FEDEZZE FEL A LEXUS VILÁGÁT!

TECHNOLÓGIA

A technológiára az alkotó folyamatok katalizátoraként tekintünk. Sosem elégszünk meg azzal, hogy egyszerűen csak felhasználjuk a legújabb innovációkat; inkább továbbfejlesztjük őket, méghozzá meglepően újszerű és izgalmas irányokban.

MI MÁSKÉPP TEKINTÜNK A TECHNOLÓGIÁRA

Számunkra a technológia sosem valami statikus dolog. Ellenkezőleg: nagyon is dinamikus. Éppen ezért a technológiákat nem a már meglévő formájukban alkalmazzuk, hanem új fejlesztések kiinduló pontjaként tekintünk rájuk. Mindig előre tekintünk, hogy még a legújabb eredményeket is továbbfejleszthessük.

 • TECHNOLÓGIA

  INTELLIGENS VEZETŐSEGÍTŐ RENDSZEREK

  Az LSS+ biztonsági rendszer ösztönösen és intelligensen segít Önnek, hogy mindig tisztán felmérhesse a helyzeteket, és magabiztosan autózhasson.

 • 
 

 
  technology hub pioneering technology

  TECHNOLÓGIA

  ÚTTÖRŐ TECHNOLÓGIA

  A vezetési élmény folyton változik, és új meg új megoldásokkal fejlődik tovább. A technológia minden értékét e fejlődés szolgálatába állítjuk. A jövő előttünk áll - csak fel kell ismernünk.

 • 
 

 
  technology hub hybrid engineering

  TECHNOLÓGIA

  HIBRID TERVEZÉS

  Hihetetlen takarékosság. Csekély emisszió. Élénk teljesítmény. Kompromisszumok nélküli, luxusszínvonalú vezetési élmény. Világelső hibrid technológiánk mindig új értékeket szül.

 • 
 

 
  technology hub premium specification

  TECHNOLÓGIA

  PRÉMIUM FELSZERELTSÉG

  A legmodernebb technológia önmagában nem elég - valami más is kell még. Éppen ezért az élvonalbeli innováció mellé minden Lexusban kifogástalan luxus is társul.