1. Discover Lexus
  2. Performance
  3. F philosophy

F FILOZÓFIA

Azt valljuk, hogy a teljesítmény jóval többet jelent egy jármű puszta erejénél. Az élmény az, ami igazán fontos - testi és lelki értelemben egyaránt.

A TELJESÍTMÉNY VARÁZSA

Lenyűgöző élményeket akarunk teremteni. Élményeket, amelyek az érzékekre hatnak, amelyekben szenvedély feszül, és amelyek kapcsolatot teremtenek az autós, az autó és az út között. Ezt nevezzük mi F filozófiának: az élményt, amit Ön is bármikor megtapasztalhat, amikor vezetés közben szinte eggyé válik egy Lexus F modellel.

VERSENYPÁLYÁK BÖLCSŐJÉBEN

Hogyan lehet olyan autókat alkotni, amelyek egyedülálló, izgalmas vezetési élményt nyújtanak? A válasz egyszerű: eleve egy versenypályán kell őket megálmodni és kifejleszteni. Autóinkat pontosan ugyanott teszteljük, ahol az autóversenyzés legendás alakjai már számtalan rekordot döntöttek és hihetetlen győzelmeket arattak.

FUJI SPEEDWAY & NÜRBURGRING

Tesztjeink túlnyomó részét Japánban, a legendás Fuji Speedway pályán végezzük. A világ egyik legkeményebb versenypályájának nevében szereplő 'F' betű adta az F filozófia nevének ötletét.

Az európai tesztek helyszíne a híres német Nürburgring; ez az a pálya, amely előtt az LFA szupersportkocsi Nürburgring Edition változatával is tisztelgünk. Kivételes autó ez, és ennek megfelelően kivételesen ritka is: mindössze 50 darabot készítettünk belőle.

Az új Lexus LC látványos bemutatóját is a Nürburgringen évente megrendezett 24 órás versenyre szerveztük, ahol luxuskupénk volt a futam előtti Prologue parádé egyik fénypontja.

ÖRÖKSÉG - TURBÓFOKOZATBAN

A Lexus LFA minden szempontból szupersportkocsinak számít. Tökéletesen beleillik a versenyhagyományainkra építkező, innovatív gépeink hosszú sorába, és hűen tükrözi azt a szenvedélyt, ami arra ösztönöz minket, hogy újra meg újra semmibe vegyük a határokat.

Az LFA volánja mögött ülve kézzel fogható valósággá válik, milyennek képzeljük el a kapcsolatot az autó és az autós között. Ez a forradalmian új elképzelés erős hatást gyakorol termékkínálatunk többi tagjára, így természetesen az F modellekre is. Az LFA-ban megvalósított ötletek hamarosan másutt is feltűnnek, hogy minden Lexus-vásárló átélhesse a vezetés felszabadult, magával ragadó élményét. Éppen ezért az F modellek megalkotásához egyfajta innovációs laboratóriumként használtuk a versenypályát.

A TELJESÍTMÉNY ESSZENCIÁJA

Azt szeretnénk, hogy minden Lexus-vásárló átélhesse a vezetés felszabadult, magával ragadó élményét. Éppen ezért az F modellek megalkotásához egyfajta innovációs laboratóriumként használtuk a versenypályát.

F SPORT

Az F SPORT változatok révén bármelyik Lexusban belekóstolhat az F modellek utánozhatatlan stílusába. Próbálja ki, milyen sportos hangulatot teremtenek az egyedi dizájn-elemek és a futómű finom változtatásai!