UX 300e Hero Image

A TISZTÁN ELEKTROMOS HAJTÁSÚ UX

ELEKTROMOS LEXUS

A városi közlekedést élvezetessé és örömtelivé varázsoló, tisztán elektromos hajtású Lexus UX az eddig benzines és hibrid hajtásláncokkal kínált UX modellcsalád legújabb tagja.

ISMERJE MEG AZ ELEKTROMOS HAJTÁSÚ UX MODELLT!

Nyomja meg a 'Start' gombot, ragadja meg a finoman kidolgozott kormánykereket, és máris ízelítőt kap a Lexus első elektromos járművének (EV) különleges személyiségéből. Induljon útnak a városban, és tapasztalja meg a dinamikus, egyenletes gyorsítás és a magabiztos kanyarvétel élményét. Az UX modellek nagyvárosi megjelenéséhez társuló fejlett elektromotor legnagyobb teljesítménye 150 kW (204 LE), a maximális 300 Nm forgatónyomaték pedig késlekedés nélkül rendelkezésre áll.

EV RENDSZER

ELEKTROMOTOR

150 kW (204 LE) maximális motorteljesítmény, 300 Nm azonnal rendelkezésre álló forgatónyomaték.

ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁG

Az 54,3 kWh kapacitású lítium-ion akkumulátor feltöltésével több mint 400 km (NEDC)* tehető meg.

*Előzetes információ az NEDC mérési ciklus szerint

ELEKTROMOS TELJESÍTMÉNY

Az autó álló helyzetből 7.5 másodperc alatt gyorsul 100 km/óra sebességre, végsebessége pedig 160 km/óra - és mindez 0 g/km CO2-kibocsátás mellett.

ÖRÖMAUTÓZÁSRA TERVEZVE

A tisztán elektromos hajtású Lexus UX 300e arra született, hogy elvarázsolja Önt: csak nyomja meg a 'Power' gombot, és már kezdődhet is a lendületes, de lágy gyorsulás. Az aprólékosan kidolgozott, zajtalan utastérben olyan autózásra számíthat, ahol a klímától a fékezésig mindent az elektromos áram működtet.

    UX EX placeholder asset
    UX EX quote image

"A HIBRID TECHNOLÓGIA FEJLESZTÉSE TERÉN ELTÖLTÖTT, CSAKNEM 20 ÉVNYI ÚTTÖRŐ SZEREPVÁLLALÁS UTÁN A LEXUS ÖRÖMMEL MUTATJA BE ELSŐ TISZTÁN ELEKTROMOS HAJTÁSÚ JÁRMŰVÉT.”

TAKASHI WATANABE, AZ UX FŐMÉRNÖKE
    image text placeholder asset 810 X 1080

A VADONATÚJ UX 300e

MERÉSZ FORMATERV

Az új Lexus UX 300e merész, új stílusban testesíti meg az elektromos mobilitást; jó példa erre a drámai hatású, jellegzetes Lexus hűtőmaszk, a sportos vonalvezetés és a 17 colos könnyűfém keréktárcsák. Az autó szellős, mégis biztonságot sugárzó, fényűző utasterét a japán 'engawa' építészeti koncepció ihlette, amely elmossa a határvonalat a külső és a belső terek között.

    Takumi craftsmanship asset 810 X 1080

A VADONATÚJ UX 300e

TAKUMI KÉZMŰVES MESTERMUNKA

A világszínvonalú minőség érdekében az UX 300e a Lexus díjnyertes Kyushu üzemében készül, ahol a gyártást Takumi mesteremberek felügyelik. A részletekbe menő gondosság és figyelem az autó minden pontján tetten érhető, a kézzel polírozott fényezéstől kezdve a külvilágtól hermetikusan elzárt légtérben összeszerelt elektromotorokon át a tradicionális japán 'sashiko' varrással készített bőrülésekig. A gyártósor végén az UX 300e minden egyes példányát ismételten ellenőrzik, így az autó kizárólag tökéletes állapotban hagyhatja el az üzemet.

    EV performance asset 810 X 1080

A VADONATÚJ UX 300e

ELEKTROMOS TELJESÍTMÉNY

Az új UX 300e dinamikusan vezethető, és rendkívül pontosan irányítható; ez a magabiztosság a jármű alacsony súlypontjának, valamint a megerősített vázszerkezetből és akkumulátor-csomagból adódó, kiemelkedő szilárdságnak köszönhető. Az üzemmódválasztó segítségével a vezető mindig a pillanatnyi igényeihez szabhatja az autó menetdinamikáját, és személyes vezetési stílusához igazodva négy féküzemmód közül választhat.

    Image Text Battery asset 810 X 1080

A VADONATÚJ UX 300e

AKKUMULÁTOR-TECHNOLÓGIA

A két feltöltés között több mint 400 km (NEDC)* hatótávolságot biztosító lítium-ion akkumulátor fejlesztése során arra a páratlan tapasztalatra támaszkodtunk, amelyre a 2004 óta eladott, több mint 1,6 millió öntöltő hibrid jármű fejlesztése és gyártása során tettünk szert. Ugyancsak az elektromos hajtástechnológiák terén elért, piacvezető szerepünknek köszönhető, hogy a Lexus forradalmian újszerű technológiáinak - például a teljesítmény-szabályozó egységnek, az akkumulátor-vezérlő rendszernek vagy az elektromotornak - a megbízhatóságát és kifinomultságát több millió kilométeren át tökéletesítettük.

*Előzetes információ az NEDC mérési ciklus szerint

    Image Text Seamless connectivity asset 810 X 1080

A VADONATÚJ UX 300e

ZÖKKENŐMENTES KAPCSOLÓDÁS

A 13 hangszórós Mark Levinson audiorendszer egy élő koncertélményhez mérhető hangzást biztosít; a 10,3 colos Lexus prémium navigációs rendszer és a Lexus Link online szolgáltatások kezelésére az érintőpad szolgál. Az ösztönösen használható Lexus Link olyan praktikus funkciókat kínál az elektromos autó tulajdonosának, mint a távolból vezérelt töltési folyamat, a klímaberendezés távvezérlése, vagy a töltőállomás-kereső.

    Image Text Advanced safety asset 810 X 1080

A VADONATÚJ UX 300e

FEJLETT BIZTONSÁGI BERENDEZÉSEK

Az UX 300e alapfelszereléseként kínált, legújabb generációs Lexus Safety System + biztonsági csomag olyan funkciókat tartalmaz, mint az ütközést megelőző biztonsági rendszer, az aktív sávtartást segítő rendszer, a gyalogosok és jelzőtáblák éjszakai észlelését megkönnyítő automatikus távfény, a közlekedési tábla felismerő rendszer, valamint az adaptív sebességtartó automatika.