•     Parallax Image 1 direct and reassuring performance

  A MEGÚJULT LEXUS UX

  ÚJ MULTIMÉDIA RENDSZER

  A megújult UX a Lexus új multimédia rendszerét is megkapja, amely gyorsabb reakciókkal, intuitívabb és felhasználóbarátabb működéssel és fokozottabb funkcionalitással bír.

  A korábbi érintőpad helyett immár érintőképernyőn keresztül kezelhető. Az új kijelző 143 milliméterrel előrébb került a műszerfalon, hogy közelebb legyen, és így kényelmesen kezelhetővé váljon a vezető számára. A jelentősen megnövekedett számítási sebességnek köszönhetően a kezelés sokkal gyorsabb, míg a „mindig csatlakoztatott”, felhőalapú navigáció az alapfelszereltség részeként kínál hozzáférést az élő közlekedési információkhoz, ezzel könnyebbé téve az útvonaltervezést. A 12,3” központi kijelző saját navigációval is rendelkezik, így olyan helyeken is működik, ahol nem tud kapcsolatot létesíteni a felhővel az autó.

      Parallax Image 2 colour choices

  A MEGÚJULT LEXUS UX

  ÚJ F SPORT DESIGN FELSZERELTSÉG

  Az F SPORT Design felszereltség újdonságként jelenik meg az UX palettáján, és célja, hogy még több vásárló számára elérhetővé tegye az F SPORT csomag által kínált külső kiegészítőket.

  Az újdonság kiállását az F SPORT hűtőmaszk teszi látványosabbá, ami a jellegzetes, fekete rácsozása mellett alul króm kerettel teszi még exkluzívabbá az autó ültetett hatását. Ugyanez a minta jelenik meg az F SPORT lökhárítók ködlámpái és kanyarfényszórói körül feltűnő részeken, amelyeket az L-alakú keretek kontrasztja emel ki. A hátsó lökhárító szintén F SPORT specifikus formákat kapott, és a teljességhez hozzátartoznak a fekete légterelők és fényszórók körüli betétek is.

      Parallax Image 3 fourth generation power

  A MEGÚJULT LEXUS UX

  UX F SPORT

  A továbbfejlesztett UX F SPORT modellváltozatnál az alapfelszereltség része lesz az adaptív változó felfüggesztés (AVS), valamint a teljesítményre hangolt első és hátsó toronymerevítő rudak, amelyek hozzájárulnak az autó jobb kezelhetőségéhez, gyorsabb reakcióihoz és finomabb futásához bármilyen útviszonyok között. Az AVS vezérlését úgy programozták, hogy zökkenőmentesen váltson át nagy csillapítóerőre, amikor a körülmények megkívánják, ezzel pedig finomabb az átmenet a jármű viselkedésében. A rendszer hangolása csökkentette a magas és közepes frekvenciájú rezgéseket is.

  A kormányzási érzet is javult, köszönhetően a kormányműház rögzítése és a futómű közötti új, merev csatlakozásnak. A lengéscsillapítókat pedig ehhez az extra merevséghez igazították, az optimális teljesítmény elérése érdekében.

      Parallax Image 4 advanced voice and smartphone control

  A MEGÚJULT LEXUS UX

  STABILITÁS

  A 2022-es modell fejlesztései között szerepel a karosszéria merevségének még tovább fokozása, méghozzá az oldalsó hossztartókon és hátsó panelen még több helyen alkalmazott ponthegesztéssel, valamint a csomagtérajtó hangsúlyosabb acélmerevítésével.

 •     Parallax Image 1 superior user interface

  A MEGÚJULT LEXUS UX

  SZÍNVÁLASZTÉK

  Az UX elérhető lesz egy új színárnyalatban, amely a Platina névre hallgat. Ez a különleges fényezés a Lexus fejlett sonic technológiájával készül, amelynek köszönhetően egy mindössze néhány mikron vastagságú réteg közelebb hozza a festékben lévő fémes pelyheket, hogy egyenletesebben illeszkedjenek egymáshoz, extra ragyogást és mélyebb árnyékhatást biztosítva az autó karosszériáján.

  A felfrissített kínálat több kéttónusú fényezést is tartalmaz, így ezentúl hatféle árnyalatot választhatnak a vásárlók a fekete tető mellé az F SPORT és az F SPORT Design modellváltozatokhoz.

      Parallax Image 2 advanced safety system

  A MEGÚJULT LEXUS UX

  LEXUS SAFETY SYSTEM +

  Az UX modellben megtalálható Lexus Safety System+ továbbfejlesztett ütközést megelőző biztonsági rendszerrel van felszerelve, amely a kanyarodási vészasszisztenssel együtt hozzájárul a biztonságos jobbra és balra kanyarodáshoz, valamint képes a sáv elhagyása nélkül kikerülni a váratlan akadályokat. A dinamikus radarvezérelt sebességtartó automatika kanyartempó csökkentő funkciót kap, amely automatikusan csökkenti a jármű sebességét, hogy az igazodjon a kanyar szögéhez.

      Parallax Image 3 f sport design grade

  MEGÚJULT LEXUS UX

  HATÉKONY HAJTÁSLÁNCOK

  Az UX erőforrásai változatlanok maradnak. Az UX 250h kiváló hatékonysággal és kifinomult teljesítménnyel rendelkezik, köszönhetően a negyedik generációs Lexus öntölő hibrid hajtásnak, amely a 2,0 literes benzinmotort használva 184 lóerőt bocsát a vezető rendelkezésére.