FEDEZZE FEL A LEXUST!

TANULMÁNYAUTÓK

Újszerű, merész tanulmányautóink a Lexus lényegét testesítik meg. Hihetetlen energia feszül bennük; energia, ami a jövőbe röpít minket. Ezek az autók szinte észrevétlenül váltják valóra a lehetetlent.

TÁGULÓ HORIZONTOK

A jövőnket továbbra is az autók határozzák meg; az autók, amelyek számtalan új gondolatot ébresztenek bennünk. Nem véletlen, hogy a Lexus útját tanulmányautóinkkal igyekszünk kijelölni, méghozzá olyan merész koncepciókkal, mint az LF-FC, az LF-SA vagy az UX Concept. Ezek a tanulmányok a világon mindenütt lenyűgözik az autókiállítások látogatóit.

 • 
 

 
  lexus LF 30 hero

  TANULMÁNYAUTÓK

  LF-30 ELECTRIFIED

  A Lexus folyamatosan azon munkálkodik, hogy újító szellemű, lenyűgöző élményeket szerző termékeket hozzon létre. Ennek következő lépcsője a Lexus Electrified elképzelés, amely az elektromos járművek következő generációját vázolja fel.

 • 
 

 
  2017 lexus ux hero

  TANULMÁNYAUTÓK

  UX CONCEPT

  Az UX Concept tanulmány terveit a Lexus Európai Formatervezési Központ készítette, hatásosan szólítva meg nagyvárosi környezetben élő, progresszív szemléletű vásárlóközönséget, amely vezetés közben is folyamatos kapcsolatot igényel a külvilággal.

 • 
 

 
  2017 lexus concept cars lf fc

  TANULMÁNYAUTÓK

  LF-FC

  Az LF-FC tanulmányautó hatásosan mutatja be, hogyan nyerhet egyre mélyebb értelmet a luxus fogalma, és hogy milyen szenvedéllyel igyekszünk megvalósítani izgalmas jövőképünket.

 • 
 

 
  2017 lexus lf sa hero

  TANULMÁNYAUTÓK

  LF-SA

  Merész. Váratlan. Az érzékekre hat. A nagyváros a lételeme. Az LF-SA minden szempontból új területekre merészkedik - legyen szó akár kompakt és agilis karosszériájáról, vagy meglepően tágas utasteréről.