányát a legjobbnak ítélték az adott szegmensben.

A LEXUS UX CROSSOVER MAXIMÁLIS, 5 CSILLAGOS ÉRTÉKELÉST KAPOTT AZ EURO NCAP VIZSGÁLATÁN

Az UX az egyik legmagasabb pontszámot érte el az új, jóval szigorúbb 2019-es értékelés alapján, és a kategória legjobbjának bizonyult a gyalogos- és kerékpáros-gázolásokat vizsgáló Automatikus Vészfékezés teszten.

A LEXUS TORONYMAGASAN VEZETI A MEGBÍZHATÓSÁGI RANGSORT

A friss Consumer Reports jelentés szerint a Lexus a legbiztosabb választás azok számára, akik megbízható autót szeretnének.