AUTÓSZALON

A LEXUS A 2019-ES GENFI AUTÓSZALONON

A Lexus két új modell európai premierjét rendezi meg a 2019-es Genfi Autószalonon. Az egyik autó egy már létező formaterv izgalmas továbbgondolását szemlélteti, a másik pedig ígéretes eredményekkel kecsegtet a nemzetközi motorsportban.

 • 2019 lexus geneva motor show rc f track edition

  RC F TRACK EDITION

  ÍME AZ RC F TRACK EDITION: A TESTET ÖLTÖTT TELJESÍTMÉNY

  A sebesség- és versenyrajongók örömmel fogadják majd az új 2020-as RC F Track Edition európai premierjét. A szupersportkocsikból származó karbon-kerámia fékek, a tömegcsökkentő és leszorítóerő-növelő megoldások láttán egyértelmű, hogy az RC F Track Edition kifejezetten azok számára készült, akiknek az ereiben benzin folyik.

 • 2019 lexus geneva motor show lc convertible

  LC CONVERTIBLE

  A LEXUS LC CONVERTIBLE TANULMÁNY CÉLJA: A TÖKÉLETES SZÉPSÉG MEGFORMÁLÁSA

  Az új Lexus LC Convertible tanulmányautó egy nyitott tetős roadster erőteljes és drámai megtestesülése. A Tökéletes Szépség nevű formatervezési koncepció lényege az volt, hogy tervezők hatásosan kombinálták a japán esztétikát azzal a vezetési élménnyel, amit kizárólag egy kabrió nyújthat.

  Az LC Convertible tanulmány elnyújtott, alacsony és karcsú karosszériája látványosan szép utasteret rejt, amely mind a vezető, mind az utasok számára kellemes környezetet teremt. A fehér bőrkárpitozást izgalmasan felpörgeti a sárga színű varrás, ám a vibráló látvány mégsem zavarja meg az autó egészének kifinomult eleganciáját.