1. Owners
 2. Maintenance
 3. Oil change

OLAJCSERE

A motorolajcsere biztosítja az autó hosszútávon is zavartalan működését. A képzett Lexus szerelők segítenek Önnek kiválasztani autójához legmegfelelőbb motorolajat, amely biztosítja az optimális teljesítményt, és gazdaságos működést.

MOTOROLAJCSERE AZ AUTÓJÁBAN

Minden karbantartás alkalmával sor kerül a motorolaj cseréjére, melynek gyakorisága összefügg az autó által megtett kilóméterekkel és az előző olajcsere idejével. A Lexus járművek motorolaj cseréjével kapcsolatos további kérdéseivel javasoljuk, hogy forduljon Lexus Márkaszervizéhez

MIÉRT FONTOS AZ OLAJCSERE?

A belsőégésű motorok működésének alapvető feltételei a megfelelő működési hőmérséklet és kenés. Ezen feltételeket - többek között - a megfelelő minőségű motorolaj biztosítja a motor számára. A használat során motorolaj hűtési és kenési képessége csökken. Ez egy természetes jelenség, amely szűkségessé teszi a motorolaj periodikus cseréjét.

HOGYAN CSERÉLJEK OLAJAT?

Hogy az olajcsere szakszerűen történjen és elkerülje Lexusának esetleges károsodását, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi Lexus Márkaszervizzel, ahol képzett szakemberek biztosítják a márkához méltó minőségű szervizszolgáltatást.

 • A Lexus modellek esetében a motorolaj és szűrő cseréje általában évente v. 15.000 kilométerenként szükséges (amelyik előbb bekövetkezik). Bizonyos modellek esetén, illetve különlegesen használati körülmények között elképzelhető, hogy ettől eltérő motorolajcsere periodus alkalmazandó.

  A Lexus járművek mellé adott "GARANCIA ÉS KARBANTARTÁS" füzet részletes információt tartalmaz a járművön elvégzendő karbantartásokkal kapcsolatban. Kérjük, ott ellenőrizze, hogy az Ön járműméhez milyen olajcsere periódus tartozik.

  Ha járműve karbantartásával kapcsolatban további kérdése lenne, kérjük, keresse fel Lexus Márkaszervizét.

  A jármű motorjának típusa határozza meg, hogy milyen motorolajat használjunk. Annak érdekében, hogy a csere során a megfelelő olaj kerüljön az autójába, javasoljuk, vegye fel a kapcsolatot márkaszervizével és egyeztessen szakembereinkkel az olajcseréről!

  Élvezze a rendkívüli gondoskodást és a figyelmes kiszolgálást, amelyet a Lexus Márkaszervizek hálózata nyújt Önnek! A Lexus szakemberei rendelkeznek kifejezetten Lexusa szervizeléséhez tervezett célszerszámokkal, és minden olajcsere alkalmával - a gyári előírásnak megfelelően - lecserélik az olajszűrőt is.
 • Hogy Lexusa a lehető legjobb gondoskodásban részesüljön, foglaljon időpontot Lexus Márkaszervizében!

  Kérjük, keresse fel Lexus Márkaszervizét! A Márkaszervizben pontos tájékoztatást fog kapni, az egyes szolgáltatások díjszabásával kapcsolatban, és minden olyan szolgáltatás elérhető melyre Lexusának élettartam során szüksége lehet.