1. Business
  2. Lexus Business Plus
AKTUÁLIS AJÁNLATAINK

LEXUS BUSINESS PLUS

Az öntöltő hibrid luxusautók piacán globális vezetőnek számító Lexus eddig több mint 1,45 millió hibrid autó értékesítésével biztosította a vállalkozások fenntartható mobilitását. Mindegy, hogy cége egyetlen autót lízingel vagy egy egész flottát üzemeltet, mi olyan költséghatékony, egyedi megoldást kínálunk, ami biztosan megfelel majd Önnek és cégének.

A Toyota Pénzügyi Zrt. üzleti (fogyasztónak nem minősülő) ügyfeleknek szóló, rögzített kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízing kalkulációi, amik teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényesek. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembe vételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A kalkulációk tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. A Toyota Pénzügyi Zrt. a kondíciók változtatásának és a hitelbírálat jogát fenntartja. A pénzügyi lízing részletes szabályait a vonatkozó szerződéses dokumentumok tartalmazzák. További részletekért keresse fel hivatalos Lexus Márkakereskedéseinket!

LEXUS ÉRTÉKE

A művészi szintű kidolgozás nem csupán látszat hanem a kifogástalan minőségre törekvésünk alapelve. Ugyanilyen fontos számunkra az Omotenashi vendégszeretet is, ami nem más mint, hogy megpróbálunk eleget tenni az Ön igényeinek és gondtalan, kellemes autózást biztosítunk. Ide tartozik a biztonság is, ezért vásárlóink nyugalma érdekében innovatív baleset-megelőző technológiákat fejlesztettünk ki.

OMOTENASHI

A Lexus márkakereskedésekben megtapasztalhatja az Omotenashi vendégszeretetet. Autóját olyan szakemberek szervizelik, akik kiválóan ismerik a hibrid technológiát. Az Omotenashi azt jelenti, hogy igyekszünk felülmúlni várakozásait és mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön otthon érezze magát nálunk.

TAKUMI KÉZMŰVES KIDOLGOZÁS

Takumi kézműves mestereink a gyártás minden szakaszában ötvözik a tradicionális és a legmodernebb technológiát. Legyen szó akár a karcsú, erőt sugalló karosszéria megformálásáról vagy az utastér kézzel varrott kárpitozásáról, munkájuk minden egyes mozzanatának célja a végtermék tökéletessége.

ÚTTÖRŐ BIZTONSÁGI TECHNOLÓGIA

A Lexus Safety System + a legújabb mérföldkő az autók biztonságában. Vállalatunk több évtizednyi innováció és a közúti balesetek okainak részletes vizsgálata alapján alkotta meg ezt a technológiai csomagot, amely a balesetmegelőzés három legfontosabb területét: a ráfutásos baleseteket, a sávból kisodródást és az éjszaka bekövetkezett baleseteket célozza a következő innovatív rendszerek segítségével.
01

HOZZÁÉRTŐ FLOTTATANÁCSADÓK

Flottatanácsadóink kiválóan ismerik a vásárlás folyamatának minden részletét, ezért gördülékenyen és gyorsan dolgoznak. Az autópark összeállításától a vállalatra szabott finanszírozási konstrukció kialakításán át az autók leszállításáig minden zökkenőmentesen történik.
02

ÜGYFÉLELÉGEDETTSÉG

A Lexus modellek legendás minőségét nem csupán ügyfeleink rendkívül magas újra vásárlási aránya, de független ügyfélelégedettségi és műszaki felmérések (J. D. Power) is visszaigazolják. A Lexus modellek Euro NCAP biztonsági teszteken elért általánosan magas mutatószámai hűen tükrözik biztonság iránti elkötelezettségünket. Gépjárműveink a legmodernebb teljeskörű aktív és passzív biztonsági rendszerekkel érhetők el.
03

ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT

Ha segítségre van szüksége, európai segítségnyújtási programunk mindig a rendelkezésére áll, bárhol is jár Európában. Bármerre tart, minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy eljusson úticéljához. Lexus Euro Assitance szolgáltatásunk napi 24 órában, heti hét napban, évi 52 héten át működik. A Lexus Euro Assistance 24 telefonszámai Belföldről: 06 80 204-279 Külföldről: + 36 1 201-0653

MIÉRT VÁLASSZON ÖNTÖLTŐ HIBRID MODELLT VÁLLALKOZÁSA SZÁMÁRA?

A LEXUS ÉRTÉKE

 
A művészi szintű kidolgozás nem csupán látszat hanem a kifogástalan minőségre törekvésünk alapelve. Ugyanilyen fontos számunkra az Omotenashi vendégszeretet is, ami nem más mint, hogy megpróbálunk eleget tenni az Ön igényeinek és gondtalan, kellemes autózást biztosítunk. Ide tartozik a biztonság is, ezért vásárlóink nyugalma érdekében innovatív baleset-megelőző technológiákat fejlesztettünk ki.