FEDEZZE FEL AZ F SPORT VILÁGÁT!

Minden F SPORT modell magában hordozza az LFA szupersportkocsi és az RC F szellemiségét, sportos stílussal fűszerezve a Lexusok egyébként is egyedi külső megjelenését. A Lexus F filozófia hibátlanul testesül meg az F SPORT változatok izmos domborulataiban, sportos hangulatú cockpit-kialakításában és exkluzív futóműhangolásában. Az F SPORT modellek látványa ugyanolyan lenyűgöző, mint a vezetésük.

ISMERJE MEG AZ F SPORT EDITIONT!

    1 Image Text F Sport image

F SPORT KÜLSŐ DIZÁJN-ELEMEK

Az F SPORT dizájn után garantáltan megfordulnak az emberek. A különleges, orsó formájú hűtőrácsot hálómintázatú betétek és krómozott elemek díszítik. A fékekhez levegőt szállító légbeömlők és az első spoiler alján látható légterelő lapok nemcsak az aerodinamikai teljesítményt javítják, hanem céltudatos szépséget sugallnak. A dizájnt egyedi könnyűfém keréktárcsák és F SPORT emblémák egészítik ki, egyértelműen jelezve, hogy ez az autó a híres Fuji Speedway versenypályán született.

    2 Image Text F Sport image

EXKLUZÍV KERÉKTÁRCSÁK ÉS TUNINGOLT FUTÓMŰ

A könnyűfém keréktárcsák formavilága jól illik az alacsony oldalfalú abroncsokhoz, amelyek kiválóan tapadnak a kanyarokban. A Lexus mérnökei úgy hangolták át az első és a hátsó futóművet, hogy még magasabb szintre emeljék az autó irányíthatóságát, ugyanakkor a rugózási kényelem is megmaradjon.

    3 Image text F Sport image

EXKLUZÍV ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ ÉS HŰTŐRÁCS

Mutatós, méhsejt-mintázatú hűtőrácsával és különleges lökhárítójával az F SPORT orr-része nemcsak szemet gyönyörködtető látvány, hanem valóságos formatervezési remekmű is. A lökhárító mélyre húzott alsó részét légterelő egészíti ki, valamint kétoldalt egy-egy további légbeömlő.

    Image Text F Sport 4 image

F SPORT UTASTÉR

F SPORT modelljeinkben olyan exkluzív megoldások teremtenek versenyautós hangulatot, mint a határozott oldaltartású ülések, a csiszolt felületű alumínium pedálok vagy az F SPORT kormánykerék. Foglaljon helyet a gondosan kialakított vezetőülésen, és azonnal megérzi majd: itt minden részletet úgy terveztünk meg, hogy Ön ösztönösen eggyé válhasson az autóval.

    5 Image Text F Sport image

A NAGY TELJESÍTMÉNYHEZ FORMÁLT ÜLÉSEK

A kanyarokban a csípőtől a vállig stabil megtámasztást nyújtó F SPORT ülések tökéletes kidolgozással készülnek, és remekül illenek a test vonalaihoz. A gyönyörű öltések 'Takumi' kézműves mestereink munkáját dicsérik

    6 Image Text F Sport image

VERSENYAUTÓS KIJELZŐ

A minden fontos információt megjelenítő F SPORT műszeregyüttes dinamikus kialakítása révén azonnal rendelkezésre állnak a kívánt teljesítményadatok. Az üzemmódválasztóval összekötött műszerek látványa mindig a kiválasztott beállításhoz igazodik.

Figyelem: csak a Lexus termékkínálat bizonyos modelljeihez érhető el.

    7 Image Text F Sport image

SPORTOS KORMÁNYKERÉK ÉS PEDÁLOK

Az ergonomikus kialakítású, perforált bőrrel borított és F SPORT emblémával díszített volán tökéletesen illik a sebességváltóhoz. A csiszolt felületű alumínium pedálok az F SPORT modellek versenysportos múltját idézik - emellett pedig remekül tapadnak, és jó visszajelzést adnak.

Figyelem: csak a Lexus termékkínálat bizonyos modelljeihez érhető el.