FEDEZZE FEL A LEXUS VILÁGÁT!

TECHNOLÓGIA

A technológiára az alkotó folyamatok katalizátoraként tekintünk. Sosem elégszünk meg azzal, hogy egyszerűen csak felhasználjuk a legújabb innovációkat; inkább továbbfejlesztjük őket, méghozzá meglepően újszerű és izgalmas irányokban.

MI MÁSKÉPP TEKINTÜNK A TECHNOLÓGIÁRA

Számunkra a technológia sosem valami statikus dolog. Ellenkezőleg: nagyon is dinamikus. Éppen ezért a technológiákat nem a már meglévő formájukban alkalmazzuk, hanem új fejlesztések kiinduló pontjaként tekintünk rájuk. Mindig előre tekintünk, hogy még a legújabb eredményeket is továbbfejleszthessük.

 • 
 

 
  2018 lexus safety accessories hero

  TECHNOLÓGIA

  LEXUS BIZTONSÁG

  Számunkra az Ön biztonsága a legfontosabb. A Lexus Safety System + a balesetmegelőzés új korszakát nyitja meg, egyaránt védelmet nyújtva az Ön, utasai, a más járművekben utazók és a gyalogosok számára. Azáltal, hogy kiegészíti és fokozza az Ön autóvezetői képességeit, a Lexus Safety System + szinte kiélesíti érzékeit, hogy mindig nyugodtan és magabiztosan autózhasson.

 • 
 

 
  technology hub pioneering technology

  TECHNOLÓGIA

  ÚTTÖRŐ TECHNOLÓGIA

  A vezetési élmény folyton változik, és új meg új megoldásokkal fejlődik tovább. A technológia minden értékét e fejlődés szolgálatába állítjuk. A jövő előttünk áll - csak fel kell ismernünk.

 • 
 

 
  technology hub hybrid engineering

  TECHNOLÓGIA

  HIBRID TERVEZÉS

  Hihetetlen takarékosság. Csekély emisszió. Élénk teljesítmény. Kompromisszumok nélküli, luxusszínvonalú vezetési élmény. Világelső hibrid technológiánk mindig új értékeket szül.

 • 
 

 
  technology hub premium specification

  TECHNOLÓGIA

  PRÉMIUM FELSZERELTSÉG

  A legmodernebb technológia önmagában nem elég - valami más is kell még. Éppen ezért az élvonalbeli innováció mellé minden Lexusban kifogástalan luxus is társul.