FEDEZZE FEL AZ F SPORT VILÁGÁT!

Minden F SPORT modell magában hordozza az LFA szupersportkocsi és az RC F szellemiségét, sportos stílussal fűszerezve a Lexusok egyébként is egyedi külső megjelenését. A Lexus F filozófia hibátlanul testesül meg az F SPORT változatok izmos domborulataiban, sportos hangulatú cockpit-kialakításában és exkluzív futóműhangolásában. Az F SPORT modellek látványa ugyanolyan lenyűgöző, mint a vezetésük.

ISMERJE MEG AZ F SPORT EDITIONT!

 •     1 Image Text F Sport image

  F SPORT KÜLSŐ DIZÁJN-ELEMEK

  Az F SPORT dizájn után garantáltan megfordulnak az emberek. A különleges, orsó formájú hűtőrácsot hálómintázatú betétek és krómozott elemek díszítik. A fékekhez levegőt szállító légbeömlők és az első spoiler alján látható légterelő lapok nemcsak az aerodinamikai teljesítményt javítják, hanem céltudatos szépséget sugallnak. A dizájnt egyedi könnyűfém keréktárcsák és F SPORT emblémák egészítik ki, egyértelműen jelezve, hogy ez az autó a híres Fuji Speedway versenypályán született.

      2 Image Text F Sport image

  EXKLUZÍV KERÉKTÁRCSÁK ÉS TUNINGOLT FUTÓMŰ

  A könnyűfém keréktárcsák formavilága jól illik az alacsony oldalfalú abroncsokhoz, amelyek kiválóan tapadnak a kanyarokban. A Lexus mérnökei úgy hangolták át az első és a hátsó futóművet, hogy még magasabb szintre emeljék az autó irányíthatóságát, ugyanakkor a rugózási kényelem is megmaradjon.

      3 Image text F Sport image

  EXKLUZÍV ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ ÉS HŰTŐRÁCS

  Mutatós, méhsejt-mintázatú hűtőrácsával és különleges lökhárítójával az F SPORT orr-része nemcsak szemet gyönyörködtető látvány, hanem valóságos formatervezési remekmű is. A lökhárító mélyre húzott alsó részét légterelő egészíti ki, valamint kétoldalt egy-egy további légbeömlő.

      Image Text F Sport 4 image

  F SPORT UTASTÉR

  F SPORT modelljeinkben olyan exkluzív megoldások teremtenek versenyautós hangulatot, mint a határozott oldaltartású ülések, a csiszolt felületű alumínium pedálok vagy az F SPORT kormánykerék. Foglaljon helyet a gondosan kialakított vezetőülésen, és azonnal megérzi majd: itt minden részletet úgy terveztünk meg, hogy Ön ösztönösen eggyé válhasson az autóval.

      5 Image Text F Sport image

  A NAGY TELJESÍTMÉNYHEZ FORMÁLT ÜLÉSEK

  A kanyarokban a csípőtől a vállig stabil megtámasztást nyújtó F SPORT ülések tökéletes kidolgozással készülnek, és remekül illenek a test vonalaihoz. A gyönyörű öltések 'Takumi' kézműves mestereink munkáját dicsérik

      6 Image Text F Sport image

  VERSENYAUTÓS KIJELZŐ

  A minden fontos információt megjelenítő F SPORT műszeregyüttes dinamikus kialakítása révén azonnal rendelkezésre állnak a kívánt teljesítményadatok. Az üzemmódválasztóval összekötött műszerek látványa mindig a kiválasztott beállításhoz igazodik.

  Figyelem: csak a Lexus termékkínálat bizonyos modelljeihez érhető el.

      7 Image Text F Sport image

  SPORTOS KORMÁNYKERÉK ÉS PEDÁLOK

  Az ergonomikus kialakítású, perforált bőrrel borított és F SPORT emblémával díszített volán tökéletesen illik a sebességváltóhoz. A csiszolt felületű alumínium pedálok az F SPORT modellek versenysportos múltját idézik - emellett pedig remekül tapadnak, és jó visszajelzést adnak.

  Figyelem: csak a Lexus termékkínálat bizonyos modelljeihez érhető el.

 • * Ajánlatunk 2020. augusztus 17. és 2020. november 30. között vagy visszavonásig megkötött vevőszerződésekre érvényes, kizárólag készleten lévő Lexus CT és meghatározott Lexus UX modellekre. A finanszírozási ajánlat alapja a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, rögzített kamatozású zártvégű pénzügyi lízing és nyíltvégű pénzügyi lízing ajánlata, ami teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes. Feltételek – minimum önerő: 20%, futamidő: 36-48 hónap, minimum finanszírozott összeg: 2.000 000 Ft, THM: 2,9%. A finanszírozási akció összevonható más központi promócióval, kivéve a ’speciális’ flottakategórián felüli flottakedvezménnyel. Referencia THM: 2,9% (3 millió Ft finanszírozott összeg és 48 hónap futamidő esetén). Hitelbiztosítéki nyilvántartásba történő bejegyzés ügyfél által, az első fizetési ütem időpontjában fizetendő összege: 7.000 Ft. A teljes hiteldíj mutató meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A casco biztosítás díja előre nem ismert, így azt a THM nem tartalmazza. A tájékoztató nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, és az abban foglaltakat a Toyota Pénzügyi Zrt. külön tájékoztatás nélkül is visszavonhatja. A Toyota Pénzügyi Zrt. mindenkor hatályos Általános Szerződési Feltételei, Üzletszabályzata, és Hirdetménye elérhetőek a toyotahitel.hu oldalon. A tájékoztatás nem teljeskörű, további feltételekért és részletekért keresse fel a Lexus Márkakereskedésé

  ** Kizárólag jogi személy által történt vásárlás esetén.