1. Discover Lexus
 2. Awards
Kézműves kidolgozás

DÍJAINK, MELYEKRE BÜSZKÉK VAGYUNK

A világ vezető prémium hibrid autógyártójaként nagy örömünkre szolgál, hogy számos nívós elismerést kaptunk, úttörő technológiáinkért, autóink megbízhatóságáért, valamint magas színvonalú ügyfélkiszolgálásunkért, melyet az elnyert díjaink bizonyítanak a leginkább.

DÍJAINK, MELYEKRE BÜSZKÉK VAGYUNK

 • A Lexus az angolok kedvenc márkája

  Nagy-Britannia egyik vezető autópiaci fogyasztótájékoztató portálja átfogó ügyfélelégedettségi felmérést készített, amelyen a Lexus több kategóriában is magasan az első helyen végzett.

   

 • A LEXUS LC CONVERTIBLE HOZTA EL A ’LEGJOBB LUXUSAUTÓ’ CÍMET A VILÁG NŐI AUTÓJA DÍJON 2021-BEN

  A Lexus LC 500 Convertible nyerte el a 2021-es év legjobb luxusautója címet a Világ Női Autója (WWCOTY) szavazásán. A Lexus első vászontetős modellje a kilenc kategóriagyőztes autó egyike, amelyeknek biztonságát, komfortját, technológiáját és ár-érték arányát a legjobbnak ítélték az adott szegmensben.

 • A LEXUS UX CROSSOVER MAXIMÁLIS, 5 CSILLAGOS ÉRTÉKELÉST KAPOTT AZ EURO NCAP VIZSGÁLATÁN

  Az UX az egyik legmagasabb pontszámot érte el az új, jóval szigorúbb 2019-es értékelés alapján, és a kategória legjobbjának bizonyult a gyalogos- és kerékpáros-gázolásokat vizsgáló Automatikus Vészfékezés teszten.

 • A LEXUS TORONYMAGASAN VEZETI A MEGBÍZHATÓSÁGI RANGSORT

  A friss Consumer Reports jelentés szerint a Lexus a legbiztosabb választás azok számára, akik megbízható autót szeretnének.