1. Discover Lexus
  2. Safety
  3. Road sign assist

JELZŐTÁBLA-FELISMERÉS (RSA)

Információ a legújabb fejlesztésű intelligenciától, ráadásul a leghitelesebb forrásból: közvetlenül az útról. A jelzőtábla-felismerés közvetlenül az autó kijelzőjén jeleníti meg a táblákat, hogy a fontos jelzések véletlenül se kerüljék el a vezető figyelmét.

Az RSA egy előre tekintő kamerával gyűjti be a jelzőtáblák információit, amelyeket az autó műszerfalán jelenít meg. Az összes európai jelzőtáblával kompatibilis RSA nyugodt utazást biztosít.

A sűrű forgalomban vagy rossz útviszonyok között előfordulhat, hogy a vezető nem vesz észre egy fontos táblát, ami komoly fennakadást okozhat az utazásban. Az RSA azonban éberen figyel minden jelzésre, így az autós egyetlen lényeges információról sem marad le.

Figyelem: Semmilyen körülmények közt ne használja a normál autóvezetés helyett a Lexus biztonsági rendszert, és kérjük, hogy a rendszer használata előtt olvassa el a használati utasításokat. A biztonságos autózásért mindig az autóvezető felel.

MODELLEK EZZEL A TECHNOLÓGIÁVAL

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/hu/hu?model=ct%2Crxl%2Cnx%2Cis%2Crc%2Crf%2Ces%2Cll%2Cls%2Cux