• 
 

 
  CONVERTIBLE 5

  LEXUS HÍREK

  A 77. VELENCEI FILMFESZTIVÁL HIVATALOS AUTÓJA IMMÁR NEGYEDIK ÉVE A LEXUS

  Szeptember 2-án nyílt meg a 77. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, melynek már negyedik éve a Lexus a hivatalos autós partnere. A filmvilág egyik legrangosabb eseményének számító fesztivál szeptember 12-ig tart, és a rendezvénysorozatnak a velencei Lido ad otthont.

 • 
 

 
  motorsport

  LEXUS HÍREK

  FOLYTATÓDIK A SZEZON

  Toulouse-i központú Tech1 Racing csapata immár két éve működik együtt a Lexussal, hogy rajthoz állhasson a GT World Challenge Europe versenysorozatban. A COVID-19 járvány után Önök is végigkövethetik, mi minden történik a csapat körül ebben az idényben, miközben a győzelemre törnek a GT3 Silver Cup bajnokságban.

 • 
 

 
  2020 lexus yacht ly 650 premiere hero

  LEXUS HÍREK

  ÚJABB PÉLDA A LEXUS ÁLTAL KÍNÁLT LENYŰGÖZŐ ÉLETÉRZÉSRE

  A Lexus azzal állít maga elé folyamatosan kihívásokat, hogy innovatív megoldásokat és elképesztő élményeket kínál az ügyfeleinek. Ennek újabb bizonyítéka, hogy a márka világpremiert tartott az első luxus jacht modelljéhez, a Lexus LY 650-hez.

 • 
 

 
  Standard 2019 lexus eu ux safety euro ncap 1920x1080 tcm 3158 1677458

  LEXUS HÍREK

  A LEXUS UX CROSSOVER MAXIMÁLIS, 5 CSILLAGOS ÉRTÉKELÉST KAPOTT AZ EURO NCAP VIZSGÁLATÁN

  Az új Lexus UX crossover maximális, 5 csillagos besorolást kapott a járművek biztonságát vizsgáló 2019-es Euro NCAP teszten.

 • 
 

 
  2019 lexus geneva motorshow rc f track banner

  AUTÓSZALON

  A LEXUS A 2019-ES GENFI AUTÓSZALONON

  A Lexus két új modell európai premierjét rendezi meg a 2019-es Genfi Autószalonon. Az egyik autó egy már létező formaterv izgalmas továbbgondolását szemlélteti, a másik pedig ígéretes eredményekkel kecsegtet a nemzetközi motorsportban.

 • 
 

 
  2019 lexus lc convertible hero 1920x1080 v2

  LEXUS LC CONVERTIBLE

  ÍME A LEXUS LC CONVERTIBLE TANULMÁNY!

  A Lexus LC Convertible tanulmányautó bemutatója a 2019-es Észak-Amerikai Nemzetközi Autókiállításon érzékletesen jelzi, mekkorát lépett előre a márka azóta, hogy három évvel ezelőtt gyakorlatilag sokkolta az autós világot az LC kupéval.

 • 
 

 
  2018 lexus paris motorshow hero

  LEXUS HÍREK

  STRATÉGIAI MEGÁLLAPODÁST KÖTÖTT A LEXUS ÉS A MÜPA

  Stratégiai partneri együttműködésre lépett a Müpa, Magyarország egyik legismertebb kulturális márkája, a régió egyik legmodernebb kulturális intézménye, és a Lexus.

 • 
 

 
  2018 lexus paris motorshow hero

  LEXUS HÍREK

  A LEXUS A 2018-AS PÁRIZSI AUTÓSZALONON

  A Lexus október 2-án, a Párizsi Autószalon mutatja be az RC luxus sportkupé új változatát, valamint a vadonatúj UX modellt és az ES hetedik generációját.

 • 
 

 
  2018 lexus lfa hero

  LEXUS HÍREK

  EGYEDI LFA MODELL A SPA 24 ÓRÁS FUTAMON

  Az Emil Frey Lexus Racing csapata július 28-29-én mutatkozott be két Lexus RC F GT3 géppel a legendás hosszútávú versenyen, a Total 24 Hours of Spa futamon, amit idén hetvenedik alkalommal rendeztek meg.

 • 
 

 
  2018 lexus ux lisbon gallery 029

  LEXUS HÍREK

  A LEXUS UX ART SPACE

  A Lexus egy innovatív pop-up galériával teszi emlékezetessé az UX crossover előzetes bemutatását; az autó 2019 elején lép az európai nyilvánosság elé

 • 
 

 
  2017 lexus yacht hero01

  LEXUS HÍREK

  A LEXUS BEMUTATJA A SPORT YACHT TANULMÁNYT

  Ismerje meg új, nagy teljesítményű, 42 láb hosszú sportjacht-tanulmányunkat, amit két 5,0 literes Lexus V8-as motor hajt. Ez a lélegzetelállító, tengerjáró Lexus tökéletes kiegészítő a Lexus életstílushoz.