new lexus battery lexus announcement teaser

MÁR CSAK AZ UTOLSÓ SIMÍTÁSOK VANNAK HÁTRA A VADONATÚJ LEXUS RZ FEJLESZTÉSE KAPCSÁN

A Lexus RZ egy teljesen új, dedikált platformra, az e-TNGA-ra építve hihetetlen vezetési élményt kínál, új mércét állítva a kényelem és a teljesítmény tekintetében.

Az innovatív technológiáknak, mint például a DIRECT4 névre keresztelt exkluzív hajtóerő-szabályozó rendszernek köszönhetően az RZ hihetetlen magabiztosságot és kanyarodást biztosít hozzájárulva ezzel az autó könnyebb irányíthatóságához.
A DIRECT4 rendszer dinamikusan szabályozza a kerekek hajtóerejét, folyamatosan optimalizálva az erőleadást. Ez lehetővé teszi az RZ számára, hogy egy szempillantás alatt zökkenőmentesen váltson az elsőkerék meghajtásról a hátsókerék meghajtásra, vagy az összkerékhajtás különböző kombinációira.
Az új RZ egy úttörő steer-by-wire rendszerrel is elérhető lesz, amely kényelmet biztosít azáltal, hogy kiküszöböli a hagyományos “kéz-átadást” az alacsonyabb sebességű vezetésnél vagy parkolásnál. Képzeljen el egy teljes visszafordulást a kormánykerék egyszerű mozdulatával, melynek kényelmes és egyedi formája világos rálátást biztosít minden lényeges információra a műszerfaltól a szélvédő kijelzőjéig. Világpremier 2022. április 20-án!

MÁRKAKERESKEDÉSEK ÉS SZERVIZEK

        2021 lexus 800b tease subscribe banner

ÉLJE ÁT A PILLANATOT!

LEGYEN RÉSZESE ÖN IS!

TALÁLJA MEG AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI MÁRKAKERESKEDÉST