Multimedia Software Upgrade Hero Image

TULAJDONOSOKNAK

MULTIMÉDIA SZOFTVER FRISSÍTÉS

A Lexus fejlett technológiát, kiemelkedő és gond nélküli vezetési élmény nyújt ügyfeleinek. Új multimédia szoftverfrissítés* jelent meg, mely lehetővé teszi a fejlettebb okostelefon integrációt az ES, NX és UX modellek esetén.
Vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi Lexus Márkakereskedést, hogy az szoftverfrissítés elérhető-e az Ön autójához.

JOBB CSATLAKOZTATHATÓSÁG, KÉNYELMESEBB HASZNÁLAT

Új multimédia szoftverfrissítés érhető el a 2017 és 2019 között gyártott Lexus ES, UX és NX modellekhez. A frissítés lehetővé teszi az autók okostelefon csatlakoztathatóságát az Apple CarPlayTM* és az Android AutoTM* alkalmazások segítségével. Lexus autója multimédia készülék képernyőjén számos funkció lesz biztonságosan és kényelmesen elérhető az applikációk használatával, mint például a telefonhívások és SMS-ek kezelése, WhatsApp, navigációs és zenelejátszó alkalmazások.

* Lépjen kapcsolatba Lexus Márkakereskedőjével vagy Márkaszervizével, aki elvégzi a szükséges szoftverfrissítést a multimédia készülékén!

Az Apple CarPlayTM és az Android AutoTM alkalmazások elérhetősége, szolgáltatási szintje országonként különböző lehet.

    Parallax Image 1 Convenient Voice Control

LEXUS MULTIMÉDIA SZOFTVERFRISSÍTÉS

KÉNYELMES HANGVEZÉRLÉS

Pihenjen, és tartsa mindkét kezét a kormányon, miközben hangvezérléssel könnyedén utasítja mobiltelefonját, és élvezze a zökkenőmentes és felhőtlen vezetés élményét! A multimédia frissítés* lehetővé teszi, hogy az iPhone® esetében a Siri®, míg az Android operációs rendszerrel ellátott telefonok esetében a Google Assistant® használatát. Adjon ki navigációs utasításokat, bonyolítson le hívásokat, küldjön vagy fogadjon SMS üzeneteket könnyen, kényelmesen, biztonságosan! .

Információk szerint a magyar nyelvű hangvezérlés sem az IOS, sem az Android operációs rendszerek esetén nem érhető el.

    Parallax Image 2 Entertainment For Every Trip

LEXUS MULTIMÉDIA SZOFTVERFRISSÍTÉS

MINDEN ÚT SZÓRAKOZÁS

Az Apple CarPlayTM és az Android AutoTM kényelmes hozzáférést biztosít kedvenc alkalmazásaihoz Lexusa multimédia kijelzőjén. Vezetés közben tallózzon kedvére a Spotify® vagy a Pandora® lejátszási listájában hangulata szerint! Diktáljon SMS vagy WhatsAppTM üzenetet, vagy válasszon egy izgalmas podcastet!

    Parallax Image 3 Seamless Navigation

LEXUS MULTIMÉDIA SZOFTVERFRISSÍTÉS

GÖRDÜLÉKENY TÁJÉKOZODÁS

Bárhova könnyen odatalál. Az Apple CarPlayTM és az Android AutoTM megjeleníti útvonaltervét az autó multimédia kijelzőjén. A Google MapsTM vagy a WazeTM navigáció szintén elérhető. Valamint, online térképfrissítések is elérhetőek és letölthetőek a legfrissebb térképek.

Az Apple, az iPhone, az Apple CarPlayTM és a Siri az Apple Inc. regisztrált védjegyei.
Az Android, az Android AutoTM, a Google Maps, a Google Assistant és a Waze, a Google LLC regisztrált védjegyei.
A Spotify a Spotify AB regisztrált védjegye.
A WhatsApp a WhatsApp Inc regisztrál védjegye.
A Pandora a Pandora Media LLC regisztrált védjegye.