FEDEZZE FEL A LEXUS VILÁGÁT!

TELJESÍTMÉNY

A teljesítmény többet jelent a puszta sebességnél. Inkább egyfajta érzés ez, ami egybeforrasztja az autót, az utat és az Ön érzékeit. A Lexusnál az a küldetésünk, hogy segítsünk ezt átélni.

MAGÁVAL RAGADÓ SZENVEDÉLY

A szenvedély az emberi természet lényege. Minket is ez ösztönöz arra, hogy lenyűgöző autókat építsünk. És bár rengeteget tudunk a technológiáról és az innovációról, egy modell tervezése és tesztelése során mégis az érdekel minket leginkább, hogyan hat majd az emberek érzékeire. Élvezni fogják-e a vezetését? Felszítja-e bennük a szenvedélyt? Persze az adatok és a műszaki megoldások is fontosak, de a Lexus számára mindig az a lényeg, hogy egy-egy autónk milyen benyomást kelt.

 • 
 

 
  lexus performance hub f philosophy

  TELJESÍTMÉNY

  F FILOZÓFIA

  Azt akarjuk, hogy a vezetés élvezetes, elragadó élmény legyen, és erre van is egy egyszerű szavunk: az F filozófia. Bármelyik Lexust választja is, autóinkban biztosan megtapasztalja majd ezt a vegytiszta, zsigeri élményt.

 • 
 

 
  lexus performance hub lc 500

  TELJESÍTMÉNY

  LC SPORTKUPÉ

  Az LC új korszakot nyitott - a Lexus és az autósok számára egyaránt. Multi-Stage Hybrid hajtásával ez a gyönyörű kupé minden szempontból elsöprő tempót diktál.

 • 
 

 
  2017 lexus discover performance overview f models

  TELJESÍTMÉNY

  F MODELLEK

  A F filozófia alapján épített F modelljeink hűen tükrözik a teljesítmény iránti rajongásunkat. Üljön be a volán mögé, és mi elröpítjük Önt az élmények új dimenziójába!

 • 
 

 
  2017 lexus discover performance overview f sport

  TELJESÍTMÉNY

  F SPORT

  Nevezze meg kedvenc Lexus-modelljét, mi pedig mutatunk belőle egy még sportosabb változatot! F SPORT autóinkat kívül-belül merész dizájn-megoldásokkal dobjuk fel - nem beszélve némi futómű-tuningról.