L Karrier Hero 1

ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK

LEXUS KARRIER

Ismerje meg milyen álláslehetőségeket kínál a Lexus magyarországi hálózata!

L K text image 1

A Lexusnál arra törekszünk, hogy a világ legjobb luxusautó-márkáját hozzuk létre. Célunk, hogy ügyfeleink várakozásait minden területen felülmúljuk, legyen szó modelljeink látványos formavilágáról, a luxus új szintjét képviselő prémium kidolgozottságáról, a jövőbemutató technológiákról, vagy épp autóink legendás megbízhatóságáról és az azokhoz kínált szolgáltatásokról. Ezért keresünk hálózatunkba olyan kiváló munkatársakat, mint Ön. Tekintse meg akutális álláslehetőségeinket!

LEXUS SZEGED

    L K Szeged
 • Monor: Autószerelő technikus
  Szeged: Autószerelő technikus

  Munkaleírás: Személy- és tehergépjárművek átvizsgálása, javítása, karbantartása és műszeres diagnosztizálása. Beszámított gépjárművek átvizsgálása, javítása. A felügyeletére bízott berendezések és szerszámok karbantartása. Műhelyrend fenntartása, műhely tisztántartása. A javítások szakszerű, gyári utasítás szerinti elvégzése.

  Elvárások: Van szakirányú autószerelői végzettséged, minimum 2-3 éves releváns szakmai tapasztatod. Önálló, felelősségteljes, precíz, pontos munkát végzel, rendelkezel B kategóriás jogosítvánnyal és van felhasználói szintű számítástechnikai ismereted.

  Előnyök: Autóvillamossági végzettség, gyakorlat, szegedi, vagy környékbeli lakhely és angol/ német nyelvtudás.

  Amit kínálunk: Fix bérezés + teljesítményarányos bónuszrendszer, magas színvonalú továbbképzés, munkaruha, remek csapat, stabil munkalehetőség, hosszú távú munkalehetőség, szakmai fejlődési lehetőség, prémium termékek és munkakörnyezet.

  Telefon:    +36 29 412 271
  Email:       munka@lexusszeged.hu

 • Szeged: Értékesítési tanácsadó

  Munkaleírás: Az ügyfél igényeinek legjobban megfelelő gépjármű kiválasztása és értékesítése (új autó értékesítése). Ügyféltárgyalások lebonyolítása, ügyfél-elégedettség mérése. Használt gépjárművek beszámítása, gépjármű átadási dokumentációk kezelése

  Elvárások: Kimagasló kommunikációs képességed szóban és írásban. Nyitott vagy a technológiai újdonságok elsajátítására, műszaki beállítottságú vagy és határozott, hiteles a fellépésed. B kategóriás jogosítvánnyal, vezetési tapasztalattal rendelkezel valamint ügyfél-centrikus magatartás jellemez.

  Előnyök: Gépjármű értékesítésben szerzett releváns szakmai tapasztalat, angol vagy német nyelv ismerete. Felsőfokú végzettség, budaörsi, vagy környékbeli lakhely.

  Amit kínálunk: hosszú távú munkalehetőség, szakmai fejlődési lehetőség, prémium termékek és munkakörnyezet és versenyképes jövedelem

  Telefon:    +36 62 200 367
  Email:       munka@lexusszeged.hu