TECHNOLÓGIA

HIBRID TERVEZÉS

A Lexus az általa kidolgozott és tökéletesített, legkifinomultabb technológiát kínálja - alacsony üzemanyag-fogyasztással, csekély emisszióval és luxusszínvonalú utazási élménnyel.

ELSŐK VAGYUNK

A Lexus hibrid technológiája ma is világelsőnek számít. Mi voltunk az elsők, akik öntöltő hibrid hajtású luxusautókat készítettünk, és azóta is folyamatosan tökéletesítjük megoldásainkat. Élvonalbeli rendszerünket világszerte több mint egymillió ember használja, akik kilométerek millióit tették már meg autóinkkal.

    technology hybrid engineering long standing hybrid leadership 01
 •     technology hybrid engineering long standing hybrid leadership 02

  HOSSZÚ TÁVÚ ELŐNYÖK

  MULTI STAGE HYBRID

  Továbbra is arra törekszünk, hogy hibridjeink mindig túlszárnyalják vásárlóink elvárásait. Ma már az LC 500h és LS 500h modelleket hajtó Multi Stage Hybrid rendszer is az Ön rendelkezésére áll.

  A meglévő CVT (fokozatmentes) váltóműhöz egy 4 fokozatú automata sebességváltót párosítottunk, így a rendszer 10 sebességfokozatot képes szimulálni, A vezető a kormány mögötti fülekkel hihetetlenül gyorsan és simán kapcsolhatja ezeket a fokozatokat.

  Így születik meg az az újszerű, sportos hangulat, ami új hibridjeinket jellemzi. Gyorsaság, dinamizmus, teljesítmény... lépjen be velünk a hibrid hajtás új világába! Adjon gázt, és élvezze a magával ragadó erőt, vagy suhanjon kellemesen, miközben autója alig fogyaszt üzemanyagot! A Multi Stage Hybrid előre vetíti a holnapot, meghatározva az új Lexus-modellek értékeit, amelyek révén továbbra is a hibrid technológia éllovasai maradunk.

 •     technology hybrid engineering long standing hybrid leadership 03

  MINDIG A HIBRID TECHNOLÓGIA ÉLVONALÁBAN

  ÜZEMMÓDVÁLASZTÓ

  A Lexus hibrid hajtás folyamatosan ellenőrzi a körülményeket, és észrevétlenül, mindig az optimális megoldást választva kombinálja a rendszer erőforrásait.

  Legyen szó akár az elindulásról, a gyorsításról vagy a lassításról, a teljes utazásról vagy csak egy-egy útszakaszról, a döntés az Ön kezében van: takarékosan és tisztán akar autózni, vagy élvezni szeretné a teljesítményt? Esetleg mindkettőt egyszerre?

  A Normal üzemmód optimális egyensúlyt teremt a teljesítmény és az alacsony fogyasztás között. A Sport üzemmód gyorsabb és dinamikusabb gázreakciókat kínál, és a kormány visszajelzése is határozottabbá válik. Az ECO üzemmódban visszafogottabb a gázadás, kisebb a motor teljesítménye, és a klíma is visszafogottabban működik, hogy az autó kevesebbet fogyasszon.