technology pioneering technology hero

TECHNOLÓGIA

ÚTTÖRŐ TECHNOLÓGIA

A technológia alapjaiban változtatja meg a vezetés élményét, mi pedig minden lehetséges módon segítjük ezt a fejlődést. Küldetésünknek tartjuk, hogy innovációink révén Ön minden eddiginél jobban élvezze az autózást.

A VEZETÉSI ÉLMÉNY ÁTALAKULÁSA

A legújabb fejlesztések minden megváltoztatnak, amit eddig a vezetésről és az utazásról gondoltunk. És ahogy az innováció egyre gyorsabb ütemben és egyre radikálisabban alakítja át a vezetés élményét, úgy derül fény ennek új meg új előnyeire. Tanulmányautóink e folyamat jövőjét testesítik meg.

A FEJLŐDÉS ÚJ DIMENZIÓI

Tanulmányautóink felvázolják az előttünk álló jövőt, és ötleteket adnak a technológia fejlesztéséhez. Az LF-FC, az UX Concept és a Kinetikus Ülés Koncepció bepillantást engednek a holnapba, s egyben izgalmas kutatási területeket határoznak meg, ahol próbára tehetjük új ötleteinket, teret adva az újító szellemű, képzeletgazdag gondolkodásmódnak.

 • 
 

 
  technology pioneering technology pushing the limits of invention 01

  A FEJLŐDÉS ÚJ DIMENZIÓI

  AZ ÚJRAGONDOLT ÜLÉS

  A 2016-os Párizsi Autószalonon mutattuk be a forradalmian új Lexus Kinetikus Ülés Koncepciót. A témához egészen új személettel közelítve egy innovatív, minden eddiginél kényelmesebb hálós szerkezetet fejlesztettünk ki.

  A háló szálai stabilizálják a test mozgását és biztonságos megtámasztást adnak. Egy ilyen ülés nemcsak a test számára kényelmes, hanem a vezetést is nyugodtabbá és stresszmentesebbé teszi.

 • 
 

 
  technology pioneering technology pushing the limits of invention 02

  A FEJLŐDÉS ÚJ DIMENZIÓI

  INTELLIGENS KAPCSOLAT

  Az UX és az LF-FC tanulmányok azt mutatják be, hogyan válhat az autó és a vezető kapcsolata könnyedebbé, természetesebbé és emberibbé.

  Ezek az autók hamarosan képesek lesznek arra, hogy értelmezzék az Ön gesztusait és érintéseit, és reagáljanak is azokra.

AZ LS ÚTTÖRŐ MEGOLDÁSAI

Az új LS komoly előrelépést jelent a biztonsági technológiák terén. A Lexus Safety System + új, fejlett rendszerei minden eddiginél hatékonyabb támogatást nyújtanak a vezetőnek, mivel mind az ütközés előtti biztonsági rendszert (PCS), mind a sávelhagyásra figyelmeztető rendszert (LDA), mind pedig a dinamikus sebességtartó automatikát tovább tökéletesítettük. Az LS új, innovatív megoldásokkal segít elkerülni a baleseteket; jó példa erre az aktív kormányzással kiegészített gyalogosfelismerés, ami ösztönösen és intelligensen egészíti ki az Ön érzékeit.


 

 
  technology pioneering technology ls flagship features