1. Business
 2. Hybrid for Business

HIBRIDEK AZ ÜZLETI VILÁG SZÁMÁRA

Környezettudatos, gazdaságos, innovatív luxus. A cégautó, ami ugyanolyan teljesítményt nyújt, mint az Ön üzlete, és amely a dízelautók okosabb alternatívája.

A VILÁG VEZETŐ ÖNTÖLTŐ HIBRID AUTÓMÁRKÁJA

Egy vállalatvezető autója egyértelmű üzenetet hordoz: jelzi cégének presztízsét és szellemiségét valamint környezettudatos és innovatív attitűdjét. E vevőkörből mind többen találják tökéletes választásnak a Lexust, amelynek minősége, kényelme és szolgáltatásai sok esetben magasabb színvonalúak, mint azt sejteni lehetne. A döntés során az is sokat számít, hogy bár a Lexus köztudottan luxusautókat gyárt, modelljeinek megjelenése nem hivalkodást, hanem eleganciát és harmóniát sugall. Örömünkre szolgálna, ha alkalmunk nyílna mindezt személyesen is megbeszélni Önnel, elvárásainak tökéletesen megfelelő flottamegoldást kialakítva cége számára.

VERSENYKÉPES TELJES FENNTARTÁSI KÖLTSÉG (TCO)

A Teljes Fenntartási Költség a legfontosabb vásárlási szempont, mivel ez mutatja meg egy gépjármű teljes tényleges költségét a vásárlástól kezdve a karbantartáson keresztül az autó használtautóként történő eladásáig. A TCO legnagyobb része az értékcsökkenés, mely akár 50%-át is kiteheti a teljes üzemeltetési költségeknek. A Lexus gépjárműveket használó cégek megtapasztalhatták, hogy gépjárműeink nemcsak magas presztízsűek és kiemelkedően megbízhatók, hanem a Teljes Üzemeltetési Költségük is rendkívül kedvező.

MAGAS MARADVÁNYÉRTÉK

A Lexus gépjárművek értékvesztése lassú és még évek múltán, magas futásteljesítménnyel is magas áron értékesíthetőek. Így biztos lehet benne, hogy befektetése értékálló. Független felmérések alapján, a Lexus gépjárművek értéktartása a legjobbak közé tartozik a piacon.

Tapasztalja meg az öntöltő hibrid technológia újabb mérföldkövét, melynek köszönhetően a magasabb teljesítmény alacsonyabb fogyasztással és károsanyagkibocsátással párosul, ráadásul mindez halkabb körülmények között valósul meg!

A belső égésű erőforrás és az elektromotor(ok) észrevétlen közös munkája biztosítja a finom, csendes és tiszta hajtást.

Jóval hatékonyabb, mint egy hagyományos benzines hajtáslánc, miközben úgy biztosít tisztán elektromos közlekedést, hogy sosem kell külső energiaforrásról tölteni.

A lehető legkifinomultabb működést biztosítja, a tisztán elektromos modellek előnyeivel, de a hatótávolság miatti szorongás nélkül. Gyorsabb váltások, pontos irányíthatóság, kiváló reakciók és egy tízsebességes váltónak megfelelő képességek állnak rendelkezésre a megfelelő modellekben, miközben egy tökéletesre hangolt négysebességes váltó javítja tovább az amúgy is lenyűgöző képességeket.

