2018 lexus safety accessories hero

TECHNOLÓGIA

LEXUS BIZTONSÁG

Számunkra az Ön biztonsága a legfontosabb. A Lexus Safety System + a balesetmegelőzés új korszakát nyitja meg, egyaránt védelmet nyújtva az Ön, utasai, a más járművekben utazók és a gyalogosok számára. Azáltal, hogy kiegészíti és fokozza az Ön autóvezetői képességeit, a Lexus Safety System + szinte kiélesíti érzékeit, hogy mindig nyugodtan és magabiztosan autózhasson.

A BIZTONSÁG ESZENCIÁJA

Az országút még a legtapasztaltabb sofőrök számára is tartogathat meglepetéseket. Fedezze fel az Aktív Biztonságot, megismerve azokat az intelligens megoldásokat, amelyeket a balesetek leggyakoribb okait szem előtt tartva terveztünk, hogy Önt minden forgalmi helyzetben megóvjuk.

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Vállalatunk több évtizednyi innováció és a közúti balesetek okainak részletes vizsgálata alapján alkotta meg a Lexus Safety System + technológiai csomagot, amely a balesetmegelőzés három legfontosabb területét (a ráfutásos baleseteket, a sávból kisodródást és az éjszaka bekövetkezett baleseteket) célozza öt innovatív rendszer segítségével.

    safety system accordion

VEZETÉSSEGÍTŐ BIZTONSÁGI RENDSZEREK

Egy tapasztalt autós mindig alaposan körülnéz, amikor parkolni vagy sávot váltani készül. A Lexus ezt az elvet tovább tökéletesítve szinte megsokszorozza az Ön érzékelését, olyan intuitív megoldásokat kínálva, amelyek új szintre emelik az autóvezetés képességét.

     2019 lexus driver assist accordion
 • Holttérfigyelő rendszer (BSM)

  Lépjen túl a periférikus látás korlátain! A holttérfigyelő bármilyen akadályt jelez, ami a visszapillantó tükörben esetleg nem jelenik meg, így Ön mindig teljesen átláthatja az autó környezetét, és teljes magabiztossággal manőverezhet.

  Tudjon meg többet

 • Fejlett parkolássegítő rendszerek

  Mostantól bárhová könnyedén beparkolhat. Parkolássegítő rendszereink megóvják autóját, és azonnal figyelmeztetik Önt, ha az autó útjába akadály kerül, sőt szükség esetén le is fékezik a jármű mozgását.

  Tudjon meg többet

 • Adaptív és kétlépcsős adaptív fényszórórendszerek (AHS)

  Az automatikus távolsági fény továbbfejlesztéseként az adaptív fényszórórendszer egy magasan elhelyezett kamera segítségével érzékeli a Lexus előtti járműveket, és automatikusan szabályozza a fénycsóva terítését, hogy az elöl haladók vagy a szembejövők elvakítása nélkül is megvilágítsa az utat. Ennek továbbfejlesztésével született meg a még hatékonyabb fényszabályozást biztosító kétlépcsős adaptív fényszórórendszer.

  Tudjon meg többet

LEXUS SAFETY SYSTEM +A

Megtettük a következő lépést egy balesetmentes világ felé: a kizárólag a Lexus LS modellben elérhető Lexus Safety System + A a vezetéssegítő megoldások új dimenziójára nyit kaput. A Lexus Safety System + öt alappillérére épülő, eddigi legfejlettebb biztonsági rendszerünk világelső technológiákkal biztosítja a vezetés zavartalan élvezetét, és csökkenti a balesetveszélyt.