1. New Cars
MINDEN NAP RENDKÍVÜLI

LEXUS LBX VILÁGPREMIER

Fedezze fel, hogy melyik az Önhöz leginkább passzoló egyedi felszereltség! Keresse az LBX modelleket márkakereskedéseinkben kedvező finanszírozással, akár 3,9% THM-mel*

VILÁGPREMIER

AZ LBX-BEN MEGBÚJÓ RÉSZLETEK

A valóban rendkívüli Lexus LBX-ben számtalan új funkció várja, hogy felfedezze őket. Ismerje meg az újgenerációs öntöltő hibrid hajtásláncot, az újragondolt, ugyanakkor továbbra is prémium formai megoldásokat, a biztonsági és multimédiás technológiákat és sok mást!

AZ ÚJ LEXUS LBX

ISMERJE MEG AZ ÚJ, EGYEDI FELSZERELTSÉGEKET!

Minden vásárló számára szeretnénk személyessé tenni a luxust, és ezt testesíti meg az új Lexus LBX öt egyedi felszereltsége. Mindegyiket gondosan terveztük meg, hogy kivételes megjelenést és különleges modellt hozzanak létre, amely igazán passzol az Ön stílusához.

KIFINOMULT ÍZLÉS

LBX ELEGANT

Értékeli a rendkívüli szépséget, és a kifinomultságot részesíti előnyben? Fedezze fel az Önhöz illő tökéletes párt az új LBX Elegant felszereltséggel melyhez csendes magabiztosság társul.

KIFINOMULT FELSZERELTSÉG

LBX RELAX

Vonzzák a klasszikus stílusok és az időtlen formák, amelyek képesek megtalálni az egyensúlyt a modern technológiákkal és az előremutató kezdeményezésekkel? Tapasztalja meg a személyre szóló luxust az új LBX Relax modellel!

HATÁRTALAN DINAMIZMUS

LBX EMOTION

Mit szólna ahhoz, ha autója tükrözné dinamikus mindennapjait és városi életét? Bemutatjuk a vadonatúj LBX Emotion felszereltséget, amelyet a lendületes életmódot folytató vásárlók számára terveztek.

HATÁRTALAN DINAMIZMUS

LBX COOL

Fejezze ki egyediségét és tűnjön ki a tömegből! Bemutatjuk az új LBX Cool felszereltséget, amely azoknak készült, akik nem félnek kitűnni.

HATÁRTALAN DINAMIZMUS

AZ ÚJ LEXUS LBX COOL

Fejezze ki egyediségét és tűnjön ki a tömegből! Bemutatjuk az új LBX Cool felszereltséget, amely azoknak készült, akik nem félnek kitűnni.

  • TERMÉSZETÉNÉL FOGVA AKTÍV
  • KITŰNIK A TÖMEGBŐL!
  • MINDEN NAPOT KÜLÖNLEGESSÉ TESZ!
* Ajánlatunk 2024. július 1 - augusztus 31. között vagy visszavonásig megkötött lízingszerződésekre érvényes, kizárólag Lexus LBX modellekre. A finanszírozási ajánlat alapja a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, rögzített kamatozású, maradványértékes zártvégű pénzügyi lízing kalkulációja, ami teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes, Lexus Privilege Programban. Feltételek – minimum önerő: 30%, futamidő: 36 hónap, minimum finanszírozott összeg: 2.000 000 Ft. Referencia THM: 3,9% (3 millió Ft finanszírozott összeg és 36 hónap futamidő esetén). Hitelbiztosítéki nyilvántartásba történő bejegyzés ügyfél által, az első fizetési ütem időpontjában fizetendő összege: 7.000 Ft. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A casco biztosítás díja előre nem ismert, így azt a THM nem tartalmazza. A hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, és az abban foglaltakat a Toyota Pénzügyi Zrt. külön tájékoztatás nélkül is visszavonhatja. A Toyota Pénzügyi Zrt. mindenkor hatályos Általános Szerződési Feltételei, Üzletszabályzata, és Hirdetménye elérhetőek a toyotahitel.hu oldalon. A tájékoztatás nem teljeskörű, további feltételekért és részletekért keresse fel hivatalos Lexus Márkakereskedéseinket!