2019 lexus rx hero

ÍME AZ RX

MINDEN RÉSZLETÉBEN KIFINOMULT

Sikerült új szintre emelnünk a Lexus SUV-élményt: a legújabb RX hihetetlenül élvezetesen vezethető, miközben páratlan fényűzéssel kényezteti utasait.

ÍME AZ RX

Ez az SUV nemcsak harmonikus megjelenésével bűvöli el Önt, hanem vezetni is kivételes élmény. Választhat az RX 450h öntöltő hibrid és az RX 300 benzines turbó változatok közül - ráadásul mindkettőt megrendelheti F SPORT kivitelben is. Az utastérben a világ legfejlettebb technológiái kínálják a konnektivitás új szintjét, miközben a legújabb Lexus Safety System + megnyugtatóan védi az utasokat.


 

 
  2019 lexus rx key features
 • Merész dizájn

  A legújabb Lexus-dizájnt megtestesítő RX a korábbinál is kifinomultabb hűtőrácsot, karcsúbb LED fényszórókat és L-alakú LED hátsó világítást kapott. Az autó hátsó részén látványos megoldás a sötétített, krómmal keretezett C-oszlop, ami olyan hatást kelt, mintha a tető az autó fölött lebegne.

 • Takumi kézműves mestermunka

  Híres kézműves mestereink tudását és aprólékos munkáját dicsérik az új RX precízen varrott bőrkárpitjai és "Takumi"-megmunkálású anyagai, amelyek a modern elegancia és a kifinomultság aurájával töltik meg az utasteret.

 • Lelkesítő teljesítmény

  Akár az úttörő RX 450h öntöltő hibridet, akár a dinamikus RX 300 benzines turbó változatot választja, az új modell volánja mögött ülve mindig lenyűgöző vezetési élményre számíthat.

 • Képzeletgazdag technológia

  A nagyméretű, 12,3 colos multi-információs érintőképernyőt most még ösztönösebben használhatja, sőt az Apple CarPlay és Android Auto rendszereken keresztül néhány kedvenc okostelefonos alkalmazását is kezelheti a képernyőn.

 • Biztonság

  A Lexus Safety System + csomag a legmodernebb védelmi rendszereket tartalmazza: az ütközést megelőző biztonsági rendszer immár éjszaka is képes érzékelni a gyalogosokat és nappali világításnál a kerékpárosokat is felismeri; a sávkövető asszisztens segít a kormányzásban; a BladeScan Type adaptív távfényvezérlő rendszer (AHS) segítségével tisztábban és messzebbről felismerhetők a gyalogosok és az útjelzések; az útjelzőtábla-felismerés (RSA) azonosítja a forgalmi táblákat, és megjeleníti azokat a multi-információs kijelzőn; a dinamikus radarvezérlésű sebességtartó automatika pedig nemcsak a beállított tempót, hanem a követési távolságot is tartja.

 • F SPORT

  Ha valami még különlegesebbre vágyik, ott az RX F SPORT változat, amelynek egyediségét olyan megoldások hangsúlyozzák ki, mint a Fekete, Fekete/Fehér vagy Lobbanó Vörös bőrkárpitozás. A ’integrált habosítással' készített exkluzív ülések kiváló oldaltartást kínálnak, az alumínium dekorációs betétek pedig jó illenek a gyönyörűen kidolgozott kormánykerékhez, amit legendás LFA szupersportkocsink ihletett. A perforált bőrrel bevont F SPORT váltókar és a hasonló kivitelű kormánykerék mellett alumínium pedálok teremtenek sportos hangulatot az utastérben.

EXPLORE COLOUR OPTIONS

Begin tailoring the RX to your requirements, experiment with colour preferences, or continue onwards to explore features and the gallery.

Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja.

FEKETE (212)

FEKETE F SPORT BŐR

alumínium dekorációs betétekkel (LC25)

FEDEZZE FEL AZ RX MODELLT!

Kifinomult dizájn. Hibátlan kidolgozás. Modern hajtásláncok. Úttörő biztonsági rendszerek és rengeteg új generációs technológia. Az új RX mindent tud, ami egy luxus SUV-től elvárható. Minderről többet is megtudhat itt - utána pedig tapasztalja meg mindezt személyesen!

ISMERJE MEG AZ RX MODELLT!

Az itt ábrázolt modell nem a teljes kínálatot reprezentálja.

MODELLKÍNÁLATUNK EGYÉB TAGJAI