TELJESÍTMÉNY

F SPORT

Minden F SPORT modell magában hordozza az LFA szupersportkocsi, az RC F és a GS F szellemiségét, sportos stílussal fűszerezve a Lexusok egyébként is hatásos külső megjelenését. A Lexus F filozófia hibátlanul testesül meg az F SPORT változatok izmos domborulataiban, sportos hangulatú cockpit-kialakításában és exkluzív futóműhangolásában. Ezeknek az autóknak a látványa ugyanolyan gyönyörűség, mint a vezetésük.

F SPORT KÜLSŐ DIZÁJN-ELEMEK

Az F SPORT dizájn után garantáltan megfordulnak az emberek. A különleges, orsó formájú hűtőrácsot hálómintázatú betétek és krómozott elemek díszítik. A fékekhez levegőt szállító légbeömlők és az első spoiler alján látható légterelő lapok nemcsak az aerodinamikai teljesítményt javítják, hanem céltudatos szépséget sugallnak. A dizájnt egyedi könnyűfém keréktárcsák és F SPORT emblémák egészítik ki, egyértelműen jelezve, hogy ez az autó a híres Fuji Speedway versenypályán született.

 • 
 

 
  lexus f sport section02 02

  EXKLUZÍV KERÉKTÁRCSÁK ÉS TUNINGOLT FUTÓMŰ

  A könnyűfém keréktárcsák formavilága jól illik az alacsony oldalfalú abroncsokhoz, amelyek kiválóan tapadnak a kanyarokban. A Lexus mérnökei úgy hangolták át az első és a hátsó futóművet, hogy még magasabb szintre emeljék az autó irányíthatóságát, ugyanakkor a rugózási kényelem se szenvedjen csorbát.

 • 
 

 
  lexus f sport section02 03

  EXKLUZÍV ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ ÉS HŰTŐRÁCS

  Mutatós, méhsejt-mintázatú hűtőrácsával és különleges lökhárítójával az F SPORT orr-része nemcsak szemet gyönyörködtető látvány, hanem valóságos formatervezési remekmű is. A lökhárító mélyre húzott alsó részét légterelő egészíti ki, valamint kétoldalt egy-egy további légbeömlő.

F SPORT UTASTÉR

F SPORT modelljeinkben olyan exkluzív megoldások teremtenek versenyautós hangulatot, mint a határozott oldaltartású ülések, a csiszolt felületű alumínium pedálok vagy az F SPORT kormánykerék. Foglaljon helyet a gondosan kialakított vezetőülésen, és azonnal megérzi majd: itt minden részletet úgy terveztünk meg, hogy Ön ösztönösen eggyé válhasson az autóval.


 

 
  lexus f sport section03 00
 • 
 

 
  lexus f sport section03 01

  A NAGY TELJESÍTMÉNYHEZ FORMÁLT ÜLÉSEK

  A kanyarokban a csípőtől a vállig stabil megtámasztást nyújtó F SPORT ülések tökéletes kidolgozással készülnek, és remekül illenek a test vonalaihoz. A gyönyörű öltések 'Takumi' kézműves mestereink munkáját dicsérik.

 • 
 

 
  lexus f sport section03 02

  VERSENYAUTÓS KIJELZŐ

  A minden fontos információt megjelenítő F SPORT műszeregyüttes dinamikus kialakítása révén azonnal rendelkezésre állnak a kívánt teljesítményadatok. Az üzemmódválasztóval összekötött műszerek látványa mindig a kiválasztott beállításhoz igazodik.

  Figyelem: csak a Lexus termékkínálat bizonyos modelljeihez érhető el.

 • 
 

 
  lexus f sport section03 03

  SPORTOS KORMÁNYKERÉK ÉS PEDÁLOK

  Az ergonomikus kialakítású, perforált bőrrel borított és F SPORT emblémával díszített volán tökéletesen illik a sebességváltóhoz. A csiszolt felületű alumínium pedálok az F SPORT modellek versenysportos múltját idézik - emellett pedig remekül tapadnak, és jó visszajelzést adnak.

  Figyelem: csak a Lexus termékkínálat bizonyos modelljeihez érhető el.

VÁLASSZA KI F SPORT MODELLJÉT!

Minden modellünket felruházhatja az F SPORT változatok hibátlan stílusával, legyen szó akár a kompakt CT-ről, az RC kupéról vagy az RX SUV-ról. Itt az idő, hogy eldöntse, melyik F SPORT modellünk tetszik Önnek legjobban.