1. New Cars
  2. RX
  3. Mindig az élen jár
AZ ÚJ LEXUS RX

MINDIG MÁSOK ELŐTT

Fedezze fel, hogy emeli teljesen új szintre az új RX a vezetési élményt. Járjon utána, hogy az autó főbb jellemzői és technológiái hogyan segítik az RX vezetőjét abban, hogy élen maradjon az üldözés során, ezzel lehetővé téve a nagy szökést.

RX HÍRLEVÉL

JÁRJON MINDIG MÁSOK ELŐTT! IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS MARADJON MINDIG NAPRAKÉSZ AZ RX KAPCSÁN!

SZEMÉLYRE SZABOTT TELJESÍTMÉNY

VEZETÉSI ÜZEMMÓDVÁLASZTÓ

Az RX vezetési üzemmódválasztó gombja a vezető kezébe adja az irányítást. A Normál üzemmód tökéletesen egyensúlyban tartja a csendességet, a dinamikus teljesítményt és az üzemanyag-fogyasztást, míg az Eco mód csökkenti a gázpedál érzékenységét, a gázreakciót és a légkondicionáló teljesítményét a hatékonyabb vezetés érdekében. Alternatív megoldásként a Sport mód fokozza a hajtáslánc képességeit, és közvetlenebb kormányzást biztosít a jobb manőverezhetőség és gyorsulás érdekében.
LÁSSA MÁSKÉNT A DOLGOKAT!

DIGITÁLIS BESLŐ VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR

Az RX digitális belső visszapillantó tükrével a vezető a korábban nem látott dolgokat is észreveheti, hiszen csökkenti a holtteret és javítja a kilátást, függetlenül az utasoktól, a csomagoktól és az időjárástól. Valóban vezetőközpontú funkcióként, a tükör jobb észlelést biztosít azáltal, hogy a jármű hátulján elhelyezett két külső kamera képeit jeleníti meg.
EGY ÚJ SZINT

F SPORT PERFORMANCE

A feltűnő formai megoldások és az elektrifikáció révén az RX 500h F SPORT nagyteljesítményű hibrid újragondolja az RX természetes sportosságát. Az elegáns fekete külső tükrök mellett csábító F alumínium betétek és motorsport-stílusú velúr üléspárnák találhatók az extra tapadás érdekében. Élvezze a lenyűgöző 371 lóerős* összteljesítmény az egyedülálló elektrifikált hajtásláncnak köszönhetően.

A csúcskategóriás elektrifikált teljesítményre tervezett, új, lenyűgöző RX 500h nagyteljesítményű hibrid az első turbófeltöltős RX hibrid. A 2,4 literes turbómotorból és hatfokozatú automata sebességváltóból álló, teljesen új hibrid rendszer által leadott teljesítmény 371 lóerő (273 kW), amely lélegzetelállító, 6,2 másodperces 0-100 km/órás gyorsulást tesz lehetővé.

DINAMIKUS ÖSSZKERÉKHAJTÁS

DIRECT4 TECHNOLÓGIA

Az irányítás kényelmét az erő izgalmával ötvöző DIRECT4 technológia egy új, exkluzív Lexus hajtástechnika. Az összkerékhajtásnak köszönhetően kiváló reakciókészségeket biztosítva a rendszer optimalizálja a jármű helyzetének változásait, hogy az erőt a vezetési körülményeknek megfelelően, egyenletesen ossza el. A vezető szándékait helyezi előtérbe, hogy pontosan azok szerint reagáljon az autó.
LEXUS RX HÍRLEVÉL

LEGYEN MINDIG NAPRAKÉSZ!

TEGYE PRÓBÁRA!

FEDEZZE FEL MOST!

VEZESSE AZ ELSŐK KÖZÖTT!

FOGLALJON IDŐPONTOT TESZTVEZETÉSRE!

EGY MÉG NAGYSZERŰBB KAPCSOLAT

LEXUS DRIVING SIGNATURE

Az összetéveszthetetlen Lexus Driving Signature-t megtestesítő vadonatúj RX átgondoltabb kapcsolatot teremt, és a legmagasabb szintre emeli a kommunikációt a jármű és a vezető között. A fejlesztéseknek és az optimalizált merevségnek köszönhetően a vadonatúj RX jobb irányítást és a csendesség luxusát kínálja a vezetőnek, ezzel biztosítva a magabiztosságát és növelve a kényelmét és örömét vezetés közben.
KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓS TECHNOLÓGIA

MULTIMÉDIA & KONNEKTIVITÁS

Élvezze a kényelem luxusát a kiváló hangrendszerrel, navigációval és online szolgáltatásokkal. A könnyedséget megtestesítő 14” érintőképernyő képes megjeleníteni az élő forgalmi híreket, míg a magasabb felszereltségű modellekben található, 21 hangszórós Mark Levinson Premium Surround audiorendszer páratlan hangminőséget biztosít. A nyugalom érdekében pedig a Lexus Link alkalmazáson keresztül akkumulátorfigyelő és ütemezett töltés is elérhető az autótól távol.
VEZETŐKÖZPONTÚ UTASTÉR

TAZUNA VEZETŐTÉR

A „ló gyeplőjeként” definiált japán Tazuna kifejezés az RX utasterének intuitív és testreszabott jellegét testesíti meg. A Tazuna utasteret olyan vezetőközpontú funkciók teszik egyedülállóvá, mint például a tökéletesen elhelyezett 14” érintőképernyő és műszeregység, amelyek minimalizálják a zavaró tényezőket és maximalizálják a koncentrációt. A luxus mércéjeként a vezető 64 árnyaltból választhat a belső hangulatvilágítás esetében.
ÚTTÖRŐ ELEKTRIFIKÁCIÓ

HIBRID HAJTÁSLÁNCOK

A maximális kényelmet nyújtó 2,4 literes motorral szerelt öntöltő hibrid hajtáslánc az utazások során folyamatosan töltődik, hogy hatékonyabb vezetést biztosítson. A plug-in hibrid hajtáslánc egy lépéssel tovább megy a hatékonyság terén, köszönhetően a kombinált ciklusban 65 kilométeres tisztán elektromos hatótávolságnak. A nagyteljesítményű hibrid hajtáslánc pedig az első turbófeltöltős hibridként fokozza a lendületet.