1. Discover Lexus
  2. Design
  3. Lexus Design Awards

LEXUS DIZÁJN-PROGRAMOK

A kreativitásban elég erő van a világ megváltoztatására. A Lexus Design Award segít az ötletek megvalósításában, és támogatja azokat a dizájnereket és alkotókat, akiknek munkái új, izgalmas módon alakíthatják a jövőt.
Az alkotók új generációja egy jobb jövő megalkotását tűzte ki célul.

A LEXUS BEJELENTETTE A 2022-ES LEXUS DESIGN AWARD DÖNTŐSEIT

Négy világszinten neves szakembert kértek fel, hogy válasszák ki a feltörekvő tehetségeket, akik sokat tehetnek a jobb jövőért

LEXUS DESIGN AWARD 2022 - BEJELENTETTÉK A ZSŰRITAGOKAT

Várjuk a pályázatokat a Lexus Design Award 2022. versenyre! A nevezéseket 2021. július 13-tól október 10-ig fogadjuk az a következő online felületen: LexusDesignAward.com.

LEXUS DESIGN AWARD 2022 - INDUL A NEVEZÉS

Kihirdettük a Lexus Design Award 2021-es döntőseit, amelyeket a 66 országból beérkezett összesen 2079 pályaműből választott ki a verseny rangos szakmai zsűrije.

KIVÁLASZTOTTÁK A 2021-ES LEXUS DESIGN AWARD HAT DÖNTŐSÉT

A Lexus International bejelentette, hogy a kenyai BellTower nyerte el a Lexus Design Award 2020. évi Nagydíját. A BellTower által benevezett „Open Source Communities” („Nyílt forráskódú közösségek”) című munkát 79 országból beküldött 2042 pályázat közül emelték az első helyre.

A BELLTOWER ÁLTAL TERVEZETT „OPEN SOURCE COMMUNITIES” NYERTE EL A 2020-AS LEXUS DESIGN AWARD NAGYDÍJÁT

A 2020-as Lexus Design Award Nagydíjának odaítélését augusztusban egy virtuális környezetbe helyezzük át, ahol szeptember elején hirdetik ki, melyik pályázó nyerte el a rangos díjat.

A 2020-AS LEXUS DESIGN AWARD VIRTUÁLIS NAGYDÍJ VÁLOGATÓJA

A dizájn különböző területein sikeres, világhírű tervezők összefognak, hogy lendületet adjanak a dizájnerek új generációjának.

KIHIRDETTÉK A LEXUS DESIGN AWARD 2020 DÖNTŐSEIT!

Nemzetközileg elismert, eltérő háttértörténettel rendelkező világhírű dizájnerek, akik azért gyűltek össze, hogy támogassák az alkotók következő generációját.

LEXUS DESIGN AWARD 2020: ZSŰRITAGOK ÉS MENTOROK

A Lexus Design Award immár nyolcadik éve kínál lehetőséget a világ feltörekvő dizájner-tehetségeinek.

LEXUS DESIGN AWARD 2020 - INDUL A NEVEZÉS

A Lexus International bejelentette, hogy ki nyerte meg a 2019-es Lexus Design Award Nagydíját. A nagyhírű verseny győztese Lisa Marks lett “Algoritmusos csipke” című munkájával, amit 65 ország 1548 pályaműve közül választott ki a zsűri.

LISA MARKS "ALGORITMUSOS CSIPKÉJE" NYERTE A 2019-ES LEXUS DESIGN AWARD FŐDÍJÁT

A Lexus mélyen hisz abban, hogy a dizájn ereje átformálhatja a világot. A márka filozófiáját bemutató Lexus Dizájn Rendezvény már több mint egy évtizede új meg új izgalmas meglepetésekkel szolgál a Milánói Dizájn Hét látogatóinak.

A LEXUS IMMÁR 12. ALKALOMMAL VESZ RÉSZT A MILÁNÓI DIZÁJN HÉTEN; AZ IDEI KIÁLLÍTÁS CÍME A 'FÉNYVEZETÉS'

Ambiciózus alkotók terveznek egy jobb jövőt

A 2019-ES LEXUS DESIGN AWARD VÁRJA A JELENTKEZŐKET

A harmóniában létező egyéniség lélegzetelállító megjelenítése

„AZ EGYÜTT LÉTEZÉS HATÁRTALANSÁGA” RENDEZVÉNY A MILÁNÓI DIZÁJN HÉTEN

A Lexus International kihirdette a 2018-as Lexus Design Award tizenkét döntősének nevét. A hatodik évében járó hírneves nemzetközi dizájnversenyen a fiatal tervezőknek a „-VAL / -VEL” témakörben kellett bemutatniuk ötleteiket. A „CO-„ melyet magyarul „-VAL / -VEL”-nek fordítunk, latin eredetű előtag, és összhangra, közös létre, cselekvésre utal.

A LEXUS DESIGN AWARD 2018-AS DÖNTŐSEI

A CRAFTED FOR LEXUS termékkollekcióban olyan tárgyak találhatók, amelyek az időtálló kézműves kidolgozás és a modern dizájn találkozásából születtek. Az egyre gazdagabb kínálatban most két új termék is megjelent.

A HAGYOMÁNYOS KÉZMŰVESSÉG ÉS AZ ÚJ DIZÁJN TALÁLKOZÁSA

A Lexus örömmel mutatja be a 2018-as Lexus Design Award szakértői bizottságának legújabb tagját, Sir David Adjaye vizionárius építészt. A világszínvonalú szakemberekből álló zsűri most Adjaye személyével egészül ki, aki generációjának egyik legjelentősebb építésze.

SIR DAVID ADJAYE IS CSATLAKOZIK A 2018-AS LEXUS DESIGN AWARD ELIT SZAKÉRTŐI ZSŰRIJÉHEZ

A Lexus hisz abban, hogy a dizájn jobbá teheti a világot, s ennek jegyében hirdeti meg a Lexus Design Award 2018 pályázatot.

LEXUS DESIGN AWARD 2018: ELKEZDŐDTEK A NEVEZÉSEK