FEDEZZE FEL AZ ELÉRHETŐ SZÍNEKET!

Kezdje meg a RX személyre szabását, kísérletezzen az elérhető színekkel, vagy fedezze fel a jármű jellemzőit és tekintse meg a galériánkat!

RX 450h

360°-os forgatás

Felszereltségi szint kiválasztása EXECUTIVE (Készletes ajánlataink) EXECUTIVE (Készletes ajánlataink) EXECUTIVE (Készletes ajánlataink)
313 / 230
Legnagyobb teljesítmény (LE)
8.1
Kombinált fogyasztás (l/100 km)
200
Végsebesség (km/óra)
7.7
Gyorsulás 100 km/h-ra (s)
182.5
Vegyes CO2-kibocsátás (g/km)

ISMERJE MEG AZ RX MODELLT

Merész, hangsúlyos vonalú karosszériája mögött páratlan kényelem, helykínálat és fényűzés várja az utasokat. Egyetlen hagyományos crossover sem kínál ilyen színvonalú kidolgozást. A benzines és hibrid hajtásláncokkal egyaránt megrendelhető RX modellt teljes mértékben személyes igényeire szabhatja.

 • 
 

 
  2018 lexus rx 450h key features
  • Rugalmasan alakítható belső tér

   Az RX modell tágas utasteret és akár négy nagyméretű bőrönd elhelyezésére alkalmas csomagtartót kínál. A hátsó ülések részlegesen hátradönthetőek, ebben az esetben a középső kartámasz vizszintes marad.

  • Ötcsillagos biztonság

   A Lexus RX maximális, ötcsillagos minősítést ért el az Euro NCAP vizsgálatán. A vizsgált területek mindegyikén bőven túlszárnyalta az ötcsillagos szinthez minimálisan szükséges teljesítményt, s ezzel a Lexus szabadidőautója a kategória egyik legbiztonságosabb képviselője lett.

  • Összkerékhajtás

   Az RX 450h AWD modell E-FOUR összkerékhajtási rendszere zökkenőmentes teljesítményleadást és kemény terepen is magabiztos tapadást kínál. Az innovatív E-FOUR hajtáslánc 50 kW-os elektromotorja szükség esetén azonnal hajtóerőt küld a hátsó kerekekre.

  • Panoráma napfénytető

   A gyári beépítésű extraként megrendelhető, nagyméretű panoráma napfénytető kellemes szabadságérzetet ad, növeli a fejteret és ragyogó napfénybe borítja az RX utasterét. A nyitható elülső üvegpanelnek köszönhetően a friss levegő élményéről sem kell lemondania, ha pedig túl erősen süt a nap, egy gombnyomással elhúzhatja az árnyékolót.

  • Csekély károsanyag-kibocsátás

   Full hibrid technológiájának, lenyűgözően gazdag alapfelszereltségének és gazdag opciós kínálatának (köztük az F SPORT kivitelnek) köszönhetően Ön is könnyen összeállíthatja a saját igényeinek megfelelő RX modellt.

ISMERJE MEG A LEXUS RX MODELLT

Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja.

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI