1. New Cars
  2. UX
  3. UX Pre Sales
A LEXUS UX 300h

KÉSZÜLJÖN FEL A MÉG NAGYOBB ÉLMÉNYEKRE!

A prémium kompakt UX 300h modell volánja mögött a fejlett műszaki megoldások és a vonzó elektrifikáció lesznek az útitársai. Az ötödik generációs Lexus öntöltő hibrid hajtástól kezdve egészen az áttörést jelentő Lexus Safety System+ rendszerig fedezze fel, hogy az UX 300h vezetése hogyan lesz igazán izgalmas és érzelemdús!

ERŐSEBB. HATÉKONYABB. ÉLVEZETESEBB.

Az UX 300h új Lexus öntöltő hibrid technológiája a szuperhatékony 2,0 literes benzinmotort nagy teljesítményű elektromotorral (FWD) vagy elektromotorokkal (AWD) kombinálja, így a rendszer összteljesítménye 199 lóerőre nő. Kiemelkedően alacsony üzemanyag-fogyasztást és kiváló elektromos vezetési élményt biztosít, hogy megtapasztalhassa a zavartalan utazást, hatótáv-problémák nélkül. A könnyebb, ugyanakkor nagyobb teljesítményű lítium-ion akkumulátornak köszönhetően pedig erőteljesebb és egyenletesebb az autó gyorsulása.

Az UX 300h az úttartást és a nehéz körülmények közötti használat élményét fokozva megkapta a továbbfejlesztett E-FOUR rendszert, amely egy új, a jelenlegi egységnél több mint ötször erősebb, 30 kW-os hátsó elektromotorral rendelkezik. A jobb irányíthatóság érdekében az új shift-by-wire technológia kínál még kellemesebb és gyorsabb kezelhetőséget.

RÉSZLETGAZDAG, SZEMÉLYRE SZABOTT STÍLUS

Tegye még személyesebbé az UX vezetési élményét, és válasszon egy élénk színt vagy mélyfényű, különleges fényezést. Az F SPORT és az F SPORT Design változatok mostantól többféle színben is választhatók, köztük az új rozébarna színben, a kontrasztos, kéttónusú fényezés pedig a fekete tető mellett mostantól az oszlopokat is magában foglalja. Ezen felül fekete tetősínek, fekete cápauszony-antenna és légterelő teszi igazán egyedivé a karakteres megjelenést.

A Takumi kézművesség művészetét megtestesítő, immár az UX-hez is elérhető bőrkárpitozást a "sashiko" ihlette. Ez egy hagyományos japán steppelési technika, amelyet a harcművészeti egyenruhák készítésekor használnak. Az ülések látványos megjelenését fokozva a steppelt bőrt olyan perforációs mintákkal díszítik, amelyek matematikai görbéket és gradációkat alkotnak tökéletes összhangban. A környezetbarát belső tér mostantól szövet és Tahara szintetikus bőr kárpitozással is elérhető.

ÁTTÖRÉST JELENTŐ BIZTONSÁGI RENDSZEREK

Az UX 300h új szintre emeli a biztonságot a Lexus Safety System + legújabb generációjának fejlett aktív biztonsági és vezetéstámogató rendszereivel, valamint a fokozott balesetveszély-felismerést kínáló kiegészítő funkciókkal.

Az Ön bizalmát és nyugalmát fokozva az éberség figyelő monitor ellenőrzi a vezetőt a fáradtság vagy a figyelemhiány jeleit keresve. Emellett a proaktív vezetéstámogató asszisztens vezérli a fékeket, hogy segítsen biztonságos távolságot tartani a közlekedőktől és az autó előtt lévő tárgyaktól, a kormányrásegítést pedig a biztonságos és precíz vezetés elősegítése érdekében állítja be.

A holttérfigyelővel felszerelt UX exkluzív biztonságos kiszállást segítő rendszere vizuális és hangjelzésekkel figyelmezteti a vezetőt és az utasokat a hátulról közeledő forgalom esetén, hogy az ajtónyitáskor elkerülje a baleseteket.

FEJLETT, VEZETŐ-KÖZPONTÚ TECHNOLÓGIA

Az UX 300h modell egy új, 12,3", teljesen digitális műszeregységet is kapott. Az adatok és az információk elrendezése és kiemelése a kiválasztott vezetési módtól függően változik, és testreszabható. Az összpontosítást segíti a head up display, amely közvetlenül a szélvédőre vetíti a vezetési információkat, így a navigációt, a biztonsági funkciókat és az audiobeállításokat anélkül ellenőrizheti, hogy szemét levenné az útról.