LEXUS ELECTRIFIED

MI VAGYUNK A LEXUS.
AZ ELEKTROMOSSÁG EREJÉVEL.

    2021 lexus es electrified banner

MEGÚJULT ES

2021. ÁPRILIS 19-ÉN MUTATJUK BE A MEGÚJULT LEXUS ES MODELLT

A 2021-es Shanghai Autószalonon kerül leleplezésre a megújult Lexus ES 2021. április 19-én.

    All New 2021 Concept Car Hero

TANULMÁNYAUTÓK

VILÁGPREMIER - LEXUS LF-Z ELECTRIFIED

2021. március 30-án lehull a lepel és legújabb tanulmányautónk bemutatásával bepillantást engedünk márkánk izgalmas és fenntartható jövőképébe, mely előre vevíti a következő generációs Lexus modelleket.

 •     2020 geneva motor show ux 300e

  UX 300e

  A TISZTÁN ELEKTROMOS HAJTÁSÚ UX

  Nyomja meg a 'Start' gombot, ragadja meg a finoman kidolgozott kormánykereket, és máris ízelítőt kap a Lexus első elektromos járművének (EV) különleges személyiségéből. Induljon útnak a városban, és tapasztalja meg a dinamikus, egyenletes gyorsítás és a magabiztos kanyarvétel élményét. Az UX modellek nagyvárosi megjelenéséhez társuló fejlett elektromotor legnagyobb teljesítménye 150 kW (204 LE), a maximális 300 Nm forgatónyomaték pedig késlekedés nélkül rendelkezésre áll.

 •     Electrified Hybrid

  ÖNTÖLTŐ HIBRID

  LEXUS ÖNTÖLTŐ HIBRID

  Egy kompromisszumoktól mentes világot építünk. Az ötletes és takarékos Lexus hibrid hajtás mindig olyan teljesítményt nyújt, amit Ön joggal vár el autójától, és okos alternatívát jelent a dízelekkel szemben - s mindezt luxusminőségű környezetben élvezheti, ahol tökéletes nyugalomban adhatja át magát a vezetés örömének. Lexus hibridek: külső töltés, bosszantó apróságok és kompromisszumok nélkül.

    Electrified LF 30

LEXUS ELECTRIFIED

LF-30 ELECTRIFIED

Az LF-30 Electrified tanulmányautó a Lexus Electrified vízió megtestesülése. Külsején művészi eszközökkel hozták létre a BEV járművektől elvárt imázst, ami futurisztikus formavilágban teljesedik ki. Az utastér kialakítása magabiztosan ötvözi az önvezetést és az új technológiákat, ezzel is megerősítve a Lexus különleges világát. A menetteljesítmények alapjául a Lexus Electrified fődarabok szolgálnak, amelyek a legújabb technológiákkal kiegészítve megszilárdítják a Lexus vezető szerepét a HEV rendszerek fejlesztésében. Precíz elektromotorok segítségével a jármű karosszériájának pozícióváltásaival azonnal korrigálható a vezető testhelyzete – ez eddig a hagyományos járművekben nem volt lehetséges. Az LF-30 Electrified ezen kívül számos olyan technológiát tartalmaz, ami már a következő évtized fejlesztéseit vetíti előre. Ilyen például az új, emberközpontú filozófia alapján kialakított műszerfal, vagy a steer-by-wire elektromos kormányzás.