1. Owners
 2. Maintenance
 3. Hybrid Health Check

HIBRID ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Hozza ki a legtöbbet Lexus hibridjéből Lexus Márkaszervizben elvégzett éves Hibrid Állapotfelméréssel! A Lexus Hibrid Állapotfelmérés célja, hogy Lexusának hibridrendszere hosszan megőrizze optimális teljesítményét.

A HIBRID HAJTÁS ÚTTÖRŐI

A hibrid hajtás úttörőiként kötelességünk biztosítani, hogy az Ön hibrid Lexusa megőrizze teljesítményét. Ezért kínáljuk Önnek a Lexus Hibrid Állapotfelmérést – így Lexusa továbbra is csúcsteljesítményt nyújt majd.

A HIBRID TECHNOLÓGIA SZAKÉRTŐI

A hibrid rendszer szervizelését legjobb a Lexus Márkaszervizek szakembereire bízni. Lexus szerelőink elvégezték a Lexus képzési programját, és naprakészek a hibrid technológia minden részletében. Képzettségük lehetővé teszi, hogy a legfejlettebb eszközökkel és rendszerekkel dolgozzanak. Mindezek eredményeként az Ön Lexusa a lehető legnagyobb figyelmet kapja – azt a figyelmet, amit megérdemel.
 • LEXUS HIBRID ÁLLAPOTFELMÉRÉS
 • Járműve hibrid hajtásláncának éves ellenőrzése kiváló lehetőség arra, hogy megbizonyosodjon, hogy a rendszer továbbra is zavartalanul és hatékonyan működik. A teljes hajtásláncról átfogó vizsgálati jelentést készítünk Önnek, hogy pontosan tisztában lehessen annak műszaki állapotával. Minden részletet alaposan és érthetően elmagyarázunk, és ha a rendszer valamelyik részét javítani kell, vagy beállítást igényel, azt részletesen is ismertetjük.

  1. HIBRID AKKUMULÁTOR ELLENŐRZÉSE: A rendszer elemzi a hibrid akkumulátor teljesítményét.
  2. HAJTÁS ELLENŐRZÉSE: A rendszer elemzi a hajtáslánc működési hatékonyságát.
  3. HŰTŐRENDSZER ELLENŐRZÉSE: A rendszer elemzi a hűtőrendszer működési hatékonyságát.

 • NYUGALOM
 • Az éves hibrid állapotfelmérés igénybe vehető bármelyik Lexus Márkaszervizben. Ha a hibrid állapotfelmérést az éves karbantartással egyidőben elvégezteti, azt rendkívül kedvező áron kínáljuk Önnek. A hibrid rendszer évenkénti vizsgálatával, az esetleges jövőbeli meghibásodások még idejében észrevehetőek, megelőzhetőek.
 • HIBRID AKKUMULÁTOR EXTRACARE
 • A 2018. január 1. előtti jármű vevőszerződések esetén a Lexus Hybrid Drive hajtáslánc alkatrészeire ötéves (v. 100 000 kilométeres) gyártói alapgaranciát biztosítunk. Sikeres Hibrid Állapotfelmérés után Ön további egy évre (v. 15 000 kilométerig) élvezheti a Hibrid Akkumulátor ExtraCare garancia előnyeit, vagyis a nagyfeszültségű hibrid akkumulátorra a garancia további 1 évre meghosszabodik. A csomag évente meghosszabbítható, tíz éven át, a jármű első forgalomba helyezésének időpontjától számítva. Ez egy évtizednyi nyugalmat jelent Önnek, hiszen ha mégis probléma adódna, Lexusáról szakembereink gondoskodnak.
 • PRÉMIUM HIBRID GARANCIA
 • A 2018. január 1. utáni jármű vevőszerződések esetén a Lexus Hybrid Drive hajtáslánc alkatrészeire ötéves (v. 100 000 kilométeres) gyártói alapgaranciát kibővítettük 10 évre (v. 200 000 kmig) Prémium Hibrid Garancia néven. A Prémium Hibrid Garancia a hibrid hajtáslánc főbb elemein túlmenően a nagyfeszültségű hibrid akkumulátorra is kiterjed. A hibrid akkumulátorra 200.000 km futásteljesítmény fölött hibrid akkumulátor Extracare szintén köthető.

  Ide kattintva tudhat meg többet a Prémium Hibrid Garanciáról

MEGVÁLASZOLJUK HIBRIDEKRE VONATKOZÓ KÉRDÉSEIT

Ha bármilyen kérdés merül fel hibridjének karbantartásával kapcsolatban, kérjük, tekintse át a Gyakran Feltett Kérdések gyűjteményét lent vagy vegye fel a kapcsolatot bármely Lexus Márkaszervizzel.

 • Ez általános félreértés, és a válasz: nem. A hibridek nem igényelnek gyakoribb karbantartást, mint a hagyományos autók, és rutinkarbantartásra, kisebb javításokra is ritkábban kerül sor általában, mint a hagyományos hajtásláncok esetén.

  Mint minden más autónál, itt is a rendszeres karbantartás a kulcsa annak, hogy autója a lehető legjobb állapotban maradjon. Minél többet használja autóját, annál gyakrabban van szükség szervizre. Vegye fel a kapcsolatot Lexus márkakereskedőjével, ahol megállapítják, mennyi legyen a szervizelések között eltelt idő, és mit tehet még azért, hogy a hibrid akkumulátor és az egyéb alkatrészek a lehető legtartósabbak legyenek!

  Vegye fel a kapcsolatot Lexus Márkaszervizével és jelentkezzen hibrid állapotfelmérésre egy Önnek megfelelő időpontban!

  A hibrid állapotfelmérés autója hibrid rendszere állapotának részletes vizsgálata. Az ehhez csatolt dokumentum amellett, hogy igazolja, hogy autója sikeresen teljesítette a tesztet - és ezáltal hibrid akkumulátor garanciája is kitolódott - megmutatja, hogy a hibrid hajtáslánc mely részeire kell esetleg külön figyelmet fordítania a jövőben. Az ezt igazoló dokumentumot kézhez kapja, hogy a következő állapotfelmérésnél referenciaként szolgáljon.
 • A Lexus hibrid hajtáslánc akkumulátorait a legmagasabb követelmények figyelembe vételével tervezték – a lehető leghosszabb élettartamra. Az akkumulátor élettartama függ autója használatától és az Ön vezetési szokásaitól is, a karbantartás pedig óriási szerepet játszik az akkumulátor élettartamának meghosszabbításában. A Lexus akkumulátorok akár az autó egész élettartamát kiszolgálhatják, a hibrid autók így az egyik legmegbízhatóbb választásnak bizonyulnak az elkövetkezendő évekre.

  A Lexus hisz a hibrid technológiában és befektet abba - szakértelmünket a hibridek területén 2004 óta tökéletesítjük. A hibrid technológia legfrissebb újításainak felhasználásával minden Lexus öntöltő hibridet úgy terveztünk, hogy „okos választásként”, egyszerre garantálják a környezet védelmét és a hamisítatlan vezetési élményt. A Lexus a hibrid modellek széles választékát kínálja, így a hibrid technológiát könnyebben illesztheti be életstílusába, mint valaha.