technology pioneering technology hero

TECHNOLÓGIA

ÚTTÖRŐ TECHNOLÓGIA

A technológia alapjaiban változtatja meg a vezetés élményét, mi pedig minden lehetséges módon segítjük ezt a fejlődést. Küldetésünknek tartjuk, hogy innovációink révén Ön minden eddiginél jobban élvezze az autózást.

A VEZETÉSI ÉLMÉNY ÁTALAKULÁSA

A legújabb fejlesztések minden megváltoztatnak, amit eddig a vezetésről és az utazásról gondoltunk. És ahogy az innováció egyre gyorsabb ütemben és egyre radikálisabban alakítja át a vezetés élményét, úgy derül fény ennek új meg új előnyeire. Tanulmányautóink e folyamat jövőjét testesítik meg.

A FEJLŐDÉS ÚJ DIMENZIÓI

Tanulmányautóink felvázolják az előttünk álló jövőt, és ötleteket adnak a technológia fejlesztéséhez. Az LF-FC, az UX Concept és a Kinetikus Ülés Koncepció bepillantást engednek a holnapba, s egyben izgalmas kutatási területeket határoznak meg, ahol próbára tehetjük új ötleteinket, teret adva az újító szellemű, képzeletgazdag gondolkodásmódnak.

AZ LS ÚTTÖRŐ MEGOLDÁSAI

Az új LS komoly előrelépést jelent a biztonsági technológiák terén. A Lexus Safety System + új, fejlett rendszerei minden eddiginél hatékonyabb támogatást nyújtanak a vezetőnek, mivel mind az ütközés előtti biztonsági rendszert (PCS), mind a sávelhagyásra figyelmeztető rendszert (LDA), mind pedig a dinamikus sebességtartó automatikát tovább tökéletesítettük. Az LS új, innovatív megoldásokkal segít elkerülni a baleseteket; jó példa erre az aktív kormányzással kiegészített gyalogosfelismerés, ami ösztönösen és intelligensen egészíti ki az Ön érzékeit.


  

  
    technology pioneering technology ls flagship features