1. Discover Lexus
  2. 80. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál
LEXUS HÍREK

LEXUS LBX A VELENCEI FILMFESZTIVÁLON

  • A hetedik egymást követő évben is a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál (La Biennale di Venezia) hivatalos autóipari partnerei lettünk.
  • Elektrifikált modelljeink igazi sztárokat kalauzoltak a vörös szőnyegre a fesztivál nyitóestjén, amely a nemzetközi filmes naptár egyik legfontosabb eseménye.
  • A 80. alkalommal megrendezett fesztivál a velencei Lidóban zajlott szeptember 9-ig

 

A vörös szőnyegen a kortárs európai filmművészet híres alakjaival osztoztunk a reflektorfényben ezen a héten a 80. alkalommal megrendezésre kerülő Velencei Nemzetközi Filmfesztivál – La Biennale di Venezia – nyitóestjén.

Mint a fesztivál hivatalos autóipari partnerei a hetedik egymást követő évben, egy elektrifikált modellekből álló flottát kínáltunk a filmesek, színészek és VIP résztvevők luxus körülmények között történő szállítására a velencei Lidóban szeptember 9-ig zajló vetítésekre és rendezvényekre. Ez az alkalom az új LBX, áttörést jelentő, kompakt hibrid crossoverünk számára is kiváló bemutatkozási lehetőséget kínál - az újdonság Európa-szerte még ebben az évben piacra kerül.

A fesztivál augusztus 30-án a Comandante című film világpremierjével nyílt meg. A rendezőt, Edoardo De Angelist és Pierfrancisco Favini főszereplőt is mi szállítottuk a vörös szőnyegre Caterina Murino (Casino Royale) színésszel – az idei fesztivál „keresztanyjával” – és Alice Diop (St Omer) rendezővel, a Luigi De Laurentiis díj zsűrielnökével együtt.

Paolo Moroni, a Lexus Italy igazgatója így nyilatkozott: „Minden évben arra törekszünk, hogy valami újat és rendkívülit mutassunk és adjunk át a fesztivál csodálatos környezetében. Ebben az évben kétségtelen, hogy a legnagyobb „sztárunk” az új Lexus LBX. Megtiszteltetés számunkra, hogy bemutathatjuk ezt a kivételes SUV-t, amelyről úgy gondoljuk, hogy még különlegesebbé teszi a vörös szőnyeget.”