1. Business
  2. FINANSZÍROZÁS
  3. Lexus Privilege

LEXUS PRIVILEGE

LEXUS PRIVILEGE MINTASZÁMÍTÁS!

A Lexus Privilege ajánlat a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, maradványértékes zártvégű és nyíltvégű pénzügyi lízing termékeként érhető el 2022. július 13-tól visszavonásig megkötött szerződésekre. A finanszírozási ajánlat alapja a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, változó kamatozású (referencia kamatláb 1 hónapos BUBOR), maradványértékes zártvégű pénzügyi lízing kalkulációja (UX, NX modell esetén), valamint üzleti (fogyasztónak nem minősülő) ügyfeleknek szóló forint alapú, rögzített kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízing kalkulációja (RX modell esetén), amik teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényesek. Feltételek – minimum önerő: 20%, futamidő: 36-60 hónap, minimum finanszírozott összeg: 2.000.000 Ft. Referencia THM (UX, NX modell esetén): 12,9% (3 millió Ft finanszírozott összeg és 60 hónap futamidő esetén). THM (RX modell esetén): 12,0%, Kamat: 14,2%. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba történő bejegyzés ügyfél által, az első fizetési ütem időpontjában fizetendő összege: 7.000 Ft. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. Változó kamatozás esetén a THM mutató nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A casco biztosítás díja előre nem ismert, így azt a THM nem tartalmazza. A visszavásárlási garanciát a Toyota Central Europe Kft. nyújtja a vonatkozó külön szerződésben foglalt feltételek teljesülése esetén. A hirdetés nem minősül konkrét ajánlattételnek, annak célja a figyelemfelkeltés, a Toyota Pénzügyi Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A Toyota Pénzügyi Zrt. mindenkor hatályos Általános Szerződési Feltételei, Üzletszabályzata, és Hirdetménye elérhetőek a toyotahitel.hu oldalon. A tájékoztatás nem teljeskörű, további feltételekért és részletekért keresse fel Lexus Márkakereskedését.

Alacsony havi részletek, rugalmas lehetőségek, gondtalan autózás

A Lexus Privilege finanszírozási konstrukcióval élvezheti az alacsony havi részletek adta előnyöket, akár rövid futamidő mellett is és mindezt úgy, hogy a lehetőségei nyitva maradnak a futamidő végén.

A rugalmasság a maradványértékből ered, ami egy a futamidő végén jelentkező, előre meghatározott, magasabb összeg. A Lexus egyedülállóan vállalja, hogy a maximum maradványérték összegére visszavásárlási garanciát is biztosít Önnek, aminek köszönhetően Ön nagyobb biztonságban van és könnyebben tud tervezni.

GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR

A Lexus már szerződéskötéskor garantálja Önnek, hogy autója minimum mennyit fog érni lejáratkor, és vállalja, hogy ezen az összegen akár vissza is vásárolja azt Öntől, ha Ön erre igényt tart. Ezzel Ön:

• minimalizálja kockázatait,

• biztosítja autója értékállóságát,

• mentesíti magát a használt autós piac kiszámíthatatlanságától,

• biztos vevővel rendelkezik eladáskor

A FUTAMIDŐ VÉGÉN SZABADON DÖNTHET

Becseréli az autót egy újabb Lexusra, ahol a kereskedés által adott beszámítási ár fedezi a maradványérték összegét és az azon felüli összeggel pedig elindít egy újabb finanszírozást az új autóra.
Megtartja az autót és a maradványérték összegét (utolsó kiemelt részlet) egyösszegben befizeti.
Megtartja az autót és a maradványértéket részletekben fizeti vissza, tehát átütemezzük a szerződését és a futamidő meghosszabbításra kerül.
Nem tartja meg az autóját és nem is cserél újra, él a Lexus által biztosított garantált visszavásárlással. A garantált visszavásárlási ár fedezi az esedékes maradványérék összegét.