1. Electrified

LEXUS ELECTRIFIED

 Több, mint tizenöt éve tökéletesítjük az elektromos hajtást, melyben úttörőként izgalmas, környezetbarát és tartós autókat tervezünk. A csaknem teljesen csendes modellek dinamikus vezetési élményt kínálnak, miközben óvják a környezetet. A világelső technológiák minden téren biztonságos, zökkenőmentes élményt nyújtanak.

BEMUTATKOZIK AZ ÚJ RX

JELENTKEZZEN TESZTEVEZETÉSRE!

VÁRJUK MÁRKAKERESKEDÉSEINKBEN!

AZ ELEKTROMOS HAJTÁS FAJTÁI !

Döntsön a tisztán elektromos hajtás mellett, vagy válassza a hibridekkel járó kiegyensúlyozottságot és kezelhetőséget!

  • OLYAN, AMILYENNEK ÉRZŐDIK

    Több mint tizenöt éve tökéletesítjük az elektromos hajtást, melyben úttörőként izgalmas, környezetbarát és tartós autókat tervezünk. A csaknem teljesen csendes modellek dinamikus vezetési élményt kínálnak, miközben óvják a környezetet. A világelső technológiák minden téren biztonságos, zökkenőmentes élményt nyújtanak.
*One Motion Grip design not final. Introduction foreseen as from 2025.

AZ ELEKTROMOS HAJTÁS FAJTÁI

 

Döntsön a tisztán elektromos hajtás mellett, vagy válassza a hibridekkel járó kiegyensúlyozottságot és kezelhetőséget! A Lexus olyan lehetőségeket kínál Önnek, amilyeneket csak szeretne az elektrifikált jövőben.

TISZTÁN ELEKTROMOS HAJTÁS

Nincs üzemanyag, nincs kipufogógáz, csupán több száz kilométernyi kifinomult, békés utazás, majd egy rövid töltés után folytatódhat az élmény.

ÖNTÖLTŐ HIBRID HAJTÁS

Teljesítmény külső feltöltés nélkül: a zseniális hajtáslánc észrevétlenül vált az elektromos és a belsőégésű hajtás között.