1. Discover Lexus
  2. Safety
  3. Road sign assist

JELZŐTÁBLA-FELISMERÉS (RSA)

Információ a legújabb fejlesztésű intelligenciától, ráadásul a leghitelesebb forrásból: közvetlenül az útról. A jelzőtábla-felismerés közvetlenül az autó kijelzőjén jeleníti meg a táblákat, hogy a fontos jelzések véletlenül se kerüljék el a vezető figyelmét.

Az RSA egy előre tekintő kamerával gyűjti be a jelzőtáblák információit, amelyeket az autó műszerfalán jelenít meg. Az összes európai jelzőtáblával kompatibilis RSA nyugodt utazást biztosít.

A sűrű forgalomban vagy rossz útviszonyok között előfordulhat, hogy a vezető nem vesz észre egy fontos táblát, ami komoly fennakadást okozhat az utazásban. Az RSA azonban éberen figyel minden jelzésre, így az autós egyetlen lényeges információról sem marad le.

Figyelem: Semmilyen körülmények közt ne használja a normál autóvezetés helyett a Lexus biztonsági rendszert, és kérjük, hogy a rendszer használata előtt olvassa el a használati utasításokat. A biztonságos autózásért mindig az autóvezető felel.

MODELLEK EZZEL A TECHNOLÓGIÁVAL

LS
LS PRESTIGE - Magas minőségű fa díszbetétekkel Szedán
44 830 000 Ft
NX
NX ELEGANCE PURE
17 320 000 Ft
RX
RX PRESTIGE SUV
23 550 000 Ft
ES
ES ELEGANCE
19 170 000 Ft
UX
UX SPECIAL EDITION SUV
16 970 000 Ft

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/hu/hu?model=ct%2Crxl%2Cnx%2Cis%2Crc%2Crf%2Ces%2Cll%2Cls%2Cux