1. Business
 2. FINANSZÍROZÁS
 3. Lexus Privilege

LEXUS PRIVILEGE

LEXUS PRIVILEGE MINTASZÁMÍTÁS!

*Ajánlatunk 2024. március 1-31. között vagy visszavonásig megkötött lízingszerződésekre érvényes, kizárólag Lexus NX és RX modellekre. A finanszírozási ajánlat alapja a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, rögzített kamatozású, maradványértékes zártvégű pénzügyi lízing kalkulációja, ami teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes, Lexus Privilege Programban. Feltételek – minimum önerő: 20%, futamidő: 36-60 hónap, minimum finanszírozott összeg: 2.000 000 Ft. Referencia THM: 6,9% (3 millió Ft finanszírozott összeg és 60 hónap futamidő esetén). 

**Ajánlatunk 2024. március 1-től visszavonásig megkötött lízingszerződésekre érvényes. A finanszírozási ajánlat alapja a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, rögzített kamatozású, maradványértékes zártvégű pénzügyi lízing kalkulációja, ami teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes, Lexus Privilege Programban. Feltételek – minimum önerő: 20%, futamidő: 36-60 hónap, minimum finanszírozott összege: 2.000 000 Ft. Referencia THM: 9,9% (3 millió Ft finanszírozott összeg és 60 hónap futamidő esetén).

Hitelbiztosítéki nyilvántartásba történő bejegyzés ügyfél által, az első fizetési ütem időpontjában fizetendő összege: 7.000 Ft. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A casco biztosítás díja előre nem ismert, így azt a THM nem tartalmazza. A visszavásárlási garanciát a Toyota Central Europe Kft. nyújtja a vonatkozó külön szerződésben foglalt feltételek teljesülése esetén. A hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, és az abban foglaltakat a Toyota Pénzügyi Zrt. külön tájékoztatás nélkül is visszavonhatja. A Toyota Pénzügyi Zrt. mindenkor hatályos Általános Szerződési Feltételei, Üzletszabályzata, és Hirdetménye elérhetőek a toyotahitel.hu oldalon. A tájékoztatás nem teljeskörű, további feltételekért és részletekért keresse fel hivatalos Lexus Márkakereskedéseinket!

Alacsony havi részletek, rugalmas lehetőségek, gondtalan autózás

 • A Lexus Privilege finanszírozási konstrukcióval élvezheti az alacsony havi részletek adta előnyöket, akár rövid futamidő mellett is és mindezt úgy, hogy a lehetőségei nyitva maradnak a futamidő végén.

  A rugalmasság a maradványértékből ered, ami egy a futamidő végén jelentkező, előre meghatározott, magasabb összeg. A Lexus egyedülállóan vállalja, hogy a maximum maradványérték összegére visszavásárlási garanciát is biztosít Önnek, aminek köszönhetően Ön nagyobb biztonságban van és könnyebben tud tervezni.
 • GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR

  A Lexus már szerződéskötéskor garantálja Önnek, hogy autója minimum mennyit fog érni lejáratkor, és vállalja, hogy ezen az összegen akár vissza is vásárolja azt Öntől, ha Ön erre igényt tart. Ezzel Ön:

  • minimalizálja kockázatait,

  • biztosítja autója értékállóságát,

  • mentesíti magát a használt autós piac kiszámíthatatlanságától,

  • biztos vevővel rendelkezik eladáskor

A FUTAMIDŐ VÉGÉN SZABADON DÖNTHET

 • Becseréli az autót egy újabb Lexusra, ahol a kereskedés által adott beszámítási ár fedezi a maradványérték összegét és az azon felüli összeggel pedig elindít egy újabb finanszírozást az új autóra.

  Megtartja az autót és a maradványérték összegét (utolsó kiemelt részlet) egyösszegben befizeti.

  Megtartja az autót és a maradványértéket részletekben fizeti vissza, tehát átütemezzük a szerződését és a futamidő meghosszabbításra kerül.

  Nem tartja meg az autóját és nem is cserél újra, él a Lexus által biztosított garantált visszavásárlással. A garantált visszavásárlási ár fedezi az esedékes maradványérék összegét.