1. Electrified
  2. Electrified Pioneers

AZ ELEKTROMOS HAJTÁS ÚTTÖRŐI

AZ IPARÁG VEZETŐ TECHNOLÓGIÁJA

A Lexus több mint harminc éve mutatta be első luxusszedánját, és a márka azóta a kivételes formatervezés, a minőség és a kézműves minőségű kidolgozás szinonimájává vált. És ami talán ennél is fontosabb: úttörő, piacvezető szerepet töltünk be a luxusautók elektromos hajtásában.

A Lexus több mint 15 éve hozza létre azokat a világszínvonalú technológiákat, amelyek nemcsak ügyfelei számára nyújtanak mind kifinomultabb élményeket, de az egész társadalomnak is javára válnak. Az elektromos hajtási technológiák úttörőjeként olyan forradalmi újdonságokat alkottunk meg, mint a kétfokozatú fordulatszámcsökkentő áttétel vagy a többlépcsős hibrid rendszer, amelyek új mércét állítottak a tisztán elektromos jövő számára.

TAKUMI MESTEREK

Elektromos járműveink ultramodern technológiájához Takumi kézműves mestereink tradíciói társulnak. Ők a legapróbb részletekbe menő gondossággal végzik munkájukat, a fényezés kézi polírozásától kezdve az elektromos alkotóelemek pormentes környezetben végzett összeszereléséig.

Egy Lexus utasait különösen kényelmes, kézzel varrott bőrülések várják, amelyek mintázatát egy hagyományos japán varrási technika: a tartósságot karakteres stílussal ötvöző 'sashiko' ihlette.

Mielőtt átvenné új autóját, tüzetesen átvizsgáljuk, majd még egyszer ellenőrizzük, hogy minden részlet tökéletes-e. Időtálló minőség az elektromosság korában.

AZ LF-30 TANULMÁNYAUTÓ

A Lexus tervezői és mérnökei a folyamatos innováció hívei. Ennek bizonyítéka a közelmúltban bemutatott LF-30 tanulmányautó. Az utazás élményét újrateremtő koncepcióautó a vezetőcentrikus kezelhetőség és az aktív, komfortos luxuskörnyezet szimbiózisát teremti meg - és mindezt lenyűgöző, futurisztikus külsőbe csomagolva. A hibrid hajtás terén szerzett, több mint két évtizedes tapasztalatunkból építkező tanulmány négy darab elektromos kerékagymotorjával, elektronikus kormányművével, valamint a Lexus Advanced Posture Control fejlett menetszabályozó rendszerrel soha nem tapasztalt vezetési élményt ígért.

Az innovatív belső térben a legmodernebb technológiákkal találkozunk, a vezetés élményét fejlett menetszabályozó rendszer emeli új szintre. Az újgenerációs kezelőfelületek sorában megtalálható a kézmozdulat-vezérlés, illetve a járműadatokat kiterjesztett valóság segítségével megjelenítő rendszer.