ÍME A LEXUS LC CONVERTIBLE TANULMÁNY!

A Lexus LC Convertible tanulmányautó bemutatója a 2019-es Észak-Amerikai Nemzetközi Autókiállításon érzékletesen jelzi, mekkorát lépett előre a márka azóta, hogy három évvel ezelőtt gyakorlatilag sokkolta az autós világot az LC kupéval.

  • VALÓDI MŰALKOTÁS

    Az LC kupéból művészi gonddal kialakított, nyitott tetős roadster tervezői azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy megalkossák a “tökéletes szépséget”. A szélvédő dőlésszögétől kezdve az összehajtott tetőt elnyelő csomagtér lágyan ívelt fedeléig az LC Convertible minden vonalát úgy rajzolták meg, hogy azok erős érzelmeket ébresszenek a szemlélőben. Bárhonnan tekintünk is az LC Convertible tanulmányra, az autó szépsége előrevetíti a Lexus jövőbeli modelljeinek lenyűgöző látványát.

  • FINOM ELEGANCIA

    Ám a tanulmányautónak nem csupán a külső megjelenése lenyűgöző, hanem az utastere is minden igényt kielégít. Legyen szó akár az egyedi ülések kényelméről vagy a kapcsolók és kezelőszervek kifinomultságáról, az LC kabrió legapróbb részlete is azt a célt szolgálja, hogy még a leghétköznapibb utazás is valódi élménnyé váljon. A fehér bőrkárpitozást izgalmasan felpörgeti a sárga színű varrás, ám a vibráló látvány mégsem zavarja meg az autó egészének kifinomult eleganciáját.

  • LENYŰGÖZŐ TELJESÍTMÉNY

    Az LC convertible egy gyönyörű és élvezetesen vezethető túraautó képét vetíti elénk, amit egyértelműen jelez a karosszéria erőteljes vonalvezetése, a rövid túlnyúlások, a 22 colos kerekek és a széles nyomtáv