1. Owners
  2. Connected Services
  3. Breakthrough Multimedia
KIFOGÁSTALAN TECHNOLÓGIA

FORRADALMI MULTIMÉDIA

Élvezze az intuitív és könnyen kezelhető fedélzeti multimédia és szórakozás luxusát a Lexus Link+ Csatlakoztatott Szolgáltatásainkkal. Élje át a vezetés sokkal személyesebb élményét a felhőalapú navigáció forgalmi híreinek megismerésétől a tökéletesen csatlakoztatott okostelefonjáról játszott zeneszámokig.

ÉLVONALBELI FUNKCIÓK

TOVÁBBFEJLESZTETT RENDSZEREK

Úgy terveztük, hogy minden útja könnyebb legyen, és élvezhesse az élvonalbeli multimédia-rendszer előnyeit. Élvezze az intuitív technológia, az azonnali válaszreakciók és a legújabb funkciók előnyeit Lexus Link+ Csatlakoztatott Szolgáltatásainkkal, és adja át magát a vezetés színtiszta örömének.
AUTOMATIKUS CSATLAKOZÁS

BLUETOOTH-KOMPATIBILITÁS

Bluetooth segítségével vezeték nélkül csatlakoztathatja kompatibilis mobiltelefonját. Ha telefonja a Lexusban van, a kihangosítórendszer automatikusan és egyszerűen aktiválódik.
MARADJON NAPRAKÉSZ

NAPRAKÉSZ NAVIGÁCIÓ

Lexusa tökéletesen megnyugató vezetéséhez az is elengedhetetlen, hogy navigációs rendszere mindig naprakész legyen. Ez jelenti ugyanis azt, hogy az éppen követett útvonalat a legújabb térkép alapján választja a rendszer, hogy célbaérkezését ne késleltessék útfelújítási munkák vagy egyéb események.
MARADJON NAPRAKÉSZ

E-BOLT

Keressen új alkalmazásokat, frissítse a navigációt, kezelje multimédia rendszerét, és gondoskodjon arról, hogy mindig a legújabb szoftvert használja.