ISMERJE MEG AZ ELEKTROMOS HAJTÁSÚ UX MODELLT!

Nyomja meg a 'Start' gombot, ragadja meg a finoman kidolgozott kormánykereket, és máris ízelítőt kap a Lexus első elektromos járművének különleges személyiségéből. Induljon útnak a városban, és tapasztalja meg a dinamikus, egyenletes gyorsítás és a magabiztos kanyarvétel élményét. Az UX modellek nagyvárosi megjelenéséhez társuló fejlett elektromotor legnagyobb teljesítménye 150 kW (204 LE), a maximális 300 Nm forgatónyomaték pedig késlekedés nélkül rendelkezésre áll.

MÁRKAKERESKEDÉSEK ÉS SZERVIZEK

ÖRÖMAUTÓZÁSRA TERVEZVE

A tisztán elektromos hajtású Lexus UX 300e arra született, hogy elvarázsolja Önt: csak nyomja meg a 'Power' gombot, és már kezdődhet is a lendületes, de lágy gyorsulás. Az aprólékosan kidolgozott, zajtalan utastérben olyan autózásra számíthat, ahol a klímától a fékezésig mindent az elektromos áram működtet.

    UX EX placeholder asset
    UX EX quote image

"A HIBRID TECHNOLÓGIA FEJLESZTÉSE TERÉN ELTÖLTÖTT, CSAKNEM 20 ÉVNYI ÚTTÖRŐ SZEREPVÁLLALÁS UTÁN A LEXUS ÖRÖMMEL MUTATJA BE ELSŐ TISZTÁN ELEKTROMOS HAJTÁSÚ JÁRMŰVÉT.”

TAKASHI WATANABE, AZ UX FŐMÉRNÖKE
    image text placeholder asset 810 X 1080

A VADONATÚJ UX 300e

MERÉSZ FORMATERV

Az új Lexus UX 300e merész, új stílusban testesíti meg az elektromos mobilitást; jó példa erre a drámai hatású, jellegzetes Lexus hűtőmaszk, a sportos vonalvezetés és a 17 colos könnyűfém keréktárcsák. Az autó szellős, mégis biztonságot sugárzó, fényűző utasterét a japán 'engawa' építészeti koncepció ihlette, amely elmossa a határvonalat a külső és a belső terek között.

    Takumi craftsmanship asset 810 X 1080

A VADONATÚJ UX 300e

TAKUMI KÉZMŰVES MESTERMUNKA

A világszínvonalú minőség érdekében az UX 300e a Lexus díjnyertes Kyushu üzemében készül, ahol a gyártást Takumi mesteremberek felügyelik. A részletekbe menő gondosság és figyelem az autó minden pontján tetten érhető, a kézzel polírozott fényezéstől kezdve a külvilágtól hermetikusan elzárt légtérben összeszerelt elektromotorokon át a tradicionális japán 'sashiko' varrással készített bőrülésekig. A gyártósor végén az UX 300e minden egyes példányát ismételten ellenőrzik, így az autó kizárólag tökéletes állapotban hagyhatja el az üzemet.

    EV performance asset 810 X 1080

A VADONATÚJ UX 300e

ELEKTROMOS TELJESÍTMÉNY

Az új UX 300e dinamikusan vezethető, és rendkívül pontosan irányítható; ez a magabiztosság a jármű alacsony súlypontjának, valamint a megerősített vázszerkezetből és akkumulátor-csomagból adódó, kiemelkedő szilárdságnak köszönhető. Az üzemmódválasztó segítségével a vezető mindig a pillanatnyi igényeihez szabhatja az autó menetdinamikáját, és személyes vezetési stílusához igazodva négy féküzemmód közül választhat.

    Image Text Battery asset 810 X 1080

A VADONATÚJ UX 300e

AKKUMULÁTOR-TECHNOLÓGIA

A két feltöltés között körülbelül 305 km* hatótávolságot biztosító lítium-ion akkumulátor fejlesztése során arra a páratlan tapasztalatra támaszkodtunk, amelyre a 2004 óta eladott, több mint 1,6 millió öntöltő hibrid jármű fejlesztése és gyártása során tettünk szert. Ugyancsak az elektromos hajtástechnológiák terén elért, piacvezető szerepünknek köszönhető, hogy a Lexus forradalmian újszerű technológiáinak - például a teljesítmény-szabályozó egységnek, az akkumulátor-vezérlő rendszernek vagy az elektromotornak - a megbízhatóságát és kifinomultságát több millió kilométeren át tökéletesítettük.

*WLTP teszt szerinti mérési eredmény.

    Image Text Seamless connectivity asset 810 X 1080

A VADONATÚJ UX 300e

ZÖKKENŐMENTES KAPCSOLÓDÁS

A Luxury felszereltségben a 13 hangszórós Mark Levinson audiorendszer egy élő koncertélményhez mérhető hangzást biztosít; a Lexus Prémium Navigációs Rendszer és a Lexus Link online szolgáltatások kezelésére az érintőpad szolgál. Az ösztönösen használható Lexus Link olyan praktikus funkciókat kínál az elektromos autó tulajdonosának, mint a távolból vezérelt töltési folyamat, a klímaberendezés távvezérlése, vagy a töltőállomás-kereső.

    Image Text Advanced safety asset 810 X 1080

A VADONATÚJ UX 300e

FEJLETT BIZTONSÁGI BERENDEZÉSEK

Az UX 300e alapfelszereléseként kínált, legújabb generációs Lexus Safety System + biztonsági csomag olyan funkciókat tartalmaz, mint az ütközést megelőző biztonsági rendszer, az aktív sávtartást segítő rendszer, a gyalogosok és jelzőtáblák éjszakai észlelését megkönnyítő automatikus távfény, a közlekedési tábla felismerő rendszer, valamint az adaptív sebességtartó automatika.

TALÁLJA MEG AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI MÁRKAKERESKEDÉST