Egy azonos kategóriájú dízel ellenlábasnál olcsóbbak és olcsóbban fenntarthatóbbak. A Lexus öntöltő hibridjei alacsony fenntartási költségeket biztosítanak, és kevésbé koptatják a fékeket, valamint a gumikat. Nincs kuplung, vezérműszíj, indítómotor, generátor stb., így az alkatrészköltségek jelentősen alacsonyabbak.
01

KÉT ERŐFORRÁS

A belső égésű erőforrás és az elektromotor(ok) észrevétlen közös munkája biztosítja a finom, csendes és tiszta hajtást. A rendszer menet közben és fékezéskor gyűjt energiát a hibrid akkumulátor számára. Gyorsabb váltások, pontos irányíthatóság, kiváló reakciók és egy tízsebességes váltónak megfelelő képességek állnak rendelkezésre a megfelelő modellekben, miközben egy tökéletesre hangolt négysebességes váltó javítja tovább az amúgy is lenyűgöző képességeket.
02

GAZDASÁGOS

Egy azonos kategóriájú dízel ellenlábasnál olcsóbbak és olcsóbban fenntarthatóbbak. A Lexus öntöltő hibridjei alacsony fenntartási költségeket biztosítanak, és kevésbé koptatják a fékeket, valamint a gumikat. Nincs kuplung, vezérműszíj, indítómotor, generátor stb., így az alkatrészköltségek jelentősen alacsonyabbak. A Lexus hibridekre nem vonatkoznak a környezetszennyezés miatti mobilitási korlátozások. A Lexus rendelkezik az öntöltő hibrid modellek legszélesebb palettájával: kilenc különböző modell biztosítja, hogy mindenféle elvárásnak meg tudjanak felelni flottaigényei szempontjából.

ISMERJE MEG KÍNÁLATUNKAT!

Széles termékpalettánknak köszönhetően vállalata bármilyen prémium személyautó közül választhat!

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/hu/hu?sortOrder=cashAsc&model=ux%2Cnx%2Crx%2Ces%2Cls%2Clc

 • Már egy darab autó vásárlásakor is versenyképes ajánlatot biztosítunk, így segítve elő a kedvező kezdeti beruházási költséget.

  A CO2 kibocsátás csökkentése mellett a NOx és a korom kibocsátás minimalizálását is prioritásként kezeljük. Széleskörű öntöltő hibrid termékpalettánk a kompromisszummentes, költséghatékony és környezetkímélő autózást szolgálja. Az öntöltő hibrid gépjárművet használó vállalat környezettudatosságot mutat üzleti partnerei felé.

  Országszerte bármelyik Lexus márkaszervizbe látogat is el, biztos lehet benne, hogy gyorsan és hatékonyan szolgálják ki. Ezen felül nemcsak az eredeti Lexus alkatrészek árai rendkívül versenyképesek, hanem a teljes szerviz költsége is.

  Flottatanácsadóink kiválóan ismerik a vásárlás folyamatának minden részletét, ezért gördülékenyen és gyorsan dolgoznak . Az autópark összeállításától a vállalatra szabott finanszírozási konstrukció kialakításán át az autók leszállításáig minden zökkenőmentesen történik.

  Márkakereskedő partnereinknél a Lexus Financial Services teljeskörű pénzügyi termékpalettája elérhető, saját tartósbérlet szolgáltatásunktól, a nyílt-, vagy akár a zártvégű pénzügyi lízingig bezárólag.
 • Tapasztalja meg az öntöltő hibrid technológia újabb mérföldkövét, melynek köszönhetően a magasabb teljesítmény alacsonyabb fogyasztással és károsanyagkibocsátással párosul, ráadásul mindez halkabb körülmények között valósul meg.

  A Lexus modellek Euro NCAP biztonsági teszteken elért általánosan magas mutatószámai hűen tükrözik biztonság iránti elkötelezettségünket. Gépjárműveink a legmodernebb teljeskörű aktív és passzív biztonsági rendszerekkel érhetők el.

  A Lexus modellek legendás minőségét nem csupán ügyfeleink rendkívül magas újra vásárlási aránya, de független ügyfélelégedettségi és műszaki felmérések (J. D. Power) is visszaigazolják.

  A Lexus hibridek még a fékezéssel létrehozott energiát is kifinomultan használják fel és az akkumulátorban tárolják vezetés közben, így Önnek soha nem kell aggódnia, hogy töltőpontot találjon